تا پایان ۹۸؛ قیمت ها ثابت/استیضاح وزیر کار/۴۵ بازداشتی برای پرونده بازار

الهام آنکارا از تهران، جزئیاتی از موشک کروز هوا پایه سپاه، روحانی، ترامپ را به مبارزه طلبید، ۴۵ بازداشتی برای پرونده بازار، عدم ورود سپاه به مسایل سیاسی، تا پایان ۹۸؛ قیمت ها ثابت از جمله گزیده سیاسی شبستان در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، الهام آنکارا از تهران، جزئیاتی از موشک کروز هوا پایه سپاه، روحانی، ترامپ را به مبارزه طلبید، ۴۵ بازداشتی برای پرونده بازار، عدم ورود سپاه به مسایل سیاسی، تا پایان ۹۸؛ قیمت ها ثابت از جمله گزیده سیاسی شبستان در هفته گذشته بود که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

 

ربیعی استیضاح شد/مجلس رای اعتمادش را پس گرفت

در جلسه علنی چهارشنبه 17 مرداد بررسی استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در دستور کار مجلس قرار گرفت که نمایندگان با   ۱۲۹ رای موافق،  ۱۱۱ رای مخالف، از مجموع   ۱۴۳ رای با استیضاح وی موافقت کردند و بدین ترتیب مجلس رای اعتماد خود از ربیعی را پس گرفت.

تشریح جزئیاتی از موشک کروز هوا پایه سپاه با برد ۱۵۰۰ کیلومتر

طرح بکارگیری موشک کروز با برد 1500 کیلومتر قابل نصب بر روی هواپیمای سوخو 22 برای اولین بار در بازدید سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه از پایگاه هوایی شیراز و در مراسم رونمایی از 10 دستگاه هواپیمای سوخو 22 بهینه شده و ارتقا یافته مطرح شد، نظر به اهمیت این خبر و نقش این دستاورد در ارتقای توانمندی های دفاعی کشور برای مقابله با تهدیدات دشمن و نیز پاسخ به برخی اظهارنظرهای غیرکارشناسی از سوی اشخاص نا آشنا به فناوری های نظامی در فضای مجازی که منجر به سوالاتی در افکار عمومی شده است، یکی از متخصصین و مدیران پروژه های موشکی نیروی هوا فضای سپاه در گفت وگویی به ارائه جزئیاتی پیرامون این دستاورد مهم پرداخت.

 

وی بکارگیری موشک های کروز زمین پایه، هواپایه و دریاپایه در بردهای مختلف را در ارتش های جهان دارای پیشینه و سابقه ای طولانی توصیف و تصریح کرد: این موشک ها از زمین و دریا بوسیله بوستر و پیشران اولیه پرتاپ شده و با روشن شدن موتورهای مرحله دوم که معمولاً از نوع جت می باشد، مسیر خود را ادامه می دهند؛ در نوع هواپایه نیز هواپیما نقش پیشران اولیه را ایفا می کنند.

 

صحبت های رییس جمهور امید بخش بود/روحانی باید زودتر صحبت می کرد

حجت‌الاسلام مهدی شیخ، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان شب گذشته رییس جمهور به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: صحبت های شب گذشته رییس جمهور آرامش بخش و امیدبخش به جامعه بود و می توان تا حدودی این صحبت ها را امیدوارکننده دانست.

 

وی با اشاره به صحبت های رییس جمهور در پاسخ به ترامپ گفت: لازم بود رییس جمهور پاسخ دولتمردان آمریکایی را در مورد اقدامات خصمانه شان و همچنین مسایل و مشکلاتی که برای ملت ایران ایجاد کردند می داد که رییس جمهور در این بخش به خوبی عمل کردند.

 

شیخ همچنین با اشاره به سخنان رییس جمهور در رابطه با صبوری مردم گفت: مردم ما نشان دادند که در برابر تمام مشکلات ایستاده اند و با صبوری همه مسایل و مشکلاتی را که در حال حاضر گریبانگیرشان است، تحمل می کنند البته ممکن است در این بین عده ای با التهاب بازار دست به اقداماتی بزنند که باعث شود اقتصاد کشور دچار بحران شود ولی به همین عده نیز توصیه می کنیم که به فکر مردم و هموطنانشان باشند و با نگاه دقیق به اقتصاد کشور مصالح و منافع ملی را در نظر بگیرند.

 

 

آوایی: اختیاری در مورد ادامه حصر ندارم/نیازی نیست برای حل مسائل از رهبری هزینه کنیم

سید علیرضا آوایی، وزیر دادگستری در ادامه جلسه امروز سه شنبه ۱۶ مرداد مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال علی مطهری در مورد علت ادامه حصر آقایان موسوی و کروبی گفت: در سال ۸۹ به موجب مصوبه شورای عالی امنیت ملی تصمیم مورد بحث اتخاذ شد و طبق اصل ۱۷۶ قانون این مصوبه به مرحله اجرا در آمد.

 

وی اظهار کرد: از آقای مطهری سوالم این است که پاسخگویی در مورد سوال مطروحه شامل کدامیک از وظایف وزیر دادگستری است. طبق قانون وزیر دادگستری در شورای عالی امنیت ملی اختیاری ندارد.

 

آوایی با اشاره به اینکه هیچ اعتقادی به فرافکنی در خصوص مسائل کشور ندارم و مشی من این نبوده است، گفت: معتقدم همه باید با احساس مسئولیت بارهای زمین مانده را برداریم و در مورد سوال مطروحه هم باید بگویم وزیر دادگستری دارای تکلیف نیست زیرا در این باره اختیاری ندارم.

 

 

وقتی روحانی ترامپ را به مبارزه می طلبد/ایران و ‌آمریکا در رینگ بوکس

از ۸ صبح امروز ۱۶ مرداد به وقت تهران تحریم های آمریکا علیه ایران در بخش اول بازگشت خورده است و در سه بخش طلا، ارز و خودرو تهران از سوی آمریکا در تمام عرصه های نقل و انتقال و خرید و فروش مورد تحریم قرار گرفته و از این پس مواد غذایی و فرش ایران هم حق ورود به آمریکا را ندارد و علاوه براین واشنگتن هم دیگر اجازه فروش هواپیما و قطعات آن به تهران را نخواهد داد.

 

در مقابل اولین موشک جنگ اقتصادی که از سوی واشنگتن به سمت تهران شلیک شده، ایران هم به مقاومت پرداخته و طبق اعلام رئیس کل بانک مرکزی با یک بسته ارزی تلاش دارد به دفاع بپردازد. بسته ای که طبق آن در بازار اولیه تنها کالاهای ضروری با ارز 4 هزار و 200 تومان معامله می شود و بقیه کالاها همگی به بازار ثانویه منتقل شده که این بازار دو بخش دارد و یک طرف آن واردکننده ها هستند که تنها می توانند با داشتن ثبت سفارش های مجاز که از طرف وزارت صمت تعیین می شود اقدام به واردات کالا کند و در طرف دیگر عرضه کنندگان این بازار هستند که از جمله می توان به شرکت هایی مثل فولاد، گاز، فرآورده های نفتی و غیره اشاره کرد که قیمت ارزشان در این بازار بر اساس عرضه و تقاضا تعیین خواهد شد.

 

 

مذاکره همزمان با تحریم معنا ندارد/منتظر اقدامات عملی اروپا هستیم

رئیس جمهور در یک گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم ایران اسلامی، ضمن تشریح برنامه های دولت در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، مواضع کشورمان را درباره تازه ترین مسایل منطقه ای و بین المللی تبیین کرد.

 

سکوت دولت شکست/توضیحات همتی مقدمه گفتگوی روحانی با مردم

در طول هفته های گذشته بحران اقتصادی زمینه هایی از اقتصاد ایران را فرا گرفت که قرار است از امشب مورد تحریم های سخت آمریکا واقع شود و فلزات گرانبها، ارز و خودرو دچار تحولات قیمت بی نظیر شد و قیمت ها به صورت افسارگسیخته افزایش یافت اما در این میان انتظار از قوه مجریه به عنوان خط مقدم جنگ اقتصادی با آمریکا در خصوص توضیح راجع به علت بحران به وجود آمده بالا رفت اما متاسفانه دولتی ها تنها به این نکته اکتفا کردند که این مشکلات را حل خواهند کرد.

 

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله علی اصغر یوسف نژاد و ابوالفضل موسوی در گفتگو با خبرگزاری شبستان یکی از علت های به وجود آمدن فضای روانی منفی حاکم بر اقتصاد کشور را سکوت دولت در این خصوص دانستند و برخی از فعالان سیاسی نیز در گفتگو با رسانه های دیگر از دولت خواستند این سکوت را بشکنند.

 

در همین رابطه بهارستانی ها دست به سوال و استیضاح چند وزیر به سوال از رییس جمهور زدند تا شاید با این طریق بتوانند تریبون را به صورت جدی تر در اختیار قوه مجریه قرار دهند که این سکوت را به پایان برساند، اگرچه این اقدام مجلسی ها موجب دلخوری شد اما رییس جمهور و وزرای او با تاکید بر این نکته که به حق قانونی وکلای ملت احترام می گذارند؛ تاکنون تعدادی در صحن علنی حضور یافتند و قرار است روحانی نیز به زودی به سوالات نمایندگان پاسخ دهد.

 

 

 

بازداشتی‌های مربوط به پرونده‌های تخلفات اخیر بازار، به ۴۵ نفر رسید

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، سخنگوی دستگاه قضا در حاشیه جلسه امروز مسئولان عالی قضایی در رابطه با مباحث مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: در ابتدا از سوی ریاست قوه قضاییه در خصوص تقاضا‌ها و مطالباتی که از ناحیه اقشار مختلف مردم بخصوص مراجع عظام، علمای بزرگ و ائمه جمعه و جماعات مطرح شده بود و از قوه قضاییه خواسته بودند که با مفسدین سریع‌تر و قاطع‌تر برخورد کنند، توضیحات مفصلی ارائه شد.

 

وی گفت: از جمله بیان شد که این تقاضا‌ها صرف نظر از ادبیات و نحوه بیان، پشتوانه و سرمایه‌ای است برای دستگاه قضایی و اقداماتی که باید داشته باشد.

 

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: همچنین این مطلب از سوی ریاست قوه مطرح شد که ما از همان روز‌های اول چند قاضی ویژه را برای هرکدام از پرونده‌ها اختصاص دادیم؛ از دادستان تهران و دادستان کل کشور و معاونت اول هم خواستیم که پیگیری روزانه و نظارت داشته باشند؛ اما درهر حال مردم عزیز توجه داشته باشند که پرونده‌های قضایی برای کشف جرم و شناسایی مجرم  مقداری پیچیدگی دارد و ممکن است زمان ببرد.

 

منتظر بسته پیشنهادی اروپا نخواهیم ماند/آمریکا باید در سیاست های خود تجدید نظر کند

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه در حاشیه مراسم تقدیر از خبرنگاران در خصوص تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران گفت: با توجه به ساختار اقتصاد ایران و توانمندی و تجاربی که طی ۴ دهه گذشته ما از تحریم های یک جانبه آمریکا و دیگر تحریم ها داشتیم معتقدم این مقطع حساس را نیز طی خواهیم کرد و فکر می کنم مشکل اساسی نخواهیم داشت.

 

وی افزود: ناامیدی پمپئو و ترامپ در توئیت ها و سخنرانی ها و مواضعی که طی هفته های گذشته اتخاذ کردند مشهود است و خیلی هم آنها اعتقادی به کارساز بودن تحریم ها ندارند.

 

قاسمی در پاسخ به این سوال شبستان که قرار بود بسته پیشنهادی اروپا تا قبل از تحریم ها به دست ایران برسد اما هنوز اتفاقی در این زمینه رخ نداده است، گفت: آن چیزی که مهم است اراده سیاسی اتحادیه اروپا برای حفظ برجام، همکاری با ایران و ادامه حضور ایران در برجام بوده است و کلیات همکاری های اقتصادی ایران و اتحادیه اروپا تا حد خوبی پیش رفته و در کلیات مشکلی وجود ندارد آن چیزی که مهم است مکانیزم های فنی اجرایی شدن همراه با تضمین های لازم برای اجرای دقیق این پیشنهادات است که در این زمینه مذاکرات ادامه دارد و فرصت داریم و روی این موضوع کار می کنیم.

 

 

ما نبودیم که پای میز مذاکره رفتیم آنها مجبور شدند که بیایند/ترامپ نشان داده ارزش مذاکره ندارد

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در مراسم روز خبرنگار با گرامیداشت یاد شهدای خبرنگار و سفارت ایران در افغانستان گفت: این امر یادآور همکاری سیاست خارجی و رسانه است.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته در این مراسم در مورد نقش مهم رسانه در فصای بین المللی صحبت هایی داشتم، افزود: مهم این است این نقش را بخوبی بشناسیم و اهمیت آن را در شرایط حساس کنونی بدانیم.

 

ظریف تاکید کرد: ما تصمیم گرفتیم به گونه ای دیگر باشیم و روش جدید زمانداری داریم پس همه شرایط ما خاص و ویژه است. ما مقاطع حساس بسیاری را پشت سر گذاشتیم. در دهه ۸۰ تحریم های اتحادیه اروپا تحریم های وسیع تری علیه ما صادر کردند و ما آن دوره را با سربلندی پشت سر گذاشتیم و ۶ قدرت جهانی پای میز مذاکره آمدند. ما نبودیم که پای میز مذاکره رفتیم آن ها بودند که مجبور شدند پای میز مذاکره بیایند.

 

سپاه به مسایل سیاسی ورود پیدا نکرده است/سیاسیون به قدرت نظام اعتماد داشته باشند

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید بابایی در جمع خبرنگاران در مورد نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران ضامن امنیت منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز است و بنا نیست جز ایران کسی در مورد امنیت این منطقه صحبت کند.

 

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح ادامه داد: موضوع امنیت تنگه هرمز با قدرت مسلط ایران در این منطقه است و اگر ما کاری در منطقه خلیج فارس انجام می دهیم برای برقراری امنیت است.

 

سردار شکارچی در مورد ورود سپاه به مسایل سیاسی اظهار کرد: اصلا سپاه به مسایل سیاسی ورود پیدا نکرده است، سپاه به وظیفه قانونی خود می پردازد و به عنوان یکی از ارکان قدرت نظام باید در مواقع خاص اعلام موضع کند تا دشمن مواضع ما را بداند و به اقتدار ما پی ببرد، دشمن قدرت ما را خوب شناخته است آنها بیش از آنچه که امروز حرف می زنند قدرت ما را می شناسند و به همین دلیل است که از قدرت ما وحشت دارند.

 

قیمت کالاهای اساسی تا پایان سال ۹۸ تغییر نمی کند/ لغو قاچاق بودن خرید و فروش ارز

رئیس بانک مرکزی با اشاره به اینکه قیمت کالاهای اساسی تا پایان سال ۹۸ تغییر نمی کند، گفت: بر اساس برنامه جدید ارزی دولت در بازار اولیه تنها کالاهای ضروری با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان معامله می شود.

 

افزایش قیمت ها به دلیل نگرانی از نیازهای آتی است/دولت نگرانی ها را رفع کند

ابراهیم نکو، عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار شبستان راجع به اقدامات لازم به منظور پشت سر گذاشتن دوران تحریم های آمریکا که از 15 مرداد اجرایی می شود، گفت: دولت باید بتواند با تشکیل یک کمیته متشکل از کارشناسان اقتصادی و فعالان صنوفی که این تحریم ها شامل آن می شود از جمله صنف طلا برای عبور از این دوره برنامه ریزی کند.

 

وی با بیان اینکه با اجرای تحریم های اولیه آمریکا از 15 مرداد نباید آسیب آنچنانی به اقتصاد را شاهد باشیم، افزود: علت این مسئله آن است که پیش از این هم این تحریم ها را پشت سر گذاشته بودیم و حتی در زمان اجرای برجام نیز در مقاطعی شاهد چنین تحریم هایی بودیم و می توانیم از گذشته برای مقابله با آنها درس بگیریم.

 

 

ضرورت اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی تنها برای مایحتاج مردم/ارز مسافرتی حذف می شود

محمدرضا تابش، عضو شورای پول و اعتبار در مورد بسته پیشنهادی ارزی دولت به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: دولت به این نتیجه رسیده است که تعیین قیمت 4200 تومان برای دلار شاید کار درستی نبوده و سامانه نیما نیز نتوانسته است همه نیازهای ارزی کشور را جواب دهد و فعالان اقتصادی در این زمینه راضی نبودند.

 

وی اظهار داشت: بازار ثانویه ارز باید جوابگوی همه نیازهای فعالان اقتصادی و مردم باشد که اینگونه عمل نکرده است و منجر به این شده که دولت بسته ارزی جدید ارایه دهد.

 

تابش با بیان اینکه این تصمیم بر اساس اولویت قایل شدن با توجه به محدودیت هایی که در زمینه تامین ارز و برگرداندن پول نفت به کشور داریم، گرفته شده است، گفت:  اگر تحریم های آمریکا نیز به طور جدی اجرایی شود باید تامین نیازهای ضروری و اساسی را اولویت بندی کنیم که در راس این نیازها مواد غذایی و مایحتاج زندگی مردم قرار دارد و بعد از آن بحث دارو، بهداشت، سلامت و ایمنی مردم است.

 

 

اروپا ATR ها را به آسمان ایران رساند

۵ فروند هواپیمای ATR در فرودگاه مهرآباد تهران به زمین فرو نشست و ATR هایی که پس از برجام به ایران آمده اند ۱۳ عدد شدند.

 

پس از اجرای توافق برجام در دی ماه 1394، ایران توانست پس از رفع تحریم های آمریکا در زمینه خرید هواپیماهای تجاری و مسافری، سه قرارداد خرید هواپیما با شرکت های بوئینگ، ایرباس و ای تی آر در مجموع به میزان 200 فروند هواپیمای جدید را منعقد کند که سهم شرکت ایتالیایی ای تی آر، 20 هواپیما بود. در طول اجرای برجام ۸ فروند از این هواپیماهای سبک تحویل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران شده بود.

 

مجلس به وزیر اقتصاد کارت زرد داد

در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 14 مرداد سوال نماینده مردم بروجن از وزیر اقتصاد در مورد علت عدم اجرای پروژه ملی طرح جامع مالیاتی مطرح شد که پس از پاسخ های وزیر به علت قانع نشدن نماینده سوال کننده، سوال به رای مجلس گذاشته شد و نمایندگان با 106 رای موافق، 52 رای مخالف و 8 رای ممتنع از مجموع 200 رای اعلام کردند که از پاسخ های وزیر قانع نشدند و بدین ترتیب مسعود کرباسیان اولین کارت زرد خود را از مجلس دهم دریافت کرد.

 

 

هزار راه نرفته اردوغان/ الهام آنکارا از تهران

از ترکیه همواره نام استانبول بر زبان می آید جایی که این کشور را به قاره سبز گره می زند و این امتیاز جغرافیایی توانسته ایل و تبار عثمانی ها را بر روی یک انگشت بچرخاند. همین امر موجب شد تا ترکیه سال های سال تمام توان خود را به کار بگیرد و با تکیه بر استراتژی های فراوان از جمله باج دهی اقتصادی یا سیاسی بتواند خود را از شرق جدا کرده و به جرگه غربی ها بپیوندد اما پیوستن به جرگه غربی ها چنان آسان نیست و حتی اعمال سیاست های آن ها در منطقه، در اختیار قراردادن خاک و کمک به تروریست های ساخته دست شان کافی به نظر نمی رسد و آمریکا و هم پیمانان او برخلاف تمام همراهی های ترکیه آن را از نظر اقتصادی تحریم می کنند و این باعث شده تا آنکارا خسته شود و از غرب کنده و به سمت شرق غش کند.

 

غش کردن آنکارا به سمت شرق هم در نوع خود بی نظیر به نظر می رسد و اعمال سیاست های خاص و شاخی را می طلبد و از هفته گذشته خبرهایی از آنکارا به گوش می رسد که روزانه یکی از هزار راه نرفته اردوغان را افشا می کند. راه هایی که شاید ملت ترک تاکنون به چشمشان ندیده باشند و هر روز خبرهایی جدیدی در این حوزه از آنکارا منتشر می شود.

 

در آخرین خبر اظهارات مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه جلب توجه جهانیان را به همراه داشته است. شب گذشته وزیر امور خارجه ترکیه درباره بحران اخیر در روابط آمریکا و ترکیه گفت: «مسائل با زبان تهدید و تحمیل حل نمی شود. بر این باورم که مسائل موجود را از راه دیپلماسی، گفتگو و با حسن نیت حل خواهیم کرد. مردم ترکیه در مقابل تهدید سر فرود نمی آورند و زبان تهدید نتیجه برعکس خواهد داشت.»

 

لزوم کنترل داده های ملی در فضای مجازی

سردار غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان در مورد مشکلات نصب پیام رسان های داخلی در فضای مجازی و استفاده از نسخه های جدید تلگرام گفت: به نظر می رسد ما در یک حوزه گذار از تسلط صددرصدی تلگرام به سمت شبکه اجتماعی داخلی هستیم.

 

سردار جلالی در مورد اشراف اطلاعاتی در شبکه پیام رسان های داخلی و موج منفی ایجاد شده در افکار عمومی اظهار کرد: اتحادیه اروپا برای شبکه اجتماعی قوانین و مقرراتی برای حفظ داده ها قرار داده است و آنها نیز معتقدند داده های آنها در شبکه های اجتماعی اگر از کنترل شان خارج شود علیه آنها استفاده خواهد شد. این امر نیازمند فهم ملی است و کنترل داده های ملی؛ سرمایه های ملی در حوزه فضای مجازی است. باید این درک و فهم در افکار عمومی ایجاد شود که داده های ما در فضای مجازی، داده های ملی است و باید در فضای مجازی حتما کنترل و حفاظت شوند.

 

جدیت هند، چین و روسیه در واردات نفت از ایران

از آبان ماه تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران رسمیت می یابد اما از ۲ ماه گذشته فشارهای این کشور به جهانیان به منظور خودداری از واردات نفت ایران افزایش یافته اما کشورهایی نیز وجود دارند که در مقابل این فشارها مقاومت کرده اند و در جهت عکس نیز به عمل پرداخته اند.

 

بنابراین گزارش، منابع خبری روز پنجشنبه گزارش داده‌اند هند با نزدیک شدن به تحریم‌های ضد ایرانی دولت آمریکا واردات نفت خود از ایران را در ماه میلادی گذشته (جولای) 30 درصد افزایش داده و به رقم بی‌سابقه 768 هزار بشکه در روز رسانده است.

 

خبرگزاری رویترز این خبر را بر اساس تحلیل داده‌های مقدماتی مربوط به ورود تانکرهای حامل محموله‌های نفتی منتشر کرده است.

 

واردات نفت هند از ایران در ماه ژوئن کاهش 25 درصدی داشت اما رویترز بر اساس تحلیل داده‌ها نوشته بخشی از این محموله‌هایی که در ماه ژوئن بارگیری شده‌اند ماه جولای وارد هند شده‌اند. میزان نفت وارداتی هند در ماه جولای نسبت به زمان مشابه که 415 هزار بشکه در روز بوده افزایش 85 درصدی نشان می‌دهد. پالایشگاه‌های دولتی هند بیشترین سهم واردات نفت از ایران را در ماه جولای به خود اختصاص دادند. هند دومین خریدار بزرگ نفت ایران به شمار می‌آید. دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام این کشور را برای کاهش واردات نفت از ایران تحت فشار قرار داده است.

 

 

 

 

 

کد خبر 720532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha