بیمارستان هایی که در دولت امید نهالشان کاشته شد

بالا رفتن شاخص سلامت در دولت تدبیر و امید در حالی در آذربایجان غربی نمود پیدا کرد که چندین بیمارسان در استان در حال ساخت و تجهیز است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، شاخص سلامتی در تمامی جوامع انسانی خبر از رشد فرهنگی و معیشتی مردم می دهد که این اتفاق های خجسته در چند سال اخیر در استان آذربایجان غربی به دفعات رخ داده است.

 

نیاز به بیمارستان که یکی از ضروری ترین نیاز های فردی و اجتماعی است که مسئولان استانی را بران داشت که آستین های همت خود را در راستای ارتقا شاخص سلامت بالا بزنند که در نهایت کلنگ زنی دو بیمارستان فوق تخصصی و تجهیز یک بیمارستان در خوی را به دنبال داشت.

 

ساختمان غول پیکری که در خیابان حسنی ارومیه همچون درختی تنومند خودنمایی می کند یکی از همین پروژه های سلامتی در استان است.

 

طرحی که ابتدا ورزشگاه بود ولی بنا به نیاز استان تغییر کاربری داده و امروز به بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان تبدیل شده است.

 

رسانه های بسیاری بنا به برخی منافعی که فقط برای خودشان آشکار است کمر به تخریب این طرح بسته  و آن را طرحی شتاب زده عنوان کرده اند.

 

در حالی این حملات رسانه صورت میگیرد که این بیمارستان در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی قابل توجهی روبروست.

 

کلنگ احداث این بیمارستان در زمان قربانعلی سعادت، استاندار سابق آذربایجان غربی در دولت تدبیر و امید به زمین زده شد و امروز نیز با پیگیری های محمد مهدی شهریاری در حال ساخت و تجهیز است.

 

حملات رسانه ای بی رحمانه و بدون در نظر گرفتن موقعیت اقتصادی کشور و کاملا ناشیانه است چرا که این طرح با تاخیر چند ماه مواجه بوده ولی طرح های بسیاری در کل کشور وجود دارد که از دولت های قبلی بلا تکلیف رها شده است.

 

 

 

جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی درباره روند احداث این پروژه می‌گوید: پس از تصویب تبدیل سرای ورزشکاران در خیابان حسنی به بیمارستان زنان و زایمان کوثر که در شورای برنامه ریزی و توسعه استان انجام گرفت مقرر شد 15 هزار متر مربع نیز به مساحت آن اضافه شود و وزیر بهداشت نیز در ابتدا اعتباری بالغ بر 20 میلیارد و 500 میلیون تومان به این امر اختصاص داد و هم اینک این پروژه در حال احداث است.

 

پروژه بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان یک پروژه عظیم و بسیار ضروری برای زنان استان که  برای ساخت این پروژه در 25 هزار متر مربع و با 220 تخت بازه زمانی یک و نیم سال در نظر گرفته شده بود و با اینکه با تاخیر چند ماه مواجه است ولی از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار بوده و امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

 

علاوه بر حرف و حدیث های بسیار در رابطه با این طرح باید بگویم این بیمارستان در بهترین نقطه شهر احداث شده است که هیچگونه ترافیک سنگینی را بر خیابان ها اصلی شهر وارد نمی کند ولی رسانه های منتقد دولت از این موضوع هم برعکس نوشته اند!

 

بیمارستان دیگری که در دولت تدبیر و امید توانسته است امید به زندگی را در دلها زنده کند بیمارستان آیت الله خویی در شهرستان خوی است.

 

این بیمارستان که یکی از طرح های بسیار قدیمی در خوی بود سال های سال بلا تکلیف رها شده بود که در دولت تدبیر و امید بار دیگر ساخت آن از سر گرفته شد و امروز با پیشرفت بیش از 98 درصد در این منطقه می درخشد.

 

اساسنامه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی آیت‌الله العظمی خویی(ره) در زمینی به وسعت ۳۷ هکتار، اردیبهشت ماه سال ۷۱ به ثبت رسیده و موافقت ساخت این بیمارستان در ۶ اردیبهشت ماه سال ۷۲ توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شده است.

 

ساخت این بیمارستان از سال ۷۵ به همت مردم خیر خوی آغاز و در این مدت پیشرفت فیزیکی چندانی نداشت اما  در سال ۹۱ و پس از کاهش تعداد تخت های آن به ۲۲۰ برای تکمیل به دانشگاه علوم پزشکی استان و از طریق دانشگاه به پیمانکار واگذار شده اما به دلیل کمبود منابع مالی روند احداث آن همچنان کد بود تا اینکه دولت سال گذشته با تزریق اعتبارات ویژه ای مصمم به اتمام این پروژه کرد.

 

 

 

در حال حاضر این طرح با پیشرفت فیزیکی ۹۸.۵ درصد همزمان با مراحل اتمام تجهیز را طی می کند و بنا به گفته مسئولان قرار است شهریورماه امسال همزمان با هفته دولت به بهره برداری برسد.

 

با این کارنامه درخشان باز هم رسانه های منتقد می خواهند بگویند که دولت کاری نکرده است و بهداشت و درمان که از شاخص های رشدی سخن می گوید کذب است!

 

شهرستان خوی به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود هر ساله پذیرای بیماران از شهرستان های اطراف است و لذا نیاز به چنین بیمارستانی در خوی نباید تا امروز به تاخیر می افتاد در حالی که فقط دو بیمارستان در این شهرستان وجود دارد!

 

بیمارستانی که در سال 75 کلنگ زنی شده بود ولی در دولت تدبیر و امید درخشید.

 

فرماندار خوی در این رابطه گفت: این بیمارستان با 220 تخت خواب با پیشرفت فیزیکی ۹۸.۵ درصد مواجه است.

 

وی افزود: پیشرفت فیزیکی و تجهیز این بیمارستان در دولت تدبیر و امید بی بدیل است.

 

عابدی تصریح کرد: برای اتمام این طرح بهداشتی 5 میلیارد ریال اعتبار لازم است که در برابر 380 میلیارد ریال رقم بسیار ناچیزی است.

 

فرماندار خوی با اشاره به اینکه این بیمارستان در زمینی به مساحت سه هکتار و زیربنای ۱۵هزار مترمربع و در سه طبقه احداث می شود افزود: تسریع در روند اجرای این طرح توسط دانشگاه علوم پزشکی از سال ۸۶ آغاز شد که هم اکنون شاهد مراحل پایانی آن هستیم.

 

گفتنی است، بیمارستان خیریه آیت الله خویی در صورت اجرا دارای ۲۰ بخش اصلی حوزه درمان، شامل بخش های تخصصی جراحی مغز و اعصاب، قلب و عروق، کلیه و مجاری ادرار، غدد داخلی، امراض عفونی، خون، ارتوپدی، سوانح و سوختگی، چشم پزشکی، گوش، حلق و بینی، اعصاب و روان و دندانپزشکی خواهد بود.

 

 

گزارش از زیبا کیومرثی

 

 

 

 

 

 

کد خبر 720258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha