مدیران باید پاسخگوی رسانه‌ها باشند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه پاسخگویی مهمترین اقدام مدیران در راستای خدمت رسانی به مردم است گفت: مدیران باید پاسخگوی رسانه‌ها باشند چرا که رسانه‌ها حلقه واسط بین مردم و دولت هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، سید حسن میرعماد در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاه‌های تابعه وزارت جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه مردم محوری یکی از اولویت‌های برنامه‌ای این سازمان است اظهار داشت: بیش از ۹۷ درصد فعالیت‌های بخش کشاورزی متکی به مردم است و از این رو باید مدیران نقطه نظرات مردم را بشنوند که در سیاستگذاری‌ها از این نکات بهره گیرند.

 

وی با بیان اینکه استفاده از نظر و مشارکت مردم در بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است تصریح کرد: اگر مشارکت مردم نباشد قطعاً موفق نخواهیم بود و در این بین روابط عمومی نقش بسیار مهمی در ارتباط بین مردم و مسئولان دارند و کانال ارتباطی بین این دو به شمار می‌روند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: بیش از ۹۸ درصد حوزه سرزمینی تحت مدیریت بخش کشاورزی است و از این رو ارتباط با مردم بسیار مهم است و روابط عمومی‌ها باید تلاش کنند با روش‌های گوناگون بین مردم و مدیران بخش کشاورزی ارتباط برقرار کنند.

 

میرعماد با اذعان به اینکه دولت یازدهم در بخش کشاورزی بی نظیر عمل کرده و تا کنون در هیچ دولتی این حجم فعالیت بی سابقه بوده است تصریح کرد: اختصاص ۷۲ میلیارد تومان برای حوزه اب و خاک تا کنون سابقه نداشته است و ارائه خدمات در بخش‌های مختلف کشاورزی و بویژه بخش عشایری نیز بی نظیر بوده است و از این رو باید روابط عمومی‌ها این فعالیت‌ها و اقدامات را به اطلاع مردم برسانند.

 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش صنایع تبدیلی بخش کشاورزی نیز گفت: در حوزه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی که حلقه مفقوده این بخش است در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیاری انجام شده و بیش از ۷۰ درصد پروانه‌های صادر شده در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی در این دوره انجام شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به نقش بسیار مهم شورای هماهنگی روابط عمومی ها دستگاه‌های تابعه بخش کشاورزی استان گفت: هم‌افزایی و هماهنگی در اطلاع‌رسانی بخش کشاورزی بسیار مهم است و ضرورت دارد تا سیاست‌های این بخش به صورت هماهنگ برای مردم اطلاع‌رسانی شود.

 

میرعماد با بیان اینکه ۸۵ درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می‌شود گفت: یکی از دغدغه‌های این بخش موضوع آب است و باید در زمینه مدیریت مصرف آب فرهنگ سازی لازم انجام شود.

 

وی با بیان اینکه باید با اجرای روش‌های مختلف در بخش کشاورزی میزان مصرف آب را کاهش و تولید را افزایش داد خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های مهم در بخش کشاورزی استان این است که سطح زیر کشت کاهش یافته اما در عین حال با بهره‌وری مناسب از آب میزان تولید افزایش یابد که این مهم نیازمند فرهنگ سازی است.

 

ساختار روابط عمومی‌ها در استان سمنان اصلاح می‌شود

دبیر شورای اطلاع رسانی استان سمنان گفت: اصلاح ساختار روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی در استان سمنان در دستور کار قرار دارد.

 

حمیدرضا خدایی راد با اشاره به اهمیت و جایگاه روابط عمومی اظهار داشت: بودن در عصر ارتباطات و اطلاعات امروز جایگاه روابط عمومی‌ها را دو چندان کرده است و موفقیت هر دستگاهی بستگی به فعالیت روابط عمومی داشته چرا که روابط عمومی پل ارتباطی بین مردم و دستگاه است.

 

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی ها در موفقیت یک سازمان غیر قابل انکار است تصریح کرد: روابط عمومی رابط بین جامعه و سازمان‌ مدنظر بوده و با انجام کار حرفه‌ای و معرفی سازمان خود موفقیت آنرا تضمین و قطعی کند.

 

معاون روابط عمومی و امور بین الملل استانداری و دبیر شورای اطلاع رسانی استان سمنان با بیان اینکه متأسفانه روابط عمومی در سازمان‌‌ها جایگاه واقعی خود را ندارند افزود: مدیران سازمان باید به جایگاه روابط عمومی ها توجه ویژه داشته باشند چرا که در عصر امروز که عصر ارتباطات است بی توجهی به این جایگاه مهم می تواند تبعات منفی برای سازمان به دنبال داشته باشد.

 

خدایی راد با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار روابط عمومی‌ها نیز گفت: بررسی ساختار روابط عمومی‌ها دستگاه‌ها در استان سمنان در دستور کار است.

 

وی با اشاره به برخی وظایف روابط عمومی‌ دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی گفت: اولویت اصلی روابط عمومی ها باید گفت‌وگو با مردم باشد و نه ارائه گزارش عملکرد مدیر؛ و در این راستا نیز باید با طراحی برنامه‌های مختلف تلاش کند تا مدیر سازمان ارتباط بهتری با مردم داشته و مردم به راحتی بتوانند حرف خود را با مدیر در میان بگذارند.

 

معاون روابط عمومی و امور بین الملل استانداری سمنان با اشاره به ضرورت حمایت مدیران از جایگاه روابط عمومی‌گفت: مدیران باید روابط عمومی ها را ببینند و برای پیشبرد اهداف سازمان از این جایگاه مهم حمایت کنند و مشکلات این بخش را رفع کنند.

 

خدایی راد با بیان اینکه روابط عمومی‌ها باید خودشان جایگاهشان را تعریف کنند تصریح کرد: روابط عمومی باید از سیاست‌های اصلی سازمان خود اطلاع داشته باشد و بر اساس این سیاست‌ها حرکت کند.

 

وی ارتباط مؤثر با رسانه‌ها را از دیگر ویژگی های روابط عمومی موفق عنوان کرد و افزود: روابط عمومی‌ها می‌توانند از طریق ارتباط مؤثر با رسانه ها ضعف‌ها دستگاه خود را بشناسند.

 

۱۲ تن گندم به‌عنوان زکات از کشاورزان روستای بکران میامی جمع‌آوری شد

سرپرست حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: کشاورزان روستای بکران میامی ۱۲ تن از گندم تولیدی خود را به‌عنوان زکات پرداخت کردند.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله قربانیان در همایش زکات در روستای بکران میامی اظهار داشت: پرداخت زکات از سوی کشاورزان زحمتکش نشان از عزم و عرق دینی آنان دارد.

 

وی با بیان اینکه در قرآن کریم به کرات درباره زکات صحبت شده است افزود: در قرآن از زکات به‌عنوان صدقه یادشده است به این معنا که انسان با پرداخت زکات صداقت خود را در دینداری و ایمان به خدا نشان می‌دهد.

 

سرپرست حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه خوشبختانه کشاورزان استان در پرداخت زکات پیشگام بوده و این مهم را به‌خوبی به جا می‌آورند اضافه کرد: زکات تنها مختص گندم، جو، خرما، کشمش، طلا، نقره، شتر، گاو، گوسفند نیست بلکه در برخی موارد انسان باید زکات علم خود را با نشر دادن و یا زکات آبروی خود را برای حل اختلافات بین دیگران بپردازد.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله قربانیان با بیان اینکه زکات در منابع دینی در کنار نماز و جهاد قرارگرفته است افزود: زکات در نظام اسلامی دارای اهمیت زیادی بوده و یکی از پنج ستون دین اسلام به شمار می‏رود.

 

وی با بیان اینکه در روایات مختلف به جایگاه زکات اشاره‌ شده است به روایتی از امام جعفر صادق (علیه السلام) درباره زکات اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند «اموال خود را با دادن زکات حفظ کنید و بیماران و مریضان خود را با دادن صدقه مداوا کنید. به‌درستی که هیچ مالی در بیابان و در صحرا از بین نرفت، مگر آنکه زکات آن داده نشد».

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در این همایش مدیرکل کمیته امداد استان سمنان، اعضای شورای زکات شهرستان میامی و روستاهای هم‌جوار و همچنین فرماندار شهرستان میامی نیز حضور داشتند.

 

در پایان این مراسم از حجت‌الاسلام رستمی روحانی روستای بکران و همچنین شورای زکات و زکات دهندگان با اهدا لوح تقدیر شد.

 

طرح ایجاد سایه‌بان در باغات میوه استان سمنان اجرایی می‌شود

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با هدف جلوگیری از اثرات مخرب خشکسالی بر روی محصولات باغی این استان طرح شید هاوس (ایجاد سایه‌بان) در باغات میوه استان سمنان اجرایی می‌شود.

 

مهدی قرائیان با اشاره به ابلاغ شیوه نامه اجرایی طرح ایجاد سایه‌بان در باغات میوه اظهار داشت: این طرح با هدف حفاظت از باغات استان در مقابله با خشکسالی و سایر آسیب‌ها اجرا می‌شود.

 

وی با اشاره به اهمیت تولید بخش کشاورزی در محیط های کنترل شده خاطر نشان کرد: با ابلاغ دستورالعمل طرح ایجاد سایه‌بان بر روی باغات میوه به عنوان زیر بخش طرح‌های گلخانه ای این مهم به جد در دستور کار مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان قرار گرفت.

 

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به برخی از فواید ایجاد سایه‌بان بر روی باغات میوه اشاره کرد و گفت: با توجه به کم آبی و شرایط خشکسالی حاکم بر استان، برای افزایش بهره‌وری آب علاوه بر روش های آبیاری تحت فشار استفاده از این سایه‌بان نیز می‌تواند مثمر ثمر باشد و در استفاده بهینه آب مؤثر باشد.

 

قرائیان اضافه کرد: با هدف حفاظت باغات استان از اثرات مخرب خشکسالی استفاده از مواد حافظ رطوبت نظیر مواد آلی ، زئولیت و انواع مالچ ها برای جلوگیری از آسیب جدی به باغات توصیه می‌شود.

 

وی اضافه کرد: برای احداث سایه‌بان‌ها از توری‌های خاص با ضریب‌های متفاوت از عبوردهی نور بر روی سازه های سبک و ارزان قیمت طراحی شده است و گاهی نیز این توریها بدون استفاده از سازه مستقیماً بر روی درختان کشیده می‌شود.

 

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به وجود انواع سایه‌بان‌ها گفت: انواع سایه‌بان‌ها شامل نت‌هاوس، شید‌هاوس و اسکرین‌هاوس به منظور کنترل عوامل زنده و غیرزنده محیطی بر روی باغات نصب می‌شود و می تواند درختان را از آسیب‌هایی نظیر آسیب تگرگ، پرندگان، حشرات، سرمازدگی، آفتاب‌سوختگی، حفظ کند و مهم‌تر از همه سایه‌بان‌ها با کاهش تبخیر و تعرق باعث کاهش مصرف آب می‌شود و صرفه‌جویی در این بخش می‌شود.

 

قرائیان با اشاره به امکان صدور مجوز احداث سایه بان از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: در راستای تسریع در اجرای طرح ایجاد سایه‌بان بر روی باغات میوه، معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سعی دارد تا زمینه را برای اعطای تسهیلات بانکی به کشاورزان علاقمند به اجرای این طرح  فراهم کند و در حال پیگیری برای اعطای تسهیلات به بهره‌بردان این بخش است.

 

کد خبر 720193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha