به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، پژمان صالحی فر در نشست خبری خود گفت: 78 درصد اهداکنندگان خون دراستان مستمر هستند درصورتیکه شاخص کشوری 55 درصد است.
وی با بیان اینکه بیش از 50 درصد جامعه راخانم تشکیل می دهند افزود: فقط حدود شش درصد اهدای خون توسط بانوان صورت می گیرد.
صالحی فر با اشاره به اینکه زنان استان سمنان در سال گذشته سهم 6.5 درصدی دراهدای خون را به خود اختصاص داده اند اظهارداشت: بسیاری از بانوان با این تفکر که کم خون بوده ومراجعه نمی کنند ، در حالی که مراکز انتقال خون پزشک داشته وطی مراحلی اگر کم خون باشند از آن خون گرفته نمی شود وبرای جلوگیری از کم خونی احتمالی نیز قرص آهن به آن ها ارائه خواهد شد.
مدیر کل انتقال خون استان سمنان با بیان اینکه هر فردی از سن 18 تا60 سال با وزنی بالغ بر 50 کیلوگرم می تواند به مراکز انتقال خون برای اهدای خون مراجعه کنند افزود: از نظر استانداردهای جهانی آقایان هر سه ماه یک بار وخانم ها هر چهارماه یکبار می توانند اهدای خون داشته باشند.
وی گفت: در دنیا گروه های خونی o مثبت بالاترین اهدای خون را دارند و دراستان سمنان نیز بیشترین گروه خونی اهدا کننده o مثبت وکمترین آن ab منفی وo منفی است.
صالحی فر با اشاره به تشکیل باشگاه گروه خونی o منفی در استان سمنان اظهارداشت: افرادی که با این گروه خونی هستند باید به این باشگاه بپیوندندتا اطلاعاتی از آن ها گرفته ودرمواقع لازم از آن ها خون گیری شود.
مدیر کل انتقال خون استان سمنان با ابراز خرسندی از راه اندازی مرکز جامع اهدای پلاسمای خون از 20 فروردین ماه سالجاری در این استان اذعان داشت: افراد علاوه بر اهدای خون می توانند پلاسما وپلاکت نیز اهدا کنند.
وی تصریح کرد: دراستان سمنان دستگاه ویژه ای موجود است که خون را از بیمار می گیرد وپلاسمای آن را جدا می کند ومابقی خون را به بدن بیمار باز می گرداند.
به گفته صالحی فر از خود پلاسما نیز داروهای مختلف مورد نیاز بیماران استخراج می شود وداروهای مشتق شده از پلاسما برای بسیاری از بیماران حیاتی است.
وی بیان کرد: حدود 42 هزار نفر طی سال گذشته به مراکز پنجگانه جمع آوری خون دراستان سمنان مراجعه کردند که 32 هزار و700 نفرآن موفق به اهدای خون شدند.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان کارمند نمونه کشور شد
صالحی فربا تأکید بر اینکه عاشق کار کردن در انتقال خون است ادامه داد: یکی از مهمترین رازهای موفقیت در مدیریت یک اداره یا نهاد الگو بودن برای کارکنان آن نهاد است.
وی با اشاره به اینکه یک مدیر باید بهعنوان رهبر در تمام پرسنل اداره نفوذ کند خاطرنشان کرد: در 8 ماه گذشته خدمت در این سازمان آموزشهای مؤثری به کارکنان اداره کل انتقال خون استان سمنان ارائه شده است.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان با تأکید بر اینکه این دورههای آموزشی میتواند با کمترین هزینه خدمات این سازمان را از بعد کیفی ارتقا بخشد تصریح کرد: روند اصلاحاتی یکی از مهمترین رویکردهای مدیریتی است و یک مدیر باید در گام نخست خود برای اجرای اصلاحات تعیینشده گام بردارد.
وی الگو گیری کارکنان را در این بخش مؤثر دانست و افزود: عشقورزی به کار مانع از خستگی میشود و من به کارم عشق میورزم و هرگز از حضور در سازمان انتقال خون و کارکرده در این مجموعه خسته نمیشود.
صالحی فرد یکی از عوامل موفقیت خود را پی گیری وانجام دقیق و صحیح امور دانست و اذعان کرد: ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات و فرایندها مهمترین اولویت در این سازمان است.
وی ابراز داشت: تقویت روحیه خودباوری و بهرهگیری از کارشناسان متخصص در علوم آزمایشگاهی در این نهاد میتواند در ارتقای سطح عملکردی مدیریت سازمان انتقال خون مؤثر باشد.
پژمان صالحی فرد دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی است.
وی پیشازاین از کارکنان اداره کل انتقال خون استان کردستان بوده و مدت 8 ماه است که مدیریت انتقال خون استان سمنان را به عهده دارد.
نظر شما