کمبود آب باعث ایجاد مشکل در حوزه‌ های مختلف می شود

فرماندار تربت حیدریه گفت: کمبود آب باعث ایجاد مشکل در حوزه‌های مختلف می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، احمد علی موهبتی فرماندار تربت حیدریه در همایش سازگاری با کم آبی که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی درمحل سالن شهید تندگویان شرکت نفت تربت حیدریه ضمن اشاره به اینکه آب پدیده‌ای است که با تمام مسائل و حوزه‌ها ارتباط و وابستگی دارد، تاکید کرد: به‌طور قطع کمبود آب انواع و اقسام مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را ایجاد می‌کند به عبارت ساده‌تر زمانی که کمبود آب باعث ایجاد مشکل در حوزه‌های مختلف شود بحران آب ایجاد شده است.

وی گفت: اگر بحران را مدیریت کنیم و برای حل آن برنامه بریزیم و برنامه‌ها را هم به‌طور دقیق عملیاتی کنیم، می‌توانیم از بحران خارج شویم اما اگر نسبت به بحران بی‌توجه باشیم و ضمن انکار آن اقدامی اساسی برای رفع آن انجام ندهیم بحران‌های متعدد دیگری ایجاد و در نهایت به ورشکستگی آب منجر می‌شود واضح است که بحران آب مرحله پیش از ورشکستگی است و اگر بحران آب مدیریت نشود منجر به ورشکستگی آبی خواهد شد.

فرماندار تربت حیدریه با اشاره به اینکه درحوزه آب تربت حیدریه ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود از ۴۵۰ لیتر آب مصرفی در ثانیه و ۳۰۰ لیتر توسط بخش خصوصی احیا می شود و به جلگه رخ برده می شود، گفت:در تهران ۲۶ درصد و در خراسان رضوی۳۳ درصد میانگین آب تولید شده هدر میرود.

فرماندار تربت حیدریه افزود:شرکت آبفای تربت حیدریه با تدوین برنامه راهبردی در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه گذار و ارتباط منافع بخش خصوصی با شاخص های صنعت به شرکتی چابک در ارائه خدمات با کمترین بوروکراسی اداری - توانا در تأمین خدمات پایدار آب، مستعد به سرمایه پذیری در بحث فاضلاب و نهایتا با قابلیت افزایش سطح رضایتمندی ذینفعان تبدیل گردد.

موهبتی با بیان اینکه کلنگ احداث پایانه صادراتی شهرستان تربت حیدریه، باحضور دکتر شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت، در محل شهرک صنعتی شماره ۲ به زمین خورد، گفت:راه اندازی پایانه صادراتی برای اطمینان سرمایه گذاران از بازاریابی و صدور تولیدات به بازارها انجام می شود.

وی با بیان اینکه هدف ایجاد پایانه صادراتی، ساماندهی و تسهیل صادرات، کاهش مبادلات گمرکی و هزینه های حمل و نقل، توسعه ظرفیت های صادراتی، ایجاد رقابت سالم بین صادرکنندگان کالا، هم افزایی قدرت صادراتی در منطقه می باشد، افزود:شهرستان تربت حیدریه با توجه به قرارگرفتن در محور مواصلاتی بسیار مهم و دارا بودن محصولات کشاورزی ارزشمندی چون زعفران، پسته و ابریشم ظرفیت های ویژه ای برای سرمایه گذاری و توسعه تولید و صادرات دارد که با کارشناسی صحیح امکان بهره برداری حداکثری از این مزیت ها ممکن است.

معاون استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: فراهم کردن زمینه صادرات محصولات داخلی به کشورهای خارجی یکی از خواسته های مهم تولیدکنندگان شهرستان است که با راه اندازی این پایانه و برند سازی، بسته بندی مخصوص و بازاریابی در سایر کشورها این امر محقق خواهد شد.

گفتنی است در پایان جلسه از سند راهبردی و چارچوب نهادی شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه (۱۴۰۷_۱۳۹۷) با حضور مهندس موهبتی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان،مدیر کل مدیریت بحران استانداری و جمعی از مدیران شرکت آب و فاضلاب استان و مسئولین شهرستان رونمایی شد.

در بخشی از این سند آمده، شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه با تکیه بر اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاست های کلان وزارت نیرو، فضا و فرصت مناسبی را برای استفاده از مشارکت فکری در جهت اشاعه فرهنگ کار گروهی و همچنین برگزاری جلسات بر پایه فرهنگ گفتمان ایجاد نموده، تا با استفاده از خرد جمعی و بر اساس تجارب مفید و برخورداری از تخصص های لازم، آرمان خود را به صورت شرکتی پیشتاز در گسترش خدمات در سطح ادارات شهرستان و حائز رتبه برتر در شاخص های صنعت اعلام نماید.

کد خبر 718460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha