به گزارش خبرگزاری شبستان، بر اساس گزارش دریافتی از معاونت توسعهی کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، براساس تفاهمنامهای که میان بنیاد برکت و کمیتهی امداد امام خمینی(ره) به امضا رسیده است، برای 326 زن سرپرست خانوار، فرصت اشتغال و کسب و کار ایجاد خواهد شد.
در این تفاهمنامه، مقرر شده که بنیاد برکت و کمیتهی امداد امام خمینی(ره) به هر یک از متقاضیان تا سقف مبلغ 300 میلیون ریال بهصورت بلاعوض و تسهیلات پرداخت کنند که تا به امروز 100 فرصت شغلی ایجادشده و امکان اشتغال مابقی نیز ظرف دو ماه آینده فراهم خواهد شد.
این فرصتهای شغلی در زمینهی پرورش دام سبک است و برای هر یک از واجدین شرایط، 20 تا 30 رأس گوسفند و محل استاندارد نگهداری دامها به مساحت 60 مترمربع در نظر گرفته میشود. ایجاد فرصت کسب و کار و اشتغال سریع برای زلزلهزدگان کرمانشاه، نشاندهندهی سرعت عمل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خدمترسانی به مناطق محروم کشور است.
همچنین با مذاکرات انجام گرفته میان بنیاد برکت و کمیتهی امداد امام خمینی(ره) 500 فرصت شغلی نیز در قالب طرح اجتماعمحور «مهتاب» (مدل هادی تلاش اقتصادی برکت)، در سطح استان کرمانشاه ایجاد خواهد شد.
در این طرح، به هر یک از متقاضیان و واجدین شرایطی که توسط کمیتهی امداد امام خمینی(ره) شناسایی و معرفی شدهاند، مبلغ 300 میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداخت خواهد شد تا در حوزههای پرورش و تولید دام سبک و سنگین، زنبورداری و کارهای خدماتی مشغول به کار شوند. اعتبار درنظر گرفته شده برای این طرح 100 میلیارد ریال است که توسط بنیاد برکت تأمین خواهد شد.
بنیاد برکت هر چند تا به امروز بیشتر با فعالیتهای عمرانی و خدمات اجتماعی خود در سطح جامعه شناخته شده است، اما عمده منابع خود را در راه ایجاد اشتغال و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم و روستاها صرف میکند. با تأکیدات دکتر محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ایجاد اشتغال، اولویت اصلی فعالیتهای بنیاد برکت تعیین شده و بیش از 80 درصد منابع مالی و اعتبارات در این راه صرف میشود.
در برنامهی استراتژیک پنج سالهی بنیاد برکت نیز، راهبردها، اهداف و چشماندازهای اشتغالزایی و مشارکتهای اقتصادی بهطور جامع تبیین شدهاند. بر همین اساس، از پنج معاونت بنیاد برکت، فقط یک معاونت در بخش زیربنایی و عمرانی فعالیت دارد و چهار معاونت دیگر شامل توسعهی کارآفرینی اجتماعمحور، توسعهی مشارکتهای اقتصادی بنگاهمحور، توسعهی مدیریت و برنامهریزی و توسعهی منابع و مشارکتها در حوزهی اشتغال متمرکز شدهاند.
نظر شما