سالانه ۳۰۰ هزار فارغ‌التحصیل رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه ای وارد بازار کار می شوند

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: سالانه ۳۰۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار و جامعه کار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی زرافشان،معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست پیوند آموزش‌های رسمی و غیر رسمی مهارتی که به صورت مشترک با حضور معاونان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد گفت: وزارت آموزش و پرورش متولی آموزش رسمی در کشور است.

 

وی افزود: امسال جمعیت دانش‌آموزی با استقرار پایه دوازدهم در دو شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش که شاخه‌های مهارتی هستند به بیش از 900 هزار دانش‌آموزنفر می رسد.

 

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: سالانه 300 هزار نفر از فارغ‌التحصیلان رشته‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار و جامعه کار می‌شوند.طبق آمار شاغلین کشور وزارت کشور 73 درصد از شاغلین کشور فارغ‌التحصیلان مدارس هستند به همین دلیل بار اصلی اشتغال و نیروی کار جامعه بر عهده آموزش و پرورش است که باید دانش آموزان را مهارت آموز و تکنسین تربیت کند.

 

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح «کاشف» گفت: طی این طرح آموزش‌ها باید به گونه‌ای ارائه شود تا منجربه اشتغال و بازار کار شود. توانستیم با همکاری دانشگاه ها همچون دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران کارگاه‌های آموزش کارآفرینی را برای دانش‌آموزان برگزار کنیم.

 

زرافشان به طرح ایران مهارت اشاره کرد و گفت: این طرح به صورت آزمایشی در 8 استان و در 10 درصد مدارس برگزار شد که امسال این طرح با امضای مشترک رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای و وزیر آموزش و پرورش به استان‌ها ابلاغ می شود تا به صورت سراسری برگزار شود.

 

وی با بیان اینکه فناوری‌های جدید به کمک دانش‌آموزان برای افزایش مهارت‌آموزی آمده است، تصریح کرد: دانش‌آموزان بسیاری در فضای مجازی بازار مجازی برای خود ایجاد کرده‌اند به گونه‌ای که کل ایران مخاطبان آن هستند که ما

 

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش به انعقاد تفاهم نامه با معاونت علمی تفاهم‌نامه‌ای اشاره کرد و گفت: برای تشویق دانش آموزان این تفاهم نامه به امضا رسید تا مراکز نوآورانه برای دانش آموزان تاسیس شود تا آنان بتوانند فعالیت‌های استارت‌آپ‌های دانش‌آموزی را دنبال کنند. اولین مرکز نوآورانه به نام پروفسور میرزاخانی در منطقه 2 استان تهران راه اندازی شد.

 

 

کد خبر 717953

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha