به گزارش خبرگزاری شبستان از چهارمحال و بختیاری، مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن کشور، امروز ( 11 مهر) در جمع خبرنگاران بر ضرورت توسعه موسسههای قرآنی در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: از سال 85 تا امروز بیش از یک هزار و 200 نفر از حافظان قرآن موفق به کسب مدرک حفاظی شدند که موسسههای قرآنی در این امر نقش بسزایی داشتهاند.
وی همچنین از فعالیت 2 هزار خانه قرآنی در سراسر کشور خبر داد و افزود: توسعه و نهادینهسازی قرآن بین جوانان روستایی از مهمترین اهداف این سازمان است که بر همین اساس تاکنون 2 هزار خانه قرآنی در کشور فعال شده است.
قرهشیخلو با بیان اینکه در حال حاضر 90 کارشناس خبره و فنی در سازمان دارالقرآن مشغول به فعالیت هستند، گفت: این کارشناسان مسئولیت برنامهریزی، طراحی و تدوین برنامههای مختلف قرآنی را بر عهده دارند.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور توسعه فعالیتهای آموزشی، ساماندهی مشارکتهای مردمی در حوزه قرآنی و نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم را سه ماموریت مهم سازمان دارالقرآن دانست و افزود: برنامههای این سازمان در راستای تحقق این ماموریت تدوین شده است.
قرهشیخلو با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی از سال 61 فعالیت خود را آغاز کرده وتاکنون سه دهه از عمر فعالیتهای قرآنی آن میگذرد، تصریح کرد: این سازمان نخستین دستگاهی است که پس از انقلاب اسلامی فعالیت قرآنی را در دستور کار خود قرار داده است.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور افزود: تشکیل انجمن خیران قرآنی، تکریم چهرههای قرآنی و تقدیر از نفرات برتر مسابقات جهانی حفظ قرآن از دیگر برنامههای این سازمان در سال جاری است.
قرهشیخلو، اعتبار این سازمان در سال جاری را چهار میلیارد و 500 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: نیمی از این میزان اعتبار مربوط به اقداماتی است که در مرکز انجام میگیرد و نیمی دیگر از این میزان اعتبار سهم استانها است که سهم استان چهارمحال و بختیاری از اعتبارات سازمان دارالقرآن 52 میلیون تومان است.
پایان پیام/
نظر شما