به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی استانداری، دکتر فریدون همتی در این نشست، بر ضرورت تعيين تكليف كالاهاي مكشوفه موجود در انبارهاي اموال تمليكي تاكيد كرد و گفت: تعيين تكليف كالاهاي موجود در انبارهاي اموال تمليكي بايد با سرعت بيشتري صورت گيرد و براي اين كار نياز است به امكانات بيشتري مجهز شويم تا روند اين كار تسريع شود.
وي بازديد مديران عالي رتبه كشور از انبارهاي اموال تمليكي و گمركات بندرعباس در راستاي تعيين تكليف كالاها و كانتينرهاي متروكه را موثر دانست و افزود: بايد شرايطي را فراهم كنيم كالاهاي مكشوفه مدت زمان زيادي در انبارها نمانند و به سرعت وضعيت آنها مشخص شود.
استاندار هرمزگان به پديده قاچاق در هرمزگان اشاره كرد و اظهار داشت: براي مبارزه هوشمندانه با قاچاق نياز است اختيارات بيشتري به استان ها تفويض شود تا استان هاي مرزي بتوانند با توجه به شرايط محلي خاص خود در راستاي مبارزه موثر با قاچاق گام بردارند.
همتي با تاكيد بر لزوم مبارزه و برخورد قاطع با باندهاي بزرگ قاچاق، تصريح كرد: در اين راستا نياز است بر روي مبارزه با قاچاق عمده و سازمان يافته تمركز كنيم.
وي تدوين و اجراي آئين نامه تجارت كالاي ملواني را از اقدامات خوب و موثر براي استان هايي همچون هرمزگان برشمرد و عنوان كرد: در هرمزگان نزديك به 800 فروند لنج فعاليت دارند كه اين لنج ها امروز با توجه به معافيت هاي در نظر گرفته شده براي واردات كالا در چارچوب مقررات و از طريق مبادي قانوني و رسمي فعاليت هاي تجاري را انجام مي دهند.
استاندار هرمزگان خاطرنشان كرد: اجراي اين طرح موجب شده كه بازارچه هاي ملواني در مناطق مرزي و ساحلي هرمزگان جهت عرضه كالا شكل بگيرند و از ديگر تاثيرات اين آئين نامه نيز كاهش نرخ بيكاري در هرمزگان پس از اجراي آن بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که در زمينه فروش سوخت نيز چنين طرح و آئين نامه اي تدوين شود تا با استفاده از تعاوني هاي مرزنشينان طرح فروش سوخت مرزي انجام و مردم مرزنشين از آن بهره ببرند.
نظر شما