به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمدمهدی احمدی مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی سرود رضوی که امروز در سالن مرکزی قم برگزار شد با اشاره به ضرورت برگزاری جشنوارههای دینی و الگو قرار دادن معصومین (ع) در زندگی فردی و اجتماعی گفت: تمام انسانها فطرتاً اجتماعی هستند و هیچ انسانی بدون الگو زندگی نمیکند.
وی افزود: همه انسانها اعم از انسان منفی یا مثبت یک الگو در زندگی دارند و طبیعتاً هرقدر که آن الگو متعالی باشد، آن شخص نیز بیشتر رشد میکند و اگر الگو سطح پایین باشد، سطح فرهنگی و زندگی نیز کاهش پیدا میکند بنابراین انتخاب الگو در سبک زندگی افراد بسیار مؤثر است.
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: معصومین (ع) به عنوان انسانهای متعالی و افرادی که در تمام ابعاد فردی و اجتماعی زندگی رشد کردهاند، میتوانند به عنوان یک الگوی متعالی در زیست ما تأثیرگذار باشند.
وی ادامه داد: ما باید براساس یک الگو، سبک زندگی خود را انتخاب کنیم و چه خوب است که این الگو از افرادی باشند که در همه ابعاد رشد کردهاند و متعالی هستند و بدون تردید تنها معصومین (ع) هستند که میتوانیم با الگو قرار دادن آنها یک زندگی متعالی داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به تأثیرات استفاده از رهنمودها و فرمایشات معصومین(ع) در زندگی فردی و اجتماعی بیان کرد: حوزه دین دو شاخص بسیار مهم دارد، که شاخص اول نماد و مناسک و شاخص دوم حوزه معرفتی و شناخت عمیق به اندیشههای بزرگان دین است که با شناخت آنها میتوانیم زندگی خود را رشد دهیم.
احمدی گفت: ما باید به مناسک و نمادهای خود پایبند باشیم اما نباید در اینها توقف کنیم بلکه باید معرفت و شناخت عمیق به اندیشههای معصومین (ع) داشته باشیم و اندیشههای ایشان را در زندگی خود اجرایی کنیم و در این صورت است که جامعهای رشد یافته و آرام خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: زمانی که الگوی ما در زندگی معصومین (ع) باشند، افسردگی در جامعه کاهش پیدا میکند و جامعه رشد میکند، بنابراین معرفت و شناخت به اندیشههای معصومین (ع) در زندگی تأثیرات مثبت بسیار زیادی خواهد داشت.
نظر شما