به گزارش خبرنگار شبستان، مصطفی محمدنجار، وزیر کشور در همایش معاونین سیاسی، رؤسای ستاد انتخابات، مدیران کل سیاسی انتخابات و مدیران کل فناوری و اطلاعات استانها در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که صبح امروز دوشنبه 11 مهر در وزارت کشور برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه کرامت گفت: امیدواریم مباحث مشروحه امروز برای همه مفید و همگان عنایت ویژهای نسبت به آن داشته باشند.
وی با بیان اینکه تحقق بخشی از سیاستهای دولت خدمتگزار در استانها مرهون این تلاشها است، اظهار کرد: وزارت کشور یک بخش حاکمیتی و فرابخشی و پیشبرنده سیاستهای داخل کشور است و شما معاونین سیاسی به خوبی توانستید سیاستهای دولت را در استانها به پیش ببرد.
نجار با اشاره به مجموعه وزارت کشور در سراسر کشور خاطرنشان کرد: نمونه این همکاری را میتوانیم در بحث هدفمندسازی یارانهها ببینیم که علیرغم نگرانیهایی که وجود داشت ولی کار به خوبی اجرایی شد و وزارت کشور در این زمینه همانند یک خانواده عمل کرد.
وی با اشاره به کارهای دیگر در مجموعه وزارت کشور گفت: دو موضوع است که ما مدیران باید همواره آن را در نظر داشته باشیم که یکی از آنها بحث برنامهریزی بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای کلان دولت است و دیگر اجرای آن است که اگر هر کدام از این دو حوزه دچار ضعف باشد کار با مشکل مواجه میشود.
نجار ادامه داد: ما باید به مثابه یک خانواده بزرگ چنان ارتباط و هماهنگی داشته باشیم که اگر یک حرفی زده شود همه یک برداشت از آن داشه باشند نه اینکه برداشتهای متفاوتی از آن وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه امروز هماهنگی در وزارت کشور در اوج خود است، خاطرنشان کرد: ما در مقابل فتنه یک هماهنگی بالایی میان معاونین و مدیرانمان در استانها با مرکز بود و توانستیم با همین هماهنگی توطئههای دشمنان را که به خیال خود به دنبال جنگ نرم بودند، دفع کنیم.
وزیر کشور با اشاره به هماهنگی موجود در معاونت سیاسی وزارت کشور بیان کرد: ما خوشحالیم از اینکه دولت امروز در هر عرصهای که وارد میشود از آن عرصه سربلند خارج میشود که نمونه آن سفرهای استانی است که دولت با جدیت آن را ادامه داد و میبینیم دور چهارم این سفرها نیز شروع شده است و در این دوره تحقق مصوبات دورههای قبل مرور میشود.
وی با اشاره به موفقیتها و پیشرفتهای کشور در بخش صادرات غیرنفتی، پیشرفتهای تکنولوژیک و همچنین امر تولید گفت: اینک کشورمان به یک کارگاه سازندهای تبدیل شده است و ظاهر کار عوض شده است و این سازندگی کاملا مشهود است، گرچه عدهای نمیخواهند کار پیش برود و این خواست آنها طبیعی است زیرا در رأس آنها استکبار قرار دارد که به دنبال سیاهنمایی و زیر سؤال بردن خدمات است ولی کار شما معاونین سیاسی این است که با زیرکی خطوط دشمن را بشناسید و در کنار کار دشمن ثبات و امید در بین مردم ایجاد کنید.
نجار با تأکید بر امر اطلاعرسانی در کشور از سوی مجموعه وزارت کشور بیان کرد: ما باید بحث راهبردی اطلاعرسانی را در داخل کشور بسیار مهم بدانیم و آن را به صورت مداوم انجام دهیم زیرا دشمن این روزها با برخی سایتها به دنبال القای برخی مفاهیم به مردم است که اگر ما اطلاعرسانی کنیم این توطئههای دشمن نیز خنثی میشود.
وزیر کشور همچنین با اشاره به بحث بیداری اسلامی در منطقه خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی که در سطح منطقه به وجود آمده است بیتردید از آثار و پسلرزههای انقلاب اسلامی است و نشان میدهد پیام انقلاب اسلامی به سایر نقاط جهان رسیده است.
وی اضافه کرد: با اینکه آمریکا و صهیونیسم تلاش میکند که این انقلابها را وارونه جلوه دهد و منحرف کند ولی در این توطئه نیز شکست خورده است و هجوم مردم در قاهره به سفارت اسراییل و فرار سفیر اسراییل در اردن و همچنین اتفاقات در لیبی، بحرین و تونس همه از آثار انقلاب اسلامی ایران است و به همین دلیل است که آمریکاییان و صهیونیستها به وحشت افتادند که در داخل کشور ما به مقابله با انقلاب ما بپردازند.
نجار با تأکید بر اینکه نقاط اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار بالا است، گفت: یکی از نقاط اقتدار جمهوری اسلامی ایران انتخابات است و نظام ما یک نظام مردمسالاری دینی است که دشمنان علیرغم همه تبلیغات خود نتوانستهاند مردم را از صحنه خارج کنند.
وی با بیان اینکه مادامی که مردم در صحنه باشند استکبار شکست خورده است، تصریح کرد: مردم با حضور قدرتمندانه در انتخابات مشت محکمی به دهان مردم میزنند و همین امر نقطه قوت ماست و طبیعی است که آنها بر این نقطه قوت کار میکنند اما هر کاری هم که انجام دهند باز مردم برای حضور در انتخابات سست نمیشوند و انشاءالله همانند همیشه در 12 اسفند امسال به صحنه میآیند و یک بار دیگر انسجام خود را نشان میدهند.
وزیر کشور خطاب به معاونین سیاسی وزارت کشور بیان کرد: ما به عنوان برنامهریزان باید به گونهای کار کنیم و شرایط را فراهم آوریم که این حضور حداکثری و باشکوه اتفاق بیفتد و یکی از موضوعات مهمی که باید در این زمینه در نظر گرفته شود رعایت مر قانون است زیرا قانون همه شرایط را مشخص کرده است و وظیفه ما رعایت صددرصدی قانون است.
وی تصریح کرد: ما باید فضای آرام و متناسب و وقار را در انتخابات داشته باشیم و در عین حال شور و شعف انتخاباتی نیز وجود داشته باشد.
نجار ادامه داد: امسال قرار است انتخابات را در بعضی از حوزهها به صورت رایانهای برگزار کنیم که 10 درصد از حوزهها، انتخابات را به صورت رایانهای برگزار میکنند اما این ظاهر کار است زیرا 95 درصد از فرآیند برگزاری انتخابات رایانهای است.
وی با تأکید بر آموزش مدیران گفت: اگر ابهامی در فرآیند انتخابات وجود دارد باید آن را رفع کنیم و در ترکیب هیئتهای اجرایی باید تعامل لازم را داشته باشیم و به این نکته توجه کنیم که منشی انتخابات خود مردم هستند و این خود مردم هستند که به صحنه میآیند و انتخابات را برگزار میکنند.
وزیر کشور با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران تجربه سنگینی در زمینه برگزاری انتخابات داشته است اشارهای به حضور مردم در انتخاباتهای گوناگون کرد و افزود: در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی حضور مردم 19/4 درصد رشد داشته است، در انتخابات خبرگان رهبری 68/14 درصد، در سومین دوره شوراهای شهر و روستا 87/14 درصد رشد داشته است و در دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری 53/23 رشد داشته است و همین حضور حداکثری مردم باعث شد کسانی که دم از دموکراسی میزنند در مقابل جمهوری اسلامی ایران کم بیاورند.
وی با تأکید بر ثبات مدیریت و اجتناب از تغییرات در آستانه انتخابات در مجموعه وزارت کشور گفت: ما به همه استانها ابلاغ کردیم که تغییرات مدیریتی را در آستانه برگزاری انتخابات نداشته باشند تا بتوانیم ثبات و آرامش را در روند برگزاری داشته باشیم.
وزیر کشور در پایان ابراز امیدواری کرد: در 12 اسفند امسال یک بار دیگر شاهد حضور حداکثری مردم در انتخابات باشیم.
پایان پیام/
نظر شما