تحقق وعده انتخاباتی روحانی/هشدار درباره افزایش فعالیت‌ داعش در افغانستان/قوانین مبارزه با فسادی که اجرا نمی شوند

تاکید بر حذف شرکت های خصولتی، قوانین مبارزه با فسادی که اجرا نمی شوند، جامه عمل بر تن وعده روحانی، فرمانهای اقتصادی رییس جمهور، هشدار درباره افزایش فعالیت‌ داعش در افغانستان از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷ است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تاکید بر حذف شرکت های خصولتی، قوانین مبارزه با فسادی که اجرا نمی شوند، جامه عمل بر تن وعده روحانی، فرمانهای اقتصادی رییس جمهور، هشدار درباره افزایش فعالیت‌ داعش در افغانستان از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷ است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

 

تغییر در کابینه از ادامه ضرر اقتصادی جلوگیری می‌کند

علی کیهانیان، دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در مورد تغییر تیم اقتصادی دولت به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: با بررسی کارنامه عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم به نظر می رسد در عملکرد اقتصادی دچار ضعف ویژه ای شده است. عملکرد اقتصادی دولت بر مبنای رویکرد تجمیع ثروت توسط برخی از افراد نشان می دهد که کانون های اقتصادی در دولت های یازدهم و دوازدهم در عملکرد خود موفق نبودند.

 

دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی اظهار کرد: تغییر در کابینه دولت دوازدهم ضروری به نظر می رسد. بر اساس اصل مدیریتی 70 درصد عملکرد زیرمجموعه تابعی از هرم مدیریتی در هر سازمانی است.

 

 

دولت برای حمایت از کالای ایرانی بخش خصوصی را تقویت کند/شرکت های خصولتی را حذف کنیم

حمیدرضا حاجی بابایی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در مورد حمایت از کالای ایرانی به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: ما باید کاری کنیم که مردم خودشان در مورد کالای ایرانی تبلیغ کنند و خودشان سراغ کالای ایرانی بروند.

 

وی با تاکید بر کیفیت و مرغوبت کالای ایرانی اظهار داشت: ما باید تلاش کنیم کیفیت کالای ایرانی را بالا ببریم تا مردم برای خرید آنها تشویق شوند البته در کنار آن دولت باید به سمت تقویت تولیدکننده ها برود و امکانات را برای آنها افزایش دهد.

 

حاجی بابایی بیان کرد: قطعا امروز از هر ایرانی که بپرسید طرفدار برنج ایرانی هستی یا خارجی می گوید برنج ایرانی چون که ما در طول سال های گذشته بر کیفیت برنج ایرانی تاکید داشتیم و در این زمینه تلاش کردیم پس وقتی چنین تجربه ای داریم باید برای سایر کالاها و محصولات داخلی نیز از این تجربه استفاده کنیم.

 

 

چرا قوانین مبارزه با فساد اجرا نمی شود/ شورای نگهبان در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دخالتی ندارد

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما در خصوص انتقادات مربوط به انتخابات گفت: کسانی که برای یک دوره مورد تایید واقع می شوند معمولاً از شورای نگهبان تمجید می کنند و آنهایی که صلاحیتشان مورد تایید قرار نمی گیرد به شورای نگهبان حمله می کنند.

 

وی ادامه داد: شورای نگهبان بدلیل پاسداری از انقلاب اسلامی و کیان نظام به عنوان دژی محکم مقابل نفوذ احتمالی ناشایست ها مقاومت می کند شاید صدر درصد وظیفه مان را انجام نداده باشیم اما عمده مسئولیت ما این بود.

 

کدخدایی از سازو کار ناکارآمد و قدیمی نقش احزاب و نحوه تاثیرگذاری آنها بر روند انتخابات گفت و تاکید کرد: کاستی ها و کهولت سیاست های موجود سبب می شود که گاهی هجمه هایی به شورای نگهبان صورت بگیرد. قوانین دست و پا گیر تلاش بیگانگان برای براندازی این دژ مستحکم و تا رضایتی برخی نامزدها سبب افزایش و پررنگ شدن هجمه ها می شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان گفت: برخی از انتقادهای وارده به عدم شفافیت قانون گذاری در راستای ایجاد محدودیت برای نامزدهای ریاست جمهوری است زیرا رئیس جمهور باید سیاستمدار مذهبی و کار بلد باشد و تاکید قانون اساسی هم در این خصوص اعمال محدودیت است.

 

 

بازگشت زندگی به دریاچه ارومیه / جامه عمل بر تن وعده روحانی

خشک شدن دریاچه ارومیه دردی بود که از نگاه مردم ایران دیگر درمانی نداشت و زمانی که در وعده های انتخاباتی احیای آن را گنجاندند شاید کمتر ایرانی بود که این وعده را باور کند اما امروز بعد از گذشت 5 سال از فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه مردم استان های آذربایجان شرقی و غربی جان دوباره گرفته اند و امیدوارند که روزی برسد که بتوانند عمق 20 متری آن را ببینند.

 

۶ فرمان شیخ تدبیر

رئیس جمهور روز گذشته در نامه ای از وزرا و معاونین خود و دستگاه قضایی خواست تا هر چه زودتر تکلیف خودروهای قاچاق خارجی را مشخص کنند.

 

دفاتر دریافت ارز دولتی مشخص شد

سامانه جامع تجارت با صدور اطلاعیه‌ای ۸ دفتر وزارت صمت برای بررسی و تخصیص ارز دولتی به صنایع مختلف را اعلام کرد.

 

 

هشدار درباره افزایش فعالیت‌ داعش در افغانستان و خطرات آن برای ایران، چین، روسیه و پاکستان

سیدکمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی که در هفتمین مجمع جهانی صلح پکن سخنرانی می‌کرد، گفت: با توجه به اینکه در راهبرد امنیت ملی آمریکا کشورهای چین، روسیه و ایران تهدید علیه این کشور تلقی شده‌اند، افزایش اقدامات تروریستی داعش را باید مسئله‌ای جدی قلمداد کرد.

 

وی برای شناسایی و مقابله با گروه‌های تروریستی بنیادگرا، سه راهکار را ضروری دانست: 1- پژوهش اندیشکده‌های جهانی درباره مبانی فکری گروه‌های سلفی – تکفیری؛ 2- تبادل اطلاعات و اقدامات هماهنگ میان ایران، پاکستان، چین، روسیه و کشورهای آسیای میانه برای مبارزه با داعش در افغانستان؛ و 3- اقدام رسانه‌های گروهی به آگاه‌سازی افکار عمومی و به‌ویژه جوانان درباره نقش مخرب مکتب فکری سلفی – تکفیری.

 

 

مجلس به حوزه های مرتبط با فضای سایبری اختیار تدوین قوانین بدهد

سردار جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل در همایش فرصت ها و چالش های هوشمندسازی ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت معصومه و سالروز علمیات لیله القدر در غرب کشور با بیان اینکه هوشمندسازی یک ضرورت جدی در حوزه فناوری های امروز است، گفت: یکی از روندهای جهانی تلفیق قابلیت های فناوری سایبری در تمام عرصه های زندگی است به نحوی که در زندگی اجتماعی و فرهنگی، زیرساخت ها، خدمات و در واقع در تمام حوزه ها تلفیق فناوری دیده می شود و یک حوزه میان رشته ای با تلفیق حوزه سایبری با سایر رشته ها ایجاد شده است که بدون حضور فناوری سایبری نمی توان این رشته ها را تصور کرد.

 

رییس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به قابلیت ها و توانمندی ها در این حوزه تصریح کرد: فرصت های ذی قیمتی در این حوزه ایجاد شده است که البته این فرصت ها با مفهوم هوشمندسازی و استفاده از ابزار هوشمند مورد توجه قرار دارد به طور مثال در حوزه خانه می تواند تمام ابزار خانه از یخچال تا تاسیسات و حتی باز و بسته شدن درها به حوزه فناوری متصل شود و خانه هوشمند را شکل دهد و تمام سیستم های هشدار و کنترل ترافیک و هر یک از خدمات موجود در سطح شهر در قالب یک شهر هوشمند قرار بگیرد.

 

اقدامات انجام شده یک ساله ارتش آبان ماه تشریح می شود

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در حاشیه نشست هم‌اندیشی با جمعی از درجه‌داران مرکز تربیت و آموزش پشتیبانی شهید فیض‌الله امانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که پیش از این اولین گزارش خود را  اواخر آذرماه سال گذشته در قالب اعلام برنامه‌ها به اطلاع همرزمان خود در ارتش رسانده است، افزود: برنامه های من برای ارتش، 5 ساله و شامل بخش‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است که طبعا برخی برنامه ها هنوز کامل نشده و در دست اجرا است و  بر همین اساس گزارش پیشرفت ها که در واقع گزارش دوم اجرای برنامه‌های یک ساله است، اوایل آبان ماه سال جاری به آحاد کارکنان عزیز ارتش ارائه می‌شود.

 

وی با اشاره به این که همزمان با ارتقای توان رزم و بنیه دفاعی ارتش و تقویت روحیه معنوی، ماموریت تأمین نیازهای معیشتی کارکنان گرامی ارتش نیز با تشکیل شورای عالی معیشت، در حال اجراست، اضافه کرد: به لطف خدا و صبر و همدلی آحاد کارکنان و خانواده‌های شریف ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول چند ماه گذشته، اقدامات موثری در زمینه ساماندهی طرح‌های مسکونی ارتش در اقصی نقاط کشور، راه‌اندازی سامانه کمک به خانواده‌های دارای بیمار صعب‌العلاج، اختصاص تسهیلات ازدواج برای فرزندان کارکنان، وام کمک هزینه ودیعه مسکن و طرح‌های تشویقی برای خانواده‌هایی که صاحب اولاد می‌شوند، انجام شده است که گزارش پیشرفت این برنامه ها در آبان ماه به سمع و نظر همرزمان عزیز خواهد رسید.

 

قوه قضاییه پرونده متخلفان در واردات خودرو را به صورت ویژه در نوبت رسیدگی قرار دهد

حسین باستانی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش رییس جمهور در مورد تخلفی که در رابطه با واردات خودرو در کشور اتفاق افتاده است به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: این موضوع شامل سه مرحله نظارت در حین عمل، بررسی تخلفات و رسیدگی به تخلفات است که باید برای جلب اعتماد مردم به آنچه که اتفاق افتاده است و تخلفی صورت گرفته است، رسیدگی شود.

 

وی اظهار داشت: تخلفات چه در بخش خصوصی چه در بخش دولتی باید شناسایی و متخلفان شناسایی برای آنها سریعا پرونده تشکیل شود.

 

باستانی تصریح کرد: برای کسانی که در این حوزه دچار تخلف شدند باید مجازات خیلی سنگینی در نظر گرفته شود چرا که مردم نیز برخورد با متخلفان را خواستار هستند و باید اعتماد مردم را در این حوزه جلب کرد.

 

کد خبر 716061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha