پروژه های آبرسانی با اعتبارات قطره چکانی به اتمام نمی‌رسد

فرماندار درمیان با بیان اینکه در سال گذشته ۵۵ روستا در این شهرستان با تانکر آبرسانی می‌شد اما اکنون ۷۰ روستای با تانکر آبرسانی می‌شود، گفت: با اعتبارات قطره چکانی نمی‌توان پروژه ها آبرسانی را به اتمام رساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بیرجند، محمد بشیری زاده امروز (19 تیر) در جلسه کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری استان اظهار کرد: در سفر وزیر ارتباطات به استان، اطلاعات و مشکلات روستاهای درمیان در بحث مخابرات ارائه شد اما تاکنون اقدامی انجام نشده است.

 

وی افزود: در جریان سفر وزیر ارتباطات به استان گزارشی که از سوی مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات خراسان جنوبی ارائه شد هیچ سنخیتی با وضعیت روستاهای درمیان نداشت.

 

فرماندار درمیان با بیان اینکه در سال گذشته 55 روستا در این شهرستان با تانکر آبرسانی می‌شد، گفت: اما اکنون 70 روستای درمیان با تانکر آبرسانی می‌شود.

 

بشیری زاده بیان کرد: اگر شاخص‌ها و اعتباراتی که صرف شهرستان‌ها می‌شود همه یکنواخت باشد شهرستان‌های محروم، محروم‌تر خواهند شد لذا در این کارگروه بحث آبرسانی 11 شهرستان خراسان جنوبی بررسی شود که کدام شهرستان ذینفع بیشتر است تا بتوان به آنان کمک کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه با اعتبارات قطره چکانی نمی‌توان پروژه ها آبرسانی را به اتمام رساند، گفت: مسئولان نسبت به مردم وظیفه دارند لذا یا نباید قول‌هایی بدهند یا اگر قول می‌دهند به آن عمل شود در غیر این صورت نارضایتی مردمی ایجاد می‌شود.

 

علیرضا زمان‌زاده، فرماندار بشرویه هم در این جلسه، اظهار کرد: مقرراتی در روستاها حاکم شده که عملاً جلوی کار مردم هم گرفته شده است که باید این مشکلات بررسی شود.

 

وی با بیان اینکه باید آب در روستاها مدیریت شود، ادامه داد: در این شرایط خشکسالی بسیاری از کشاورزان استفاده بهینه و ساختارمندی از آب قنات‌ها ندارند در حالی که می‌توان با ساماندهی منابع آبی روستاها از مهاجرت مردم جلوگیری کرد.

 

فرماندار بشرویه بیان کرد: در استان معادنی در کنار روستاها وجود دارد اما اجازه کار ندارند چرا که منابع طبیعی مانع می‌شود در حالی که نیاز است برای ایجاد اشتغال برخی قوانین منابع طبیعی تسهیل شود.

کد خبر 715155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha