حجت الاسلام والمسلمین سید محمود نبوی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعت آب و برق با اشاره به مهر، محبت و تحمل سختی که حضرت معصومه(س) با سفر از مدینه به ایران برای همراهی امام رضا (ع) کشید، به خبرنگار شبستان گفت: این ویژگی بانوی بزرگوار باعث شد تا ایشان کانون مهر، محبت و نشر معارف اهل بیت(ع) در قم باشند.
وی با بیان این که حرم حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) پناهگاه و ملجایی برای آرامش و سکینه قلبی همه شیعیان جهان و ایران است، تصریح کرد: هر گاه یک ایرانی یا یک شیعه مسلمان مشکلی پیدا می کند با سفر و اتکا به این بزرگواران آرامش و تالم قلبی پیدا می کند.
وی با نقل قولی از امام صادق (ع) که فرمودند:"اهل این خاک از من هستند و من هم از آنها هستم " ادامه داد: این خاک غیر از در برداشتن پیکر حضرت معصومه(س) بسیار مقدس است.
حجت الاسلام نبوی درباره جایگاه ولایت امام رضا (ع) گفت: بعد از خداوند که دژ محکمی برای محافظت از ما انسانهاست، امامان نیز دژی استوار برای تمسک شیعیان محسوب می شوند و اگر ما در کشتی نجات آنها سوار شویم راه هدایت می یابیم و دشمنان و ناهمواری های موجود نمی توانند به ما آسیبی وارد کنند.
وی با بیان این که در بین امامان چند امام بوده اند که در پاسخ به شبهات حرف اول را می زدند افزود: امام علی (ع)؛ امام جعفر صادق(ع)، امام رضا(ع) و پس از ایشان امام جواد (ع) بودند. در زمان امام رضا(ع) ادیان و مکاتب مختلفی وجود داشته اند که حضرت با علم و به کمک مباحث کلامی قوی ای این توانایی را داشته اند پاسخگوی این مباحث در جامعه اسلامی باشند.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه صنعت آب و برق با بیان این که امام رضا (ع) حلقه وصل امامان است، تاکید کرد: اهمیت دیگر جایگاه ولایت امام رضا(ع) از آن روست که تاقبل از امامت ایشان فرقه های چهار امامی؛ زیدیه و اسماعیلیه داشتیم که پس از حضور ایشان دیگر همه شیعیان اثنی عشری شدند و هماهنگی و انسجام خاصی در بین شیعیان بوجود آمده است.
حجت الاسلام نبوی خاطرنشان کرد: اگر همه ما به نوبه خود به قرآن و اهل بیت(ع) که یادگار پیغمبرند در همه افعال و رفتارمان تمسک کنیم می توانیم فرهنگ رضوی و فرهنگ رضوی را تبیین و روز به روز شاهد رشد و بالندگی آن در جامعه اسلامی باشیم.
مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعت آب و برق تصریح کرد: هرگاه ما بتوانیم در وجود خودمان این خواسته و تمایل را ایجاد کنیم که یک مسلمان به تمام معنا باشیم، می توانیم فرهنگ رضوی را در خود وجامعه گسترش می دهیم.
پایان پیام/
نظر شما