بە گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج به نقل از پایگاە اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ حسین فیروزی در دومین جلسه شورای اداری استان کردستان با بیان اینکه در شرایط حال حاضر کشور و استان ایجاد اشتغال و رونق تولید رسالت بسیار بزرگی است، اظهار کرد: سهم کردستان از اشتغال فراگیر۶۵۰ میلیارد تومان و از اشتغال پایدار روستایی ۲۶۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: متاسفانه تاکنون در بخش اشتغال فراگیر ۹۰ و در اشتغال پایدار روستایی تنها ۲۳/۵ میلیارد تومان پرداخت شده است که به هیچ وجه پذیرفتنی و متناسب با نیازهای استان نیست.
فیروزی در ادامه به وضعیت بیکاری استان نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۹۵ نرخ بیکاری استان ۱۶/۳ درصد ومیانگین بیکاری کشور ۱۲/٦ درصد بوده است.
وی ادامه داد: در پایان سال ۹۶ میانگین بیکاری در کشور ۱۲/۱ درصد و در استان کردستان به ۱۳/۷ رسیده است، که با این وصف میتوان کردستان را با کاهش ۲/٦ درصدی پیشتاز کاهش بیکاری در کشور دانست.
معاون اقتصادی استاندار کردستان به مسایل و محورهای مهم وحیاتی برای کشور و استان ومورد تاکید مقامات ارشد کشور نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد اشتغال، رونق تولید، کاهش فقر، تنظیم بازار، صرفهجویی در هزینههای دولت و استفاده بهینه از امکانات مهمترین مسایلی است که باید به جد مورد توجه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه با روی کارآمدن دولت پوپولیسم و ملیگرای آمریکا، این دولت همه توان خود را برای ضدیت با جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته است اظهار داشت: نهادهای اقتصادی و بانکها باید همه توان خود برای مقابله با تحریمهای اقتصادی و رونق تولید در کشور و استان به کار بگیرند تا کشور با کمترین هزینه از این مشکلات عبور کند.
وی یکی از کارگروههای مهم تشکیل شده از سال ۹۵ را کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دانست و گفت: از زمان تشکیل این کارگروه ۶۵ جلسه تشکیل و در آن ۴۲۳ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.
حسین فیروزی با بیان اینکه در مجموع ۵٨ درصد از مصوبات اجرایی و ۴۲ درصد نیز در دست اجرا است گفت: با تلاش و پیگیریهای این کارگروه شغل هشت هزار و ۱۶۱ نفر تثبیت و هدفگذاری تثبیت شغل ۱۲ هزار نفری صورت پذیرفته است.
وی در ادامه از پرداخت تسهیلات ۶۰٨ میلیارد تومانی در سال ۹۶ به بخشهای صنعت، کشاورزی، گردشگری و مشاغل خرد نهادهای حمایتی اشاره کرد و افزود: همه تلاش مدیران و نهادها باید بر جذب کامل و صدرصدی اعتبارات و تسهیلات باشد.
فیروزی همچنین تسریع در رسیدگی به درخواستها و استعلامات توسط ادارات را خواستار شد و گفت: شایسته نیست رسیدگی به یک استعلام به جای یک روز چند هفته به طول بکشد، چرا که این امر ضربه به اقتصاد، اشتغال و تولید است.
وی همچنین در پایان خواستار صرفه جویی و استفاده بهینه از برق در فصل تابستان شد و از مدیران خواست کاهش مصرف برق در فصل تابستان را جدی بگیرند.
نظر شما