به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، معاون هنری وزیر ارشاد در نشست صمیمی با روسای انجمن های هنری تبریز که در خانه فرهنگ تبریز برگزار شد، بر آماده سازی زمینه و شرایط لام برای تولید آثار فاخر در حوزه موسیقی سنتی و اصیل تاکید کرد و گفت: پدید آمده آثار موسیقی و ارزش گذاری صحیح این آثار، نیازمند فراهم سازی زمینه تفکیک آثار ارزشی با آثار غیر مفید است.
حمیدرضا شاه آبادی، سابقه فرهنگی و هنری تبریز و مزین شدن آن با عنوان شهر اولین ها را یادآور شد و افزود: یکی از مهم ترین اولویت های کاری وزارت فرهنگ و ارشاد، بحث تمرکز زدایی و واگذاری تاسیس و تشکیل نگارخانه ها به خود استان هاست.
وی با اشاره به سابقه درخشان هنر تئاتر در تبریز، خواستار راه اندازی مجموعه تئاتر شهر در تبریز شد و عنوان کرد: همزمان با اولین گام استان در این راستا، حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تحقق آن آغاز می شود.
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطرنشان کرد: هنر خوشنویسی معرف هنر، فرهنگ، آداب و هویت اسلامی و ایرانی ملت ایران است و در همین راستا حمایت از هنرمندان این عرصه در حقیقت تکریم ارزش های اسلامی است.
وی با پیشنهاد تهیه مجموعه تصاویر تبریز امروز، از سوی انجمن هنر عکاسی تبریز، ادامه داد: این مجموعه با حمایت وزارت ارشاد برای معرفی زیبایی های استان در کشورهای منطقه تولید خواهد شد.
در ادامه این نشست، میرحسین زنوزی، رئیس انجمن خوشنویسان تبریز در سخنانی با بیان اینکه هنر خوشنویسی همواره در خدمت دین و آموزه های اسلامی بوده است، اظهار کرد: مصداق این ادعا فعالیت صدها هنرمند این عرصه در کتابت قرآن کریم در طول تاریخ است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 20 کلاس فعال آموزش خوشنویسی در تبریز در حال برگزاری است، گفت: انجمن خوشنویسان تبریز از سال 1351 فعالیت خود را به صورت تشکیلاتی آغاز کرده و در سال 64 به صورت هیات امنایی اداره می شود.
همچنین محمد جدیدالاسلام، رئیس انجمن عکاسی تبریز با اشاره به برگزاری موفق جشنواره عکس رضوی در تبریز، افزود: ارسال بیش از سه هزار و 800 اثر از سراسر کشور نشان از موفقیت این جشنواره دینی داشته است.
وی خواستار حمایت از فعالان عرصه هنر عکاسی استان شد و گفت: انجمن هنر عکاسی تبریز با یکصد و هفتاد عضو یکی از فعال ترین انجمن های هنری استان محسوب می شود که نیازمند حمایت جدی وزارت ارشاد است.
حسین ساجدی، رئیس انجمن موسیقی تبریز نیز با بیان اینکه 10 هزار هنرمند در بخش موسیقی استان فعال هستند، گفت: هم اکنون 40 مرکز آموزشی و شش هزار هنرجو در 300 گروه موسیقی بصورت رسمی به فعالیت می پردازند.
رامین راستی، نماینده مرکز هنرهای نمایشی در استان نیز به ارایه گزارشی از فعالیت های این مرکز پرداخت و یادآور شد: در سال گذشته چهل نمایش پس از بازبینی 250 متن در استان به روی صحنه رفت که آثاری با مضامین دفاع مقدس با رشد چشمگیری همراه بودند.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 50 هزار نفر از نمایش های اجرا شده دیدن کردند، گفت: تاکنون 30 نمایش در شش ماهه اول سالجاری به روی صحنه رفته که امسال نیز با رشد قابل توجه در تعداد متن های ارایه شده مواجه هستیم.
رحیم بقال اصغری، رئیس انجمن کاریکاتور تبریز نیز با ارایه گزارشی از فعالیت ها این انجمن اظهار داشت: تبریز تنها انجمن رسمی کاریکاتور کشور را داراست و تنها موزه کاریکاتور آسیا در این شهر گوهرخیز فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه 14 هزار اثر اورجینال از هنرمندان برتر جهان در موزه کاریکاتور تبریز نگهداری می شود، افزود: موزه کاریکاتور تبریز دومین موزه فعال دنیاست که این انجمن نمایندگی فدراسیون کاریکاتور جهانی را داراست.
بقال اصغری افزود: این انجمن تاکنون 10 جشنواره بین المللی را برگزار کرده که اغلب با مضامین مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و آموزه های دینی اجرا شده است.
صابر بقال اصغری، رئیس انجمن های هنرهای تجسمی تبریز نیز از فعالیت چهار هزار دانشجوی هنرهای تجسمی در استان خبر داد و گفت: 70 آموزشگاه و 6 دانشگاه هنر در سطح استان فعالیت دارند.
پایان پیام/
نظر شما