نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس شورای اسلامی، ارتقاء سطح روابط دانشگاه های پزشکی ایران و لهستان را کمک به سلامت جامعه بشری و توسعه مناسبات علوم آکادمیک و طب بیان کرد و اظهار داشت: شناسایی فرصت ها، زمینه گسترش و توسعه روابط و تقویت شناخت و درک متقابل از واقعیات علم پزشکی روز است که برای ارتقاء سطح بهداشت جامعه بشری ضرورت دارد و روابط آکادمیک و دانشگاهی دوکشور بر اهمیت این مساله می افزاید.
فرشادان با تشریح وضعیت بهداشتی و درمانی و پیشرفت های کشورمان درعرصه علوم پزشکی، برای همکاری مشترک ایران با جمهوری لهستان در حوزه های آموزشی و پژوهشی پزشکی از جمله تبادل اساتید و متخصصان دو کشور، همکاری درحوزه بیماری های ناشی از آلودگی های زیست محیطی، اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک، سلول های بنیادی و نیز همکاری های دارویی اعلام آمادگی کرد.
روژنیه سکی: تاکید بر همکاری حوزه علوم پزشکی و سایر علوم ایران با دانشگاه های لهستان
باسک روژنیه سکی، نماینده تام الاخبار و رئیس دانشگاه پزشکی ووج، برای همکاری در زمینههای علمی، آموزشی و تحقیقاتی با جمهوری اسلامی ایران ابراز علاقمندی کرد.
وی همچنین اظهار داشت: تبادل تجربیات و اطلاعات دو کشور به خصوص استفاده از تجربیات وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران در زمینه آموزش پزشکی و سلامت و همچنین همکاری حوزه علوم پزشکی و سایر علوم ایران با دانشگاه های لهستان بسیار دارای اهمیت است.
وی با اظهار خرسندی برای تبادل دانشجو و اساتید بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و لهستان ، به ظرفیت بسیار خوب ایران در زمینه دارو و سرمایه گذاری در این حوزه اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند با جذب سرمایه گذاری و همکاری دو جانبه در زمینه های بهداشتی و درمانی، به انتقال تجربیات و همکاری های دوجانبه اقدام کند.
رئیس دانشگاه پزشکی ووج در پایان این دیدار با استقبال از همکاری های دو کشور در عرصه های پزشکی و بهداشت و درمان، بر ضرورت آغاز این همکاری ها تاکید کرد.
نظر شما