سیدناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط نابسامان اقتصادی کشور به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: راه برون رفت از مشکلات فعلی این است که ما در ابتدا همدل و همصدا شویم و در راستای اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه ما باید به داشته های خود تکیه کنیم، گفت: ما نباید ارزی را که پشتوانه پول ملی است برای کارهای بیهوده و غیرضروری مصرف کنیم، مقام معظم رهبری یکی از مسایلی را که زیر سوال بردند سفرهای خارجی است، در سفرهای خارجی هزینه های سنگینی پرداخت می شود که اگر این سفرها برای مردم نتیجه داشته باشد اشکالی ندارد ولی اگر نتیجه ای ندارد برای کشور ضروری نیست.
وی با انتقاد از صرف هزینه های هنگفت و میلیاردی برای برگزاری همایش ها خاطرنشان کرد: باید جلوی این هزینه ها گرفته شود، اینها مسایل غیرضروری است که به درد مردم و مملکت نمی خورد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی همچنین با انتقاد از بعضی هزینه های غیرضروری در مجلس خاطرنشان کرد: ما وقتی می توانیم هزینه های جاری و غیرضروری را کاهش دهیم می توانیم به مردم خدمت رسانی بهتری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه باید جلوی واردات برخی کالاها به کشور گرفته شود، گفت: هر کسی که وابسته به هر طیف، گروه و هر شخصی است و اقدام به واردات کالا می کند باید دستش قطع شود و قطعا اگر این اتفاق بیفتد بخشی از مشکلات مردم رفع می شود.
وی با اشاره به مسایل مورد تاکید رهبری در رابطه با بحث اصلاح الگوی مصرف، جهاد اقتصادی، همت و کار مضاعف با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: متاسفانه در طول 10 سال گذشته که رهبری این شعارها را مطرح کردند ما فقط به بنر زدن و شعار نوشتن و کتاب نوشتن بسنده کردیم، هیچ اقدام عملی در این راستا انجام ندادیم، زمانی از وزیر تعاون پرسیدم که 25 درصد اقتصاد کشور باید به تعاونی ها واگذار شود شما چه کاری انجام دادید، معاون وی پاسخ داد ایشان فقط 250 صفحه سخنرانی در این زمینه دارند، این 250 صفحه سخنرانی چه دردی از مردم دوا می کند؟
وی همچنین با تاکید بر حمایت از کالای ایرانی گفت: ما فقط در ظاهر و در زبان از کالای ایرانی حمایت کردیم اما در عمل هیچگونه حمایتی از تولیدکننده نداشتیم، نه مالیات تولیدکننده را کم کردیم و نه به صورت ویژه به آنها تسهیلات دادیم، کمر تولیدکننده شکسته است و ما هنوز با هزینه های هنگفت کارهای غیرضرور در کشور انجام می دهیم.
وی خاطرنشان کرد: کشور ترکیه با پرداخت 75 درصد هزینه های افرادی که در ایران می توانند در بخش نساجی نمایندگی داشته باشند از تولید نساجی اش در ایران حمایت کرده است این در حالی است که صنعت نساجی ما علیرغم تمام بی مهری ها 13 درصد اشتغال کشور را در اختیار دارد و اگر این بخش نابود شود این 13 درصد اشتغال نیز از بین می رود.
موسوی لارگانی بیان کرد: مقام معظم رهبری گفتند دولت باید از خودش شروع کند و به خودشان کالاهایی را که در داخل تولید می شود حرام کنند و از نوع خارجی آن استفاده می کنند، قطعا این تاکیدات مورد توجه همه ما باشد.
نظر شما