به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، جمشید قسوریان جهرمی، رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، امروز(۱۰ تیر)در جلسه کمیسیون هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، تعیین تکلیف این اموال را موضوع مهمی از مبارزه با قاچاق کالا دانست که بلا تکلیف مانده است.
وی با اشاره به اینکه در کرمان شرایط جغرافیایی به گونه ای است که در این وسعت، مدیریت سازمان، تنها در شهر کرمان اتفاق خاصی را رفم نمی زند؛ افزود: بدون در نظرگرفتن زیرساخت نگهداری کالای قاچاق، در این زمینه مشکل داریم زیرا ما می خواهیم کسانی که سوء استفاده می کنند را مهار و به تولید داخلی کمک کنیم.
قسوریان جهرمی ادامه داد: این موضوع در سالهای اخیر دامنه وسیع تری به خود گرفته و خروجی کالای قاچاق نسبت به ورودی آن قابل مقایسه نیست زیرا در خروج به صورت فروش و امحا مشکل داریم و به همین دلیل، ورودی بیش از خروجی است لذا در تمام استان ها تراکم و انباشت کالای قاچاق را داریم.
وی با بیان اینکه وضعیت سازمان در حوزه بودجه، درآمد-هزینه ای است؛ گفت: این چند سال فقط هزینه ایجاد شده و درآمد نداشتیم زیرا مشکلات قانونی به لحاظ تعیین تکلیف و یا فروش قانونی کالاها داریم و باید اصلاح قانون را انجام داد و موضوع حیاتی دیگر تعیین تکلیف این کالاها است.
رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی درباره تفویض اختیار درباره این کالاها به استان ها اظهار داشت: مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان به اندازه رییس سازمان اختیار دارند زیرا درگیرِ موضوع در استان هستند و چون کرمان شرایط خاص دارد و مسیر ترانزیت است اختیارات آن هم ویژه است.
وی با تأکید بر اینکه در زمینه نگهداری کالای قاچاق، کرمان باید به سه بخش تقسیم شود؛ از جذب نیرو برای انبارهای نگهداری این کالاها خبر داد و افزود: باید با افزایش فروش{از طریق این کالاها} ظرف سه سال به ساخت و ساز {انبار}دست پیدا کنیم و از لحاظ زیرساختی تأمین شویم و این تقویت بنیه زیرساختی، همکاری همه را می خواهد.
قسوریان جهرمی درباره اموال متروکه تعیین تکلیف نشده، حکم دادستانی به امحاء را خواستار شد و درباره کالاهای فاسدشدنی هم بر اخذ سریع مجوز فروش تأکید کرد و بیان داشت: ما هیچ مشکلی نداریم که این کالاها به نفع تعاونی های استان فروش برود یا با همکاری کمیته امداد و بهزیستی، مردم محروم استان از آن بهره مند شود؛ این حتماً باید تعیین تکلیف شود و نگوییم قابلیت ترخیص و فروش ندارد، البته طبق قانون{کالا} باید آزمایش شود؛ در خصوص دامِ قاچاق هم یا باید فروخته شود و یا به دامداران سپرده و هزینه آن اخذ شود.
نظر شما