به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، جعفر محمدی، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان امروز(9 تیر) در جلسه هم اندیشی جشنواره داستان نویسی رضوی به زبان ترکی اظهار کرد: به جهت مشکلات زیرساختی موجود اتفاقات جدی در جهت استفاده بهینه از پژوهش های انجام شده، نمی افتد.
وی با اشاره به فیلم محمدرسول الله ساخته مجید مجیدی و امکانات بسیاری که برای تهیه این فیلم مهیا شد نتوانست انتظارات مخاطبان را برآورده سازد، ادامه داد: در میان سینماگران این تلقی وجود دارد که اگر امکانات سخت افزاری در حد سینماهای جهانی در اختیارشان قرار گیرد آثار فاخری تولید می کنند ولی نتایج حاصله از فیلم محمدرسول الله با این موضوع در تضاد است.
محمدی با طرح این سوال که چرایی عدم اقبال فیلم محمدرسول الله را در چه چیزی می توان یافت، ادامه داد: فیلم نامه موضوع بسیار مهمی است که باید مورد توجه سینماگران قرار گیرد.
این مقام مسوول افزود: ادبیات شالوده هنرهای امروزی است و اگر ادبیات نبود چیزی برای گفتن نداشتیم از اینرو اگر سنت داستان نویسی را در سنوات پیاپی ادامه می دادیم وضعیت سینمایی در کشور به این گونه نبود.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تصریح کرد: باید به بحث تاثیر ادبیات در فرهنگ عمومی توجه کنیم و شکاف موجود در این زمینه موجب شده در حوزه سینما با مشکل مواجه شویم.
محمدی با انتقاد از اینکه در حوزه پرداختن به ادبیات و داستان نویسی سیاست منسجمی نداریم، افزود: یکی از شاخصه های توسعه فرهنگی در جوامع دریافت جایزه نوبل ادبیات است و کشورهایی موفق به کسب به این جایزه می شوند که سنت ادبی قوی و ریشه داری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: مصرف فرهنگی مردم از ادبیات در مقایسه با رسانه هایی همچون رادیو و تلویزیون متفاوت است، گفت: در جوامع کمتر توسعه یافته رسانه ها جایگاه ویژه ای دارند با این تفاوت که ادبیات در کشورهای توسعه یافته از اقبال بیشتری برخوردار است.
محمدی ادامه داد: حمایت از جشنواره داستان نویسی رضوی به زبان ترکی به جهت هجمه های داخلی و خارجی حمایت از کل جامعه و فرهنگ عمومی است و کمک کنیم فرهنگ عمومی در قالب قانون اساسی و منافع ملی امکان رشد و توسعه را داشته باشد.
نظر شما