جلسه هم اندیشی داستان نویسی رضوی به زبان ترکی در زنجان تشکیل شد

جلسه هم اندیشی داستان نویسی رضوی به زبان ترکی با مشارکت معاونین فرهنگی و رسانه ای استان های آذربایجان غربی و همدان امروز(۹ تیر) در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، در این جلسه که جمعی از مدیران انجمن های ادبی و موسسات قرآنی هم حضور داشتند، معاون فرهنگی و قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به تاریخچه ای از برگزاری این جشنواره در استان زنجان اشاره کرد و گفت: این جشنواره برای نخستین بار با موضوع مناظرات و بیانات امام رضا(علیه السلام) به مدت پنج سال اجرا شد.

 

ابراهیم قاسمی با یادآوری اینکه جشنواره رضوی در استان زنجان در قالب علمی و پژوهشی اجرا می شد، ادامه داد: منزلت خانواده و سبک زندگی، نماز و آموزه های رضوی و کرامت انسانی از منظر رضوی از دیگر موضوعات جشنواره به میزبانی استان زنجان بود که به صورت ملی اجرا شد.

 

وی با ذکر این مهم که اتاق فکرهایی برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشنواره برپا می شود، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات این اداره چاپ آثار برتر جشنواره به شکل کتاب است.

 

قاسمی به اتفاق نظر صاحبنظران جشنواره رضوی برای فراگیرتر کردن جشنواره اشاره کرد و گفت: تخصصی بودن جشنواره در قالب علمی و پژوهشی امکان مشارکت همگانی را سلب می کند از اینرو امسال این جشنواره با موضوع داستان نویسی رضوی با زبان ترکی اجرا می شود.

 

وی به بیان برخی از مزایا و معایب جشنواره سنوات گذشته اشاره کرد و گفت: پژوهشی بودن جشنواره و امکان دسترسی به آثار در فضای مجازی موجب می شود تا استفاده غیرمجاز از آثار بقیه محققان افزایش پیدا کند.

 

معاون فرهنگی و قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان ادامه داد: از آثار ارسال شده به جشنواره داستان رضوی به زبان ترکی می توان در خلق فیلم نامه و نمایش نامه برای بهره گیری مخاطبان بیشتر بهره گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه ترکی بودن آثار و عدم آشنایی همگان به این زبان را می توان از معایب موضوع این دوره عنوان کرد خاطرنشان کرد: امید می رود با مشارکت و هم اندیشی صاحبنظران این جشنواره به بهترین شکل در استان اجرا شود.

 

به گفته قاسمی تشکیل کارگاه هایی در زنجان و شهرستان با موضوع جشنواره از دیگر برنامه های جانبی جشنواره داستان نویسی به زبان ترکی است.

کد خبر 713531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha