فعالیت ۱۴۰۰ تشکل دینی در استان سمنان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از فعالیت یک هزار و ۴۰۰ تشکل مذهبی دراین استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت‌الاسلام علی شکری در دیدار کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با نماینده ولی‌فقیه در این استان با اعلام این خبرگفت: بخشی از آن‌ها در روستاها هستند لذا ارتباط تنگاتنگ و مستقیم با آن‌ها در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی مانند محرم، اربعین و ... و همچنین تأمین مبلغ و نظارت بر آن‌ها رسالت دیگر مبلغان است.

 

وی افزود: آموزش‌های قرآن کریم که در زمره رسالت‌های روحانیان از قدیم تاکنون بوده نیز دیگر وظیفه روحانیان مستقر در استان سمنان محسوب می‌شود که خوشبختانه در سطح استان شاهد اجرای برنامه‌های خوب قرآنی توسط این قشر هستیم.

 

شکری با اشاره به نقش آفرینی تشکل‌های مذهبی و هیئات در تمام فراز و نشیب‌های تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی، ادامه داد: پاسداشت مناسبت‌های ملی و انقلابی مانند سالگرد امام خمینی(ره)، هفتم تیرماه، دفاع مقدس، روز قدس، ۲۲بهمن و ... در کنار حضور در مراکز آموزشی و مدارس روستایی در بحث اقامه نماز جماعت در مدارس، مشاوره و اجرای گفتمان‌های دینی ازجمله دیگر رسالت‌های روحانیان مستقر است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: رفع شبهات از طریق مشاوره مذهبی دیگر وظیفه مبلغان دینی است چراکه این قشر محل رجوع مردم در روستاها هستند و می‌توانند به عنوان امین مردم به آن ها کمک شایانی کنند تا از سویی شاهد دوری از شبهات باشیم و از سوی دیگر کاهش آسیب‌های اجتماعی را مشاهده کنیم.

 

وی تأکید کرد: در مواجه با آسیب‌های اجتماعی نیز ضروری است از ظرفیت تشکل‌ها استفاده کرد و هدایت فعالیت‌ها به سمت کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد.

 

شکری با بیان اینکه دفتر تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سه بخش هیئت‌های مذهبی، کانون‌های فرهنگی تبلیغی و مراسم مذهبی و انقلابی را پوشش می‌دهد، اضافه کرد: در هر سه حوزه استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی دینی برای ترویج دین مورد تأکید است.   

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه سه هزار و ۸۹۰ مبلغ در روستاهای سراسر کشور مستقر هستند، گفت: از این میزان ۱۰۵ مبلغ در روستاهای استان انجام‌وظیفه می‌کنند.

 

وی  در ادامه برگزاری مراسم ویژه ایامی مانند وفات‌ها، شهادت‌ها، مناسبت‌های مذهبی، موالید و ... را از دیگر وظایف روحانیان عنوان کردو افزود: باید نسبت به ترویج شعائر دینی اهتمام ‌ورزند.

 

به گفته شکری مبلغان اعزامی در هیئت‌های مذهبی، مساجد و حسینیه‌ها، کانون‌های فرهنگی تبلیغی مدارس و دانشگاه‌های استان در طول سال به بیان احکام، تفسیر قرآن، سخنرانی، اقامه نماز جماعت و برگزاری کلاس‌های احکام، اخلاق و آموزش نماز پاسخگویی به شبهات دینی و سؤالات شرعی، برگزاری گفتمان‌های دینی، تفسیر قرآن، آموزش سبک زندگی اسلامی، راهکارهای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی می‌پردازند.

کد خبر 713520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha