به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیریت آموزش و پرورش استان باز هم دستخوش تغییر شد و این بار احمد اسکندری، رییس آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان که قبل از آن ریاست اداره آموزش و پرورش جیرفت را عهده دار بوده به سمت مدیرکلی منصوب شد.
۲۸ شهریور ۹۴ بود که محمدمحسن بیگی، مدیرکل آموزش و پرورش استان شد؛ در اوایل اردیبهشت ۹۷ خبری مبنی بر استعفای دسته جمعی معاونان، مدیران و روسای آموزش و پرورش کرمان به بهانه احتمال کنار رفتن محسن بیگی از سمت خود منتشر شد و چند روز بعد، حمیدرضا دعاگویی به سرپرستی این اداره کل منصوب شد.
امروز و در (۷ تیر) احمد اسکندری به سمت مدیرکلی این نهاد حساس و نقش آفرین منصوب می شود که امید است حداقل برای مدت قابل ملاحظه ای شاهد ثبات مدیریت در آموزش و پروش استان باشیم؛ نهادی که آینده ی آینده سازان این مملکت در گرو عملکرد این نهاد است.
حمیدرضا دعاگویی در این مراسم، طی سخنانی بر این باور است: وزارت آموزش و پرورش در تعیین برنامه های استراتژیک و برنامه های خود بویژه سند بنیادین در شرایط مناسبی قرار دارد و وزیر آموزش و پرورش تلاش دارد که سند بنیادین به عنوان گفتمان غالب تبدیل شود و با رکنیت بخشیدن به مدرسه، این فعالیت از ابتدای دولت دوازدهم در حال اجرا است و علی رغم چالش هایی که داشتیم، در حال پیشرفت هستیم.
وی با اشاره به بازنشستگی نیروهای آموزش و پرورش، افزود: جهت استخدام نیروهای جدید با مشکلاتی روبرو هستیم و ضرورت دستگاه آموزش و پرورش ایجاب می کند با دقت پیش برویم، یکی از آفت هایی که آموزش و پرورش را تهدید می کند، سهل انگاری و کم کاری در برخی امور است که افراد حاظر به پذیرش آن نیستند و ما تلاش داریم که آموزش و پرورش با دستگاه های مختلف ارتباط خوبی داشته باشد.
حمید ملانوری، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری هم گفت: آموزش و پرورش هم به لحاظ اجرایی و هم تأثیرگذاری بزرگ ترین دستگاه است زیرا اقشار مختلف جامعه با آن سروکار دارند، در طول دوره های گذشته بعد از انقلاب و در دوره محسن بیگی شاهد اتفاقات خوبی چون ارتقاء سطح امکانات و فضاهای آموزشی بودیم که البته نقش مردم و خیرین مدرسه ساز و مشارکت های مردمی کمک های بسیار زیاد بود.
وی افزود: با توجه به بزرگی دستگاه، انتظاراتی وجود دارد که باید توجه جدی شود اولاً مردم دوست دارند فرزندانشان تحصیلات خوبی داشته باشند و انتظار دارند قدرت خلاقیت بچه ها ارتقاء پیدا کند، همچنین انتظار دارند بچه ها کمال و اخلاق را به خوبی یاد بگیرند و علاقه مند هستند که هوش و قدرت ارتباط گیری و مهارت های زندگی آنان ارتقاء پیدا کند، نه اینکه آسیب ها در فرزندان ارتقاء پیدا کند.
ملانوری تأکید کرد: مدرسه و آموزش و پرورش مسئول انتقال فرهنگ اصیل ما است، مردم انتظار دارند فرزندانشان همراه با اتفاقات جامعه نسبت به مسائل روز تحلیل خوبی داشته باشند و به طورکلی خانواده و مدرسه دو نهاد مؤثر است که اگر نتواند در زمینه تربیت موفق باشند هیچ دستگاه دیگری نمی تواند.
وی گفت: اگر قرار است اتفاقات بزگ بیفتد، راه آن این است که مدیریت مجموعه از امکانات و ظرفیت های مجموعه بهره مند و برای رسیدن به جامعه آرمانی تلاش کنند از ظرفیت موجود استفاده شود؛ تعامل و همکاری با افراد و دستگاه ها و همراهی با امام جمعه و جامعه روحانیون، نمایندگان مجلس، دستگاه امنیت و قضایی، سازمان های مردم نهاد و ظرفیت های دیگر باید مد نظر باشد.
ملانوری با بیان اینکه مدیریت بومی باید مدنظر باشد و با توجه به بیانات رهبری و سخنان رئیس جمهور که مدیران به تناسب ظرفیت های بومی باید حرکت کنند؛ افزود: مدیریت خوب، مدیریت ریسک پذیر است که باید بومی مدیریت شود.
نظر شما