کانون های مساجد به دنبال پرورش ۳۰ هزار حافظ قرآن/ طرح ۱۴۵۲ نیازمند سامانه واحد ثبت نام است

رییس ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: اگر سامانه الکترونیکی برای طرح ۱۴۵۲ ایجاد می شد که به صورت متمرکز فعال بود و هر دستگاهی با توجه به کد ملی هر فرد را در این طرح ثبت نام می کرد و می توانست از موازی کاری تا حد ممکن جلوگیری کند.

حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی، رییس ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، در خصوص حضور این ستاد در «طرح 1452» و موازی کاری هایی که ممکن است بین سایر دستگاه ها اتفاق بیفتد، گفت: بنده برای اولین بار در این طرح شرکت می کنم و بعد از پایان این طرح می توانم ارزیابی های کامل تر را در رابطه با این طرح ارایه کنم.

وی ادامه داد: اگر سامانه الکترونیکی برای طرح ۱۴۵۲ ایجاد می شد که به صورت متمرکز فعال بود و هر دستگاهی با توجه به کد ملی هر فردی او را در این طرح ثبت نام می کرد می توانست از موازی کاری های ممکن جلوگیری کند.

رییس ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد تاکید کرد: ما به عنوان ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و یکی از اعضای مجری این طرح تعداد 30 هزار نفر را برای حضور در طرح ۱۴۵۲ برآورده کرده ایم، برای این امر نیز هر فرد می تواند با کارت ملی خود برای حضور در طرح ثبت نام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی یادآور شد: اگر کلیه اعضای این طرح نیز طی یک سامانه جامع و واحد همین عملکرد ما را در پیش می گرفتند هر فردی همراه با کد ملی و شماره تماس و آدرس و حتی استان مورد نظر خود در سامانه ثبت می شد. این امر از موازی کاری های ممکن جلوگیری می کرد و یک فرد تنها در یکی از دستگاه ها امکان ثبت نام داشت.

وی افزود: اگر این سامانه جامع تشکیل می شد هر دستگاهی می توانست در بخشی از کار اقدامات لازم را انجام دهد به این معنا که ما می توانستیم همچون بخش آموزش، تبلیغات و ... را بین دستگاه ها تقسیم کنیم و هر کسی در حیطه تخصصی خود اقدامات لازم را انجام دهد. اگر حوزه های هر دستگاهی مشخص می شد و هر کدام می دانستیم در چه حوزه ای باید فعالیت کنند شفافیت بهتر و بیشتری را در اجرای طرح ۱۴۵۲ شاهد بودیم.

کد خبر 713148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha