فرزانه تهجا
به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در همایش قوه قضاییه با اشاره به نامگذاری هفته قوه قضاییه به عنوان شهید دکتر بهشتی گفت: وقتی این عنوان هفته قوه قضاییه است، برای ملت امیدوارکننده می شود همانطور که نماد مجلس شهید مدرس است. بنده توفیق داشتم از نزدیک با شهید بهشتی مراوده داشته باشم ایشان شخصی ذوابعاد بود. ایشان به خاطر طمأنینه داشتنشان شخصیتی والا داشتند و حضور ایشان در صحنه های مختلف به عنوان تکیه گاه برای دیگران بود.
وی با اشاره به اینکه ما در گذشته انقلاب اسلامی شخصیت های مختلفی را از نظر سیاسی در کشور داشتیم که بعضی از این شخصیت ها حتی در جایگاه های مهمی که قرار می گرفتند به جای اینکه آرامش بدهند جامعه و روال اداری کشور را در مسیر آرام قرار دهند، آشفته سازی می کردند، افزود: یکی از این افراد بنی صدر بود که مسأله اصلی اش مبارزه با رهبران حزب جمهوری اسلامی بود و به جای اینکه سکینه ایجاد کند مستمرا از هر ابزاری برای آشفته سازی در جامعه استفاده می کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بنی صدر در روزنامه انقلاب اسلامی به جای اینکه از این ظرفیت برای حفظ جامعه استفاده کند، مقاله می نوشت و صحنه سیاسی جامعه را آشفته می کرد، ادامه داد: شهید بهشتی یک شخصیت ممتازی بود که در سخت ترین شرایط آرامش ایجاد می کرد و بسیار مظلوم بود.
وی اظهار کرد: بارها شهید بهشتی را متهم می کردند به سرمایه دار بودن حتی بعضی از افرادی که درون خانواده انقلاب بودند شهید بهشتی را با بدترین الفاظ مورد تهمت قرار می دادند. شهید بهشتی بسیار بردبار بود و برخی افراد به خاطر همین ویژگی ایشان تغییر کردند. همه حوزه های سیاسی، اقتصادی و غیره کشور احساس می کردند که شهید بهشتی می تواند تکیه گاه باشد و این ویژگی است که قوه قضاییه می تواند از آن استفاده کند.
لاریجانی در ادامه سخنان خود در همایش قوه قضاییه به سخنان رییس جمهور اشاره کرد و گفت: آقای رئیس جمهور تحلیل خوبی درباره سوابقی که کشورمان در موضوع مناقشات مختلف با استکبار جهانی داشت و شرایط روز ارائه کردند البته اینکه هر سال یک جلسه ای اینگونه تشکیل شود از نظر شکلی کار خوبی است، هم توجهات به خدمات قوه قضاییه جلب می شود و هم فرصت می شود که مباحثی را در میان بگذاریم.
لاریجانی ادامه داد: قوه قضاییه در سال های گذشته تلاش های بسیار خوبی داشته و در بین قوای مختلف، قوه قضاییه یک وظیفه ذاتی دارد و آن تحقق عدالت است، البته رویکرد همه دستگاه ها در جمهوری اسلامی باید عدالت باشد اما این وظیفه ذاتی قوه قضاییه است و این مسئولیت بسیار مهمی است که بر دوش شماست و باید نتیجه کار خودتان را در این نظام بسنجید که چقدر در تحقق این مهم موفق بوده اید.
وی با اشاره به اینکه یکی از کارهای مهم قوه قضاییه ایجاد امنیت در ابعاد مختلف است هم در حوزه امنیت اقتصادی، هم امنیت اجتماعی، هم امنیت سیاسی که یکی از وظایف مهم قوه قضاییه است، گفت: جاهای دیگر می تواند مؤید این امر باشد اما امنیت در حوزه اقتصادی به دست شما (دستگاه قضایی) تحقق پیدا می کند و چه قوه مجریه و چه قوه مقننه بخواهند در این خصوص بحثی مطرح کنند در کنار شما هستند آن کسی که جلودار است قوه قضاییه است از این رو این وجه نیز وجه بسیار مهمی است و فکر می کنم در شرایط فعلی روی آن باید بیشتر تمرکز کرد.
لاریجانی وجه دیگر قوه قضاییه را پیشگیری از جرم دانست و افزود: این فقط به قوه قضاییه مربوط نیست و همه دستگاه ها مسئولیت دارند اما قوه قضاییه باز هم محور است و قانونی هم که تصویب شد محور را قوه قضاییه قرار داد. چه تعداد پرونده هایی که اکنون به قوه قضاییه می آید و چه شرایط کشور، اقتضا می کند که ما در زمینه پیشگیری از جرم بیش از گذشته کار کنیم و سازوکارهای آن را فراهم آوریم و همه دستگاه ها به قوه قضاییه کمک کنند البته ریاست قوه قضاییه شورایی را مطابق قانون تشکیل داده اند که دستگاه های مختلف حضور دارند و باید پرکار باشید.
وی ادامه داد: ما از این جهت صدمه می بینیم و باید قبل از اینکه وقایعی رخ بدهد که تبدیل به پرونده شود و قوه قضاییه وارد شود باید بتوانیم شرایطی را مهیا کنیم که از نظر فرهنگی و رفتاری به نقطه پایان نرسیم. این وجه نیز یک کار مهم قوه قضاییه است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این نکته که قوه قضاییه در بعد رسانه ای و اطلاع رسانی پیگیری های قضایی ضعیف است و باید در این زمینه بازنگری شود، گفت: با وجود تلاش های قضات و مسئولان قوه قضاییه در پیگیری پرونده های قضایی، ضعف رسانه ای در این مجموعه دیده می شود. تصورم این است که بسیاری از مقامات قضایی اعتقادی به رسانه ندارند و اطلاع رسانی در این قوه محدود به بیانات آیت الله آملی لاریجانی و نشست های خبری آقای محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه است و این در حالی است که بار عظیم پیگیری پرونده های قضایی در این قوه نیاز به کار رسانه ای جدی دارد.
وی با اشاره به اینکه پیگیری پرونده ها و اطلاع رسانی از روند رسیدگی ها نیازمند کار روانی ویژه است که متخصصان رسانه ای باید در این زمینه اقدام کنند چرا که هم جنبه اطلاع رسانی دارد وهم وجه بازدارندگی در این زمینه اینگونه توضیح داد: مثلا ممکن است محکمه ای از یک فردی که امنیت اجتماعی را به هم ریخته برگزار شود که اگر این محکمه غیررسانه ای باشد جنبه بازدارندگی جرم این فرد کم می شود.
لاریجانی تاکید کرد: به اعتقاد بنده رسانه ملی و رسانه های دیگر باید به کمک قوه قضاییه بیایند تا خدمات این قوه به صورت کامل و منسجم منعکس و منتشر شود. قوه قضاییه در وجه رسانه ای نیاز به کارشناسی و بازنگری دارد چرا که اطلاع رسانی درباره پرونده های قضایی تاثیر بسیاری در بازدارندگی و تکرار جرایم دارد و این خلأ در این مجموعه احساس می شود و همچنان سیل پرونده ها به سمت قوه قضاییه است.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در همه دولت های مختلف دنیا از بعد رسانه ای استفاده می شود و کار رسانه ای تا آنجا پیش می رود که کار قاضی اثرگذار باشد و کسی جرأت نکند به سمت جرم بروند. بعد رسانه ای قوه قضاییه نیاز به بازنگری دارد که باید در این زمینه برنامه ریزی و تلاش شود.
لاریجانی در ادامه سخنان خود در همایش قوه قضاییه با بیان اینکه امنیت اقتصادی و حفظ سرمایه ها در شرایط عادی مهم است چه رسد به شرایط فعلی گفت: کسی که می خواهد سرمایه گذاری کند احساس کند که دستگاه قضا پشتیبان اوست. نمونه های زیادی داشته ایم که هرگاه مدیرکل دادگستری یک استان از سرمایه گذاران حمایت کرده و فضای مناسب را ایجاد کرده شرایط اقتصادی آن منطقه تغییر محسوسی داشته است و همینطور نمونه های منفی را داریم که به علت حمایت نکردن مسئولان قضایی استانی آن منطقه در جذب سرمایه ناموفق بوده است و موجب فراری دادن سرمایه ها و سرمایه گذاران شده است.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز عده ای تلاش می کنند سرمایه گذاران را از کشور فراری دهند، گفت: همه می دانیم با دلال بازی اقتصاد کشور سیر نزولی پیدا می کند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار دغدغه دارد و چون می خواهد سرمایه اش را منتقل کند نیازمند حمایت است، افزود: بخش های اداری ما همواره در ایجاد بستر مناسب سرمایه گذاری مانع تراشی می کنند به طوری که طبق آمار جهانی که کشورها را از نظر طول مدت سرمایه گذاری رتبه بندی کرده است در بین 180 کشور ایران رتبه 140 را دارد.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه می توانیم مقررات را طوری تنظیم کنیم که سرمایه گذاری با سرعت انجام شود، گفت: به رغم تصویب قانون و تاکیدات رهبری هنوز در این حوزه مشکل داریم در حالی که بسیاری از کشورهای کوچک منطقه به این مسأله توجه و مقدار زیادی سرمایه را وارد کشورشان کرده اند. هرچند به لحاظ شرایط سیاسی انقلاب اسلامی فشارهایی بر ما وجود دارد ولی باید قبول کنیم که مشکلات بسیاری نیز هست که ربطی به مسایل سیاسی ندارد و مستقیم به ما و ساختار داخلی ما برمی گردد که باید حل شود.
لاریجانی با اشاره به فشار بخش های مختلف روی سرمایه گذاران گفت: این فشارها مانع سرمایه گذاری می شود؛ ما در قانون برنامه، پنجره واحدی برای سرمایه گذار گذاشتیم که اگر کسی در صنعت بخواهد کارخانه ای احداث کند، وزارتخانه باید ظرف دو ماه استعلام های مربوط را از محیط زیست و سایر نهادها بگیرد. متاسفانه این کار انجام نشد.
وی با بیان اینکه اگر قوه قضاییه تکیه گاه بخش صنعت باشد، خدمت بزرگی کرده است، گفت: من در استان ها دو نوع برخورد را دیده ام. مدیرکل و دادستان هایی را در شهرها و استان ها دیده ام که خودشان از بخش های صنعتی بازرسی و به آنها کمک می کنند که باید اینها را تحسین کرد. افرادی را هم دیده ام که سرمایه گذار را برای پرداخت حقوق کارمندان احضار می کنند.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور به امنیت اقتصادی نیاز دارد، گفت: مسئولان قوه قضاییه بدانند که امروز بهترین کمک این است که مردم احساس تکیه گاه بودن را به قوه قضاییه داشته باشند. مبارزه با اخلالگران اقتصادی، کمک دیگری به اقتصاد کشور است. جریان های سازمان یافته ای در حوادث اخیر هستند که اختلال ایجاد می کنند. این موضوع را بخش های امنیتی کشور می گویند و جریان ها روشن هم هستند چون این حجم از تغییرات متناسب با شرایط کلان کشور نیست.
لاریجانی با تاکید بر اینکه تعداد اخلالگران زیاد نیست، گفت: بخش های امنیتی کشور باید اشراف داشته باشند و اخلالگران را پیدا کنند. البته این بخش ها هم می گویند که تعدادی از اخلالگران را پیدا کرده ایم؛ اما قوه قضاییه پیگیری نکرد. این موضوع مهمی است. از همه مدیران و دادستان های تهران و شهرستان ها خواهش می کنم که به این مسائل توجه کنند. قوانین و مجازات های مشخصی برای اخلالگران وجود دارد و نباید با یک وثیقه ساده آزاد شوند.
وی ادامه داد: اخیرا در کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی، بحثی برای ایجاد سازمان مبارزه با کسانی شده است که در کار اقتصادی اخلال ایجاد می کنند. سازمانی که زیرنظر قوه قضاییه با قانون روشن و مجازات های کافی به این امر بپردازد. این سازمان مراحل آخر را طی می کند که به زودی مجلس به آن می پردازد.
لاریجانی همچنین با اشاره به امنیت اجتماعی گفت: امنیت اجتماعی چیزی است که بیشتر مردم با آن مراوده دارند و قوه قضاییه باید با مواردی که در امنیت اجتماعی اخلال می کند، برخورد کنند. ضمن اینکه انعکاس این برخورد هم باید به شکل بازدارنده باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جدیت در برخورد با موارد مخل امنیت اجتماعی افزود: مردم عادی باید احساس کنند که نهادی از امنیت آنها صیانت می کند. وقتی امر حادی پیش می آید، رئیس قوه قضاییه، دادستان کل و سایر مسئولان مربوط باید دستور سریعی برای رسیدگی صادر کنند.
لاریجانی در همایش قوه قضاییه با بیان اینکه ایجاد احساس امنیت برای مردم بسیار مهم است، افزود: چندی پیش مقام معظم رهبری در حادثه ای که در یک مدرسه اتفاق افتاده بود شبانه دستور پیگیری دادند که این به خاطر آن بود که شاخک های ذهنی جامعه را در خصوص امنیت مردم جلب کنند.
وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در خصوص افزایش اعتماد مردم به نظام گفت: اعتماد واژه کلی است و زمانی مردم اعتماد پیدا می کنند که احساس کنند قوه قضاییه پشتیبان آنان است و اگر مخاطره ای برای مردم پیش آید رئیس و مسئولان ارشد دستگاه قضایی به سرعت دستور رسیدگی می دهند. رسانه ها نقش مهمی در این خصوص دارند.
لاریجانی سرعت عمل، قاطعیت در برخورد و انعکاس درست را در امنیت اجتماعی جامعه بسیار مؤثر دانست و در خصوص پیشگیری نیز گفت: این موضوع وظیفه مهمی است و در قوه قضاییه آغاز شده است. موضوع پیشگیری، اهتمام همه دستگاه ها را نیاز دارد. این موضوع یک کار زیربنایی است.
وی با بیان اینکه وزارت علوم، آموزش و پرورش، رسانه ها و همه دستگاه ها باید کمک کنند که قوه قضاییه در شورای خود بتواند مسائل را هماهنگ کند، گفت: یک تغییر رفتار باید در کشور به وجود آید که محور آن قوه قضاییه است. سالم سازی محیط قوه قضاییه یکی دیگر از موارد است. اطلاع دارم که رئیس قوه قضاییه با برخی از قضات و افرادی که در دستگاه قضایی تخلفاتی کرده اند برخورد قاطع کرده است که تعداد آنها کم نبوده که این کار ارزشمندی است.
رئیس مجلس گفت: جایی که می خواهد در جامعه امنیت اجتماعی و اقتصادی ایجاد کند خود باید منزه باشد. وقتی دستگاه بزرگی مثل قوه قضاییه مراودات اجتماعی زیادی دارد همیشه در معرض فساد قرار می گیرد. باید ساز و کاری در دستگاه قضایی وجود داشته باشد که با فرد متخلف در این امر به شدت برخورد کند که این کار بسیار مهم و ضروری است و این موارد است که اعتماد ایجاد می کند.
لاریجانی در ادامه این همایش گفت: من شنیدم بعضی آقایان در قوه قضاییه می گویند اگر اطلاع رسانی به مردم صورت گیرد، صلابت قوه قضاییه لطمه می بیند در صورتی که عکس این است. مردم به طور روزآمد با این موضوعات ارتباط دارند ولی اگر احساس نکنند با این تخلفات برخورد می شود مایوس می شوند. اگر شما با یک فرد خاطی در قوه قضاییه که رشوه گرفته یا مرتکب فسادی شده است برخورد قاطع کنید دو فایده دارد یکی اینکه مردم احساس می کنند اگر تخلف صورت گیرد جایی هست که به آن رسیدگی کند و از چشم ها پنهان نمی ماند و فایده دیگر آن بازدارندگی از تخلف است.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: من نقص اصلی را در غیرعلنی بودن برخورد با متخلفان و بی اطلاعی مردم از رسیدگی به تخلفات می دانم. اگر سیستمی ایجاد کنیم که مردم بتوانند تخلفات رایج را به بالاترین مراتب در قوه قضاییه برسانند این یک امتیاز است. هرچند می دانم سیستم بازرسی در قوه قضاییه وجود دارد ولی این کار باید با حساسیت بیشتری دنبال شود.
وی افزود: در شرایط فعلی فکر می کنم ورود چنین سیستمی نه تنها برای قوه قضاییه بلکه برای قوه مجریه و حتی مجلس بسیار ضروری است اینکه افرادی اختیار داشته باشند از طرف رئیس این تخلفات را پیگیری و به آنها رسیدگی کنند. راه اندازی این سیستم باعث ایجاد امیدواری در جامعه و صلابت قوه قضاییه است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما درخصوص مسائل اخیر کشور با یک راهبرد از طرف امریکا مواجه هستیم، گفت: راهبرد امریکا این است که مردم ایران را از نظر اقتصادی در تنگنا قرار دهد و این موضوع کاملا مشخص است. موسسه رند (با فتح ر) تحلیل مفصلی داشت که بر مبنای حرف های ترامپ ملت ایران را از نظر اقتصادی در تنگنا قرار دهد. مولفه دیگری که در این موضوع مطرح است این است که در داخل کشور مسأله سازی کنند و تبلیغات وسیعی را انجام دهند.
وی با اشاره به حوادث دیروز تهران گفت: دیدیم که همین حوادث مختصر دیروز باعث شد چه غوغایی در رسانه های خود راه بیندازند و معلوم بود با سناریویی از پیش تعیین شده انجام شده است البته بسترهایی هم وجود دارد که قوه قضاییه باید به آن توجه کند. هدفشان این است که آشفتگی ایجاد کنند هرچند موارد سخت افزارانه ای وجود دارد که ما متوجه آن هستیم. ما باید در مقابله با آن بدل آن را بزنیم اینکه مقاومت کنیم اصل کلی است اما باید تفسیر این استقامت را فهم کرد.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر راهبرد آنها این است که آشفته سازی ایجاد کنند باید ساز و کارهایی انجام شود که نتوانند انجام دهند اقداماتی که صورت گرفت کافی نبود. دیدیم که رهبر انقلاب با تشکیل شورایی متشکل از سه قوه توصیه کردند که ارتباط صمیمانه میان قوا انجام شود و این تصمیم واقعا هوشمندانه بود از طرفی سمت گیری ایشان به سمت محرومان و مستضعفان بود البته بسته پیشنهادی هنوز کامل نیست مخصوصا در مورد نقدینگی در کشور باید تصمیماتی گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه دشمنان کشور در وضعیت کنونی به دنبال مسأله سازی هستند و ما باید با هوشیاری تمام در برابر آنها ایستادگی کنیم، گفت: تا زمانی که ما نقدینگی زیادی را در کشور عرضه می داشتیم دیده نمی شد اما از زمانی که ارز به بازار داده نشد به دنبال افزایش سکه، مسکن و خودرو رفتند که این مسائل باید ریشه یابی و حل شود. آقای سیف و مسئولان اقتصادی باید در این زمینه راهکار ارائه کنند و علت را بفهمند اگر این موارد مطرح شده را به سمت امور ثروت سازی سوق دهیم مخرب نخواهد بود اما اگر این موارد به حال خود رها شود مطمئنا تخریب خواهیم شد.
لاریجانی افزود: مسائل به وجود آمده فقط مشکل و بار روانی را به همراه نخواهد داشت از آنجا که در شرایط حاضر همه به دنبال منافع خود هستند باید این موضوعات پیگیری و حل و فصل شود و در این زمینه در چندین جلسه مجلس نیز به بحث و بررسی در این زمینه پرداخته است و باید به موضوعات داخلی توجه بیشتری شود.
وی با اشاره به اینکه آشفته سازی در داخل کشور یکی از مسائلی است که دیگر کشورها به آن دامن می زنند، گفت: ما باید به دنبال همگرایی و رفتارهای صمیمانه در بخش های مختلف باشیم که این موارد به هوشیاری زیادی نیاز دارد باید متمرکز شویم بر روی مسائلی که دشمن می خواهد آشفته سازی کند. اگر همگرایی بین قوا وجود داشته باشد و هوشیاری فراوانی وجود داشته باشد مشکلات حل خواهد شد.
لاریجانی با بیان اینکه سرمایه های بسیار خوبی در بخش های حکمرانی و مردمی وجود دارد باید به سمت کاهش اختلاف برویم و بستر را برای کار مردم فراهم کنیم، افزود: گاهی شنیده می شود و حتی به ما نامه می زنند که در شرایط فعلی سیاست خارجی باید اینگونه باشد و باید با امریکا مذاکره شود که این از تحلیل ناپخته و خامی سرچشمه می گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در همایش قوه قضائیه با بیان اینکه با کمک به مردم عراق و سوریه و سرکوب داعش امنیتمان را تضمین کردیم، گفت: اختلاف نظر در ایران هم هست که این توافق تا چه اندازه مفید بوده یا نبوده است، در امریکا هم چنین اختلاف نظری وجود دارد اما به هر حال توافقی کردیم، چه کسی این توافق را به هم زد و چه کسی از این توافق خارج شد؟ با همین عنصر مخربی که از برجام خارج شد، از توافق آب و هوای پاریس و یونسکو خارج شد و هم اکنون شاهد خروج این کشور از توافق شورای حقوق بشر هستیم امریکا وضعیت نابسامانی یافته است.
وی افزود: حالا به فرض مذاکراتی هم با این کشور انجام دهند، وقتی کسی به این سادگی یک توافق بین المللی را که در سازمان ملل ثبت شده و در شورای امنیت قطعنامه برای آن صادر شده است به راحتی زیر پا گذاشته و تخریب کرده است چه خاصیتی خواهد داشت؟ در این امر اهلیت سیاسی مشاهده نمی شود و باعث سوء استفاده دیگران می شود. گاهی تصور می شود که ما در سوریه و عراق اگر به سرکوب تروریست ها کمک کردیم هزینه زیادی داده ایم و چرا برای سوریه و عراق زحمت می کشیم.
لاریجانی ادامه داد: این یک مسأله مهم است آیا امنیت برای ما مهم هست یا نیست؟ اگر امنیت نباشد آیا اقتصاد راه می افتد و مردم راحتی و آسایشی خواهند داشت؟ باید بفهمیم این گروه های تروریستی که امریکایی ها و کشورهای دیگر به وجود آوردند هدف اصلی شان ایران است. مگر ایرانی ها را رافضی خطاب نمی کنند؟ مگر در سخنان اخیرشان اعلام نکرده اند که ما کودکان ایرانی را هم خواهیم کشت؟ پس مسأله آنها امنیت ایران است که به دنبال بر هم زدن آن هستند. باید موضوع را به درستی متوجه شد؛ ایران با هوشیاری و با تجربه خوب وارد این موضوع شد به جای اینکه اینها در ایران مزاحمت برای امنیتمان ایجاد کنند در سرزمین خودشان سرکوبشان کردیم و کار بزرگی انجام دادیم.
لاریجانی افزود: نباید تحلیل اشتباه در کشور رایج شود، اگر ما موفق به سرکوب داعش شدیم و به مسلمانان عراق و سوریه کمک کردیم اما مهم امنیت ملی کشورمان بود در غیر این صورت اینها در ایران آشفتگی ایجاد می کردند، مگر در مجلس و مرقد امام نفوذ نکردند و با یک غفلت چند نفر را کشتند و شهید کردند؟
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسأله همکاری ما با سوریه و عراق برای امنیت ملی خودمان و مردم بود، گفت: گاهی در این زمینه اشتباهاتی وجود دارد قبول باید کرد مسئولان کشور با تجربه و دقت مسائل امنیتی مردم را اولویت خود می دانند لذا در اقداماتی که در کشورهای دیگر داریم باید افراد شرور را از سر راه برداریم که به امنیت مردم لطمه نخورد. باید در این زمینه ها روشنگری بیشتری داشته باشیم تا بعضی ها سوء استفاده نکنند. این بخش ها باید برای مردم باز شود.
وی گفت: امیدواریم ان شاءالله این جلسه شما هم مشمول توفیقات باشد ما همکاری مان با قوه قضاییه خوب است قوانین خوبی اخیرا تصویب شده اخیرا هم قانون مجازات اسلامی آیین دادرسی را ما برای شما دائمی کرده ایم گرچه مناقشه هم داشتیم ولی حل شد. قوانین دیگری هم اکنون برای قوه قضاییه در مجلس هست، ان شاءالله استحکام بیشتری در تقنین برایتان فراهم خواهیم کرد.
نظر شما