مگر می شود؛ نتوانیم یک ورزشگاه را مدیریت کنیم!/  سینماهای ما غیر قابل مدیریت اند!

خبرگزاری شبستان:معاون برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده برلزوم فرهنگ سازی و همکاری همه دستگا ه ها برای ورود خانواده ها به ورزشگاه تاکید کرد وگفت:مگر می شود ،نتوان یک ورزشگاه را مدیریت کرد؟فضای خانوادگی فضای ناسالمی نیست و این امر امکانپذیر است.

اطهره نژادی، معاون هماهنگی و برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری  در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان در خصوص ورود خانواده ها به ورزشگاه گفت: ورود خانواده ها به ورزشگاه ،حق بهره مندی از نشاط و فرصت با هم بودن در یک فضای پر از هیجان است.

 

وی با اشاره به برنامه های پیش رو برای ورود خانواده ها به ورزشگاه تصریح کرد: از منظر مدیریتی در این باره نگاه های متفاوتی وجود دارد و قطعا هر کسی از زاویه نگاه خود مسئله را تحلیل می کند. از نظر شخص بنده مسئله چندان پیچیده و غیرقابل مدیریت نیست.معتقدم فرهنگ سازی فرآیندی است که بالاخره باید از جایی شروع شود و ملت ایران هم با هر عقیده و نگاهی حرمت ها را حفظ می کنند.

 

وی تصریح کرد: مسئله ورود خانواده ها به ورزشگاه سالهاست که مطرح می شود، موافقت ها و مخالفت هایی هم در این مورد وجود دارد،بنده از لحاظ شرعی هیچ اظهارنظری نمی توانم بکنم،اما از نظر مدیریت مسئله چنانچه از نظر شرعی مانعی وجود نداشته باشد راه های متعددی وجود دارد که البته بستگی به اولویت برنامه ریزی دارد که کدام یک از راه ها انتخاب شود.

 

معاون هماهنگی و برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با طرح این سوال که مگر می شود ،نتوان یک ورزشگاه را مدیریت کرد؟ بیان کرد: فضای خانوادگی فضای ناسالمی نیست، مگر مردم در شرایط سخت اجتماعی بارها و بارها همراهی و همکاری خود را نشان ندادند، مگر سینماهای ما غیر قابل مدیریت اند؟ ورود خانواده ها به نظر می رسد به منطقی تر شدن شرایط کمک می کند.

 

وی با اشاره به زیرساخت های لازم برای ورود خانواده ها به ورزشگاه گفت: طراحی و اصلاح مسیرهای تردد در ورزشگاه به گونه ای است که امن بودن فضا برای رفت و آمد خانواده ها و به ویژه زنان و دختران و مسایل دیگری که اضطراب و نگرانی خانواده ها را به حداقل برساند در آن دیده شده است.

 

نژادی ادامه داد: علاوه بر این امکانات ،مجموعه باید به گونه ای مورد بازبینی قرار گیرد که در مواردی که استفاده زنان و مردان مشترک می شود، فضاهای مجزا و امن برای بانوان طراحی شود.

 

معاون هماهنگی و برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری  تصریح کرد: از نظر فرهنگسازی هم کلیه دستگاه های مرتبط باید موضوع را در دستور کار قرار داده و هم افزا عمل کنند اما باز هم تاکید می کنم که همه این موارد پیش شرطی داشت و آن هم موافقت کلی با اصل موضوع بود.

 

وی با بیان اینکه تبلور فرهنگ هر یک از ما رفتار ماست اظهار کرد: وقتی صحبت از ورود خانواده ها به استادیوم ها  می شود، یعنی همه باید در فراهم سازی زمینه های آرامش خانواده ها همراهی کنند، نمی خواهم  تصور کرد که رفتارهای تماشاگران در استادیوم اصلاح ناپذیر است.

 

نژادی گفت: ما باید با همکاری یکدیگر فضای خشن را به فضای الفت ،مهربانی و ادب تبدیل کنیم، این امر با همت همه علاقه مندان به ورزش و فرهنگ قابل اجرا شدن است.

 

کد خبر 712795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha