به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمدعلی حضرتی امروز (۲ تیر) در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما بر خلاف بسیاری از استان ها که تعداد آژانس ها را افزایش داده و فضای کاذب برای ارائه خدمات ایجاد کردند، ما سعی کردیم کیفیت را حفظ کنیم.
وی ادامه داد: در استان قزوین ۴۸ دفتر خدمات مسافرتی فعالیت دارند و مشکلی که وجود دارد این است نهادهای دولتی و شبه دولتی نظیر بسیج، سازمان تبلیغات، مساجد و غیره تور اجرا می کنند که فاقد پشتوانه های لازم حفاظتی و حراستی است و در این تورها هیچ تعهدی برای بروز حادثه وجود ندارد و مسافران بیمه نیستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اضافه کرد: در چنین حالتی اگر اتفاق ناگواری رخ دهد، هیچ کسی پاسخگو نیست و این در حالی است که آژانس ها برای این کار دارند، هزینه پرداخت می کنند و این رقم بالای ۱۵ میلیون تومان در ماه است.
وی عنوان کرد: با توجه به کارهایی که دارد خارج از این چارچوب انجام می شود، سه بار در کمیسیون امنیت گردشگران این مسئله را مطرح کردیم ولی تاکنون هیچ اقدام عملی برای برخورد با کسانی که تورهای غیرقانونی اجرا می کنند به عمل نیامده و این نگرانی وجود دارد که علاوه بر بحث تأمین امنیت، بحث های اخلاقی هم باشد که جزو نگرانی ها است.
حضرتی ها اعلام کرد: در مجموع فضا به شکلی است که آن گونه که باید کنترل لازم روی تورهای غیرمجاز صورت نمی گیرد و همیشه شاهد آسیب دیدن دفاتر خدمات مسافرتی به لحاظ اقتصادی و شیوع قارچ وار اجرای این تورها در نهادهای دولتی و شبه دولتی هستیم.
وی تأکید کرد: خواهشمندیم خود دستگاه های دولتی ترتیبی اتخاذ کنند اگر می خواهند توری برای کارمندان شان داشته باشند خرید تور از دفاتر مجاز داشته باشند.
در ادامه نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در خصوص احداث بندر خشک در استان اظهار کرد: بندر خشک کار اساسی در استان است که از سال ۹۲ پیگیری شده و سال ۹۵ کار جدی تر شد و ما برای این کار باید چند اقدام ضروری را انجام دهیم، یک بخش اقدامات مربوط به داخل استان است مانند کار مطالعات و یا پیگیری برای بهره برداری سریع تر راه آهن قزوین - رشت و برخی اقدامات هم مربوط به خارج استان است که باید پیگیری شود.
داود محمدی تأکید کرد: باید با زمان بندی این موضوع را به نتیجه برسانیم و سپس خط آهن قزوین تا آرستا و قزوین به قم هم در کنار بندرخشک را به نتیجه برسانیم.
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین هم در این جلسه اظهار کرد: در خصوص افزایش ظرفیت برق استان، با توجه به رشد روزافزون و تقاضای های متعدد در استان برای احداث صنایع و واحدهای تولیدی به ۲ شکل موضوع پیگیری می شود که یک بحث احداث نیروگاه های بادی و خورشیدی در استان است که ظرف چند ماه آینده ۱۰۰ مگاوات انرژی بادی وارد مدار می شود و بیش از یک هزار مگاوات مجوز داریم.
منوچهر حبیبی اضافه کرد: در بحث خودتولیدی هم برخی واحدهای تولیدی و صنایع را داریم که خود انرژی و برق تولید کرده و ضمن تأمین نیاز خود، به استان هم کمک می کنند.
وی یادآور شد: در خصوص نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی بوئین زهرا هم مقدمات انجام، زمین تأمین و مجوزهای لازم اخذ شده و پیگیر هستیم عملیات اجرایی آن آغاز شود که با این اقدام بخشی از نیاز در حوزه برق تامین می شود.
نظر شما