شهرستان های استان تهران به «کلینیک انتظار» مجهز می شوند

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام درچه ای با بیان اینکه معارف مهدوی آنطور که باید در جامعه مطرح و نهادینه نشده است، گفت: یکی از برنامه های تابستانی بنیاد مهدویت شهرستان های استان تهران برپایی یک روزه کلینک های انتظار در محلات است.

حجت الاسلام سید علی درچه ای، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه اساسا مباحث مربوط به حوزه مهدویت آنگونه که باید در جامعه مطرح نشده است، اظهار کرد: با اینکه کار تخصصی، آموزشی و فرهنگی در گستره مباحث مهدوی قریب بر دو دهه است که انجام می شود اما هنوز آشنایی لازم با معارف مهدویت در سطح عموم ایجاد نشده است.

 

 

وی ادامه داد: معارف مهدویت جزو معارف اصلی، ریشه ای و اصول دین ماست که اگر آگاهی نسبت به آن افزایش یابد در زندگی و رفتار و باور و عملکرد و نتیجه زیست ما تاثیر گذاشته و روند رو به بهبودی را در زندگی ایجاد می کند ولی از آنجایی که این آگاهی کم است، مجموعه های فرهنگی به موضوعات ریزتر و فرعی تر می پردازند.

 

درچه ای تصریح کرد: مهدویت به عنوان بحث مبنایی و اصولی در زندگی ما تاثیرگذار است. ما اعتقاد داریم که دنبال معارف الهی هستیم و این معارف از طریق واسطه فیض که امام است، منتقل می شود و امروز حضرت حجت(عج) حلقه اتصال ما با خدای متعال است.

 

کارشناس مذهبی اضافه کرد: اگر در معارف جامعه دنبال علم آموزی هستیم، باید مباحث مهدوی را  دنبال کنیم؛ عدالت، ظلم ستیزی و بسیاری از مولفه هایی که جامعه مثبت و حق گرا به دنبال آن است در سایه حکومت مهدوی ایجاد می شود.

 

توصیه آیت الله بهجت از فرج شخصی

 

وی با بیان اینکه معارف معنوی با فرج شخصی به دست می آید، گفت: به تعبیر مرحوم آیت الله بهجت(ره)، فرج شخصی برای هرکس حتی قبل از فرج عمومی اتفاق می افتد. فرج شخصی یعنی ارتباط معنوی که هرکس بتواند با ولی زمان برقرار کند و به تعبیر علامه طباطبایی(ره) در چنین شرایطی ایثار مطلوب اتفاق می افتد و فرد می تواند ارتباط معنوی خود را از طریق امام زمان(عج) با خداوند برقرار کند.

 

 درچه ای تاکید کرد: اگر نگاه حاکم بر زندگی روزمره ما مهدوی باشد، قطعاً شاهد تغییرات مثبتی در سطح نگاه به زندگانی خواهیم بود. مثلا اگر کسی بداند که تکیه گاه، ولی و پناهی دارد قطعا درجه امیدش در زندگی بیشتر می شود.

 

وی ابراز کرد: جای مباحث مهدوی در جامعه ما خالی است، اگر امروز افسردگی و اضطراب زیاد شده و اهداف و ارزش های مدنظر مردم تغییر کرده است، نشان از آن دارد که معارف مهدوی برای ما روشن و تبیین نشده، که اگر شده بود به زندگی خود و بهبود آن امید داشتیم و به خدا توکل می کردیم، چراکه توکل از نخستین درس های مکتب مهدویت است.

 

ریشه سردرگمی ها و افسردگی های رایج در سبک زندگی

 

درچه ای اظهار کرد: سردرگمی هایی که امروز در سبک زندگی با آنها دست و پنجه نرم می کنیم، بخش اعظمش به دلیل گم شدن مهدویت و امیدآفرینی ناشی از آن است؛ اگرچه حکومت مهدوی اکنون در گستره جهانی وجود ندارد اما می توان با احیای اسلام، ماکتی از دولت کریمه را ایجاد کرد.

 

 

وی در بخش دیگری از مباحث خود در مورد تعامل بنیاد مهدویت شهرستان های استان تهران با سایر مجموعه های فرهنگی برای برگزاری دوره های مهدوی، بیان کرد: این بستر در مجموعه ما فراهم است و اگر بعضاً مرکز یا نهادی از ما درخواست حضور مبلغ برادر یا خواهر داشته باشد، ظرفیت اعزام را داریم.

 

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان های استان تهران در بخش دیگری از مباحث خود در مورد فعالیت های تابستانی این بنیاد، اظهار کرد: یکی از برنامه های ما برپایی «کلینیک انتظار» است که به همت گروه های جهادی انجام می شود، با این کیفیت که خدمات پزشکی به صورت یک روزه در محلات مختلف تهران ارائه می شود؛ برای مثال هفته آینده این کلینیک در شهر قدس برپا می شود.

 

درچه ای تصریح کرد: در این برنامه تست قندخون و غربال گری انجام می شود و در کنار این فعالیت برنامه آموزشی و فرهنگی هم خواهیم داشت. همچنین برنامه دیگر بنیاد برای شهرستان های استان تهران برگزاری دوره های نیمه حضوری است بدین شرج که چهار کتاب تدریس و جلسات رفع اشکال با حضور استادان برگزار می شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین در نظر داریم اردوهای یک روزه به همراه برنامه های آموزشی و فرهنگی برای مخاطبان برگزار کنیم. ضمن اینکه هر مجموعه و دستگاهی، یا مسجد و نهادهای مردمی که از ما بخواهند برایشان اردو و کلاس برگزار می کنیم.

کد خبر 711906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha