به گزارش خبرگزاری شبستان ازهمدان، ابوالفتح مؤمن، معاون آموزش و پژوهش حوزه هنری استان همدان گفت: برای بهبود وضعیت تئاتر باید هنر و تخصص بازیگران و عوامل اجرایی را به وسیله کلاس های آموزشی تخصصی و با حضور اساتید مجرب در این کلاسها تقویت کرد.
وی بیان کرد: برای استفاده بهینه از تجربه های پیشکسوتان هنر تئاتر باید مکانی تأسیس شود که هنرمندان جوان بتوانند به وسیله آن با پیشکسوتان در تماس باشند و از تجارب آنها استفاده کنند.
معاون آموزش و پژوهش حوزه هنری استان همدان خاطر نشان کرد: اجرای تئاتر مناسب و ایجاد کارگاه های آموزشی بیش از سایر فعالیت های نمایشی در غنای هنر نمایش مفید است.
وی ادامه داد: برای ایجاد خلاقیت در آثار تجسمی باید کلاس های آموزشی با حضور استادان مجرب برگزار شود و همچنین باید جشنواره هایی با موضوع خلاقیت و ابتکار ترتیب داد و در آنها از داورانی خلاق و آشنا با روز جهان استفاده کرد.
مؤمن خاطر نشان کرد: موضوع جشنواره های تجسمی در استان باید با نیازهای فرهنگی و دینی همخوانی داشته باشد و در انتخاب موضوع به عقاید هنرمندان نیز توجه شود تا آنها بتوانند خود را با این نیازها وفق دهند و آثار برجسته ای ارائه نمایند.
وی افزود: برای تلفیق نقاشی دیواری و قهوه خانه ای استان با هنر مدرن ابتدا باید هر دو هنر را خوب شناخت سپس برای این کار از هنرمندانی استفاده نمود که تخصص و تجربه لازم را برای این کار داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری همدان، وی تصریح کرد: مولفه های دینی و فرهنگی تأثیر بسیاری در آثار تولیدی و هنری هنرمندان تجسمی استان دارند و برای تأثیر بیشتر این مؤلفه ها باید تمام ادارات و سازمان های فرهنگی تلاش مضاعفی داشته باشند.
مؤمن خاطر نشان کرد: حضور مؤلفه های دینی و فرهنگی در آثار تولیدی و هنری هنرمندان تجسمی استان به چشم می خورد و این آثار از وجود هنرمندان سرچشمه می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما