به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عبدالمحمد زاهدی امروز (۲۳ خرداد) در نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: تعدادی از مدیران در این جلسه حضور ندارند و این افراد، مدیرانی هستند که مستقیم با مسئله فرهنگ ایثار و شهادت ارتباط دارند.
وی ادامه داد: همانطور که فرهنگ ایثار و شهادت این انقلاب را به پیروزی رساند، در دوران دفاع مقدس هم همین فرهنگ موجب شد در طولانی ترین جنگ تاریخ ما پیروز شویم و اهداف دشمن تحقق نیافت بنابراین باید به گونه ای رفتار کنیم این فرهنگ همچنان پایدار بماند.
استاندار قزوین تأکید کرد: باید از هر رفتاری که باعث می شود این فرهنگ تضعیف شود، خودرداری شود و بنابراین در ترویج این فرهنگ بیشتر بحث کیفی است تا کمی و کارهای فرهنگی عمیقی وجود دارد که باید در جامعه صورت گیرد تا این مطلب به عنوان عنصر اساسی در فرهنگ جامعه ما حفظ شود.
وی اعلام کرد: وقتی از ترویج و توسعه فرهنگ صحبت می کنیم نباید فقط روی مسائل مادی تمرکز کنیم البته همه نهادها وظیفه دارند، آنچه قانون بر عهده شان گذاشته اجرا کنند
زاهدی افزود: لازم است دبیرخانه برای پیشنهادات و برنامه هایی که در این نشست ارائه می دهد، طرح بیاورند برای نمونه در بحث ترویج این فرهنگ در فضای مجازی لازم است طرحی آورده شود و پیش زمینه ذهنی باید در اینجا وجود داشته باشد تا ارائه شده و تکمیل شود و این طرح اجرا شود.
وی با اشاره به برگزاری کنگره شهدا در قزوین اظهار کرد: کنگره ۳ هزار شهید استان قزوین در سال جاری برگزار می شود که شاخص ترین برنامه در توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و در این خصوص جلساتی تشکیل شده و انشاالله به خوبی پیش خواهد رفت.
استاندار قزوین تصریح کرد: انجام این کارها فقط وظیفه اداری نیست برخی مسائل وظیفه وجدانی و دینی هم در آن وجود دارد و مسائل مربوط به شهدا و ایثارگران از جمله این موارد است و در خصوص این کنگره هم اقداماتی که انجام می شود صرفا وظیفه اداری نیست و باید بگوییم این وظیفه فراتر از وظیفه اداری است.
وی با تأکید بر لزوم کیفی سازی برنامه های فرهنگی خاطر نشان کرد: در حوزه برنامه هایی که برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اجرا می شود تعدد برنامه ها مهم نیست چراکه گاهی زیاد بودن برنامه به ضد تبلیغ تبدیل می شود و کیفیت این برنامه ها مهم است.
زاهدی خاطر نشان کر: باید در این برنامه ها بنا را بر جذب گذاریم و اگر نتوانیم نسل جوان و کسانی که مانند ما فکر می کنند را جذب کنیم، چیزی باقی نمی ماند؛ باید اصل را بر این گذاریم که این فرهنگ در بین جوانان و فرزندان ما نهادینه شود.
وی یادآور شد: در این مراسم ها باید از توانمندی مردمی استفاده شود و باید برنامه داشته باشیم چگونه این ظرفیت مردمی و سازمان های مردم نهاد را به کار گیریم.
نظر شما