اشک کسی را به زور درنیاوردیم/ «هزارداستان» عزت آدم ها را به تصویرکشید

خبرگزاری شبستان:کارگردان و سوژه یاب برنامه« هزارداستان» گفت:ما در برنامه «هزارداستان» به افرادی می پردازیم که از داشته ها خرسند هستند و عزت نفس و حال خوب آدم ها را به تصویر می کشیم.طلب مهر و مادیات نمی کنیم و به زور اشک کسی را درنمی آوریم.

 

به گزارش خبرنگار تلویزیون خبرگزاری شبستان، نشست خبری برنامه هزارداستان عصر روز گذشته با حضور جواد فرحانی تهیه کننده، اردشیر رستمی راوی و مجری ثابت آن و مریم نوابی نژاد کارگردان این برنامه در کافه خبر برگزار شد.

 

بنابراین گزارش اردشیر رستمی در سخنانی در این نشست گفت:معتقدم من در این برنامه کار خاصی نکردم. برای اجرا هرگز در منگنه نبودم و همیشه به حال خودم بودم . این برنامه  با مشکلاتی روبرو بود از جمله زمان محدود، فشردگی سوژه ها و بنابراین گاهی حرف ها گم می شوند وبرخی موضوعات قربانی می شوند. اما اتفاقی که در این برنامه افتاد این بود که ادبیاتی دیگر وارد کار شد.

 

رستمی در ادامه گفت: من در روستا به دنیا آمدم و از کودکی در شهرها و روستاهای دورافتاده به تنهایی زندگی کرده ام. زیست و مطالعاتی که داشته ام بسیار به اجراهایم در این برنامه کمک کرد.

 

فرحانی نیز در ادامه درباره مقایسه هائی که راجع به این برنامه و برنامه ماه عسل می شود گفت: خوشحالم که طوری با این برنامه برخوردمی شود انگار سال هاست روی آنتن است.

 

وی در ادامه گفت: ما هر شب یک مجری داشتیم و مجری ثابت برای برنامه نمی خواستیم اما شبکه اصرار داشت که یک نفر مجری ثابت باشد . بارها برای جذب اسپانسر نقشه کشیدند و ما مقاومت کردیم و تصور می کنم برنامه بدون اسپانسر خیلی شکیل تر است.امروز اغلب برنامه ها اسپانسر دارند. ما با بودجه زیر 3 درصد این برنامه را ساختیم و نگذاشتیم ضرری به برنامه برسد.ما حتی دکور را تغییر ندادیم. برخی برنامه ها هزینه های بسیار کردند و دکورهای مختلف زدند و آخرش مشخص شد دکورها کپی برداری بود.

 

رستمی گفت:معتقدم مردم قهرمان واقعی هستند که با وجود تمام ضعف ها و بحران ها و کاستی ها برای زیباتر کردن زندگی و سرزمین مان تلاش می کنند..پیدا کردن مردمی که قهرمان هستند کار سختی است. ما در میان مردم قهرمان هائی داریم که باید کوچه ها و خیابان ها را به نامشان زد و به آنها نشان لیاقت داد. من کار خاصی نمی کنم در برنامه اما همین امروز در راه آمدن به اینجا چهار نفر من را در خیابان بغل گرفتند به خاطر این برنامه.معتقدم وقتی نمی توانید کاری برای کسی بکنید و اشک می ریزید این اشک مقدس است و زیباست.

 

نوابی نژاد در ادامه گفت: کنداکتور رمضان کنداکتور شلوغی است و ما می خواستیم بعد برنامه را روی آنتن ببریم اما آقای فرحانی خواستند چند بخشی برویم.برای هر برنامه تدارک 2 تا 3 داستان را دیدیم اما وقتی دیدیم داستانی کشش دارد یک برنامه را به آن اختصاص دادیم. ما در این برنامه به اندازه کافی از خوشحالی گریه کردیم. جامعه به اندازه کافی اندوه دارد و امید دادن به مردم در این شرایط خیلی مهم است.

 

فرحانی گفت: از روز اول گفتیم هنرپیشه ها روبروی مردم بنشینند برای احترام به داستان های آنها.

 

نوابی نژاد در ادامه گفت:هزار دستان عزت آدم ها را به تصویر می کشد و طلب مهر و مادیات نمی کند و مثل فلان برنامه اشک مردم را به زور درنمی آورد.ما به افرادی می پردازیم که از داشته ها خرسند هستند و عزت نفس و حال خوب آدم ها را به تصویر می کشیم.ما مثال هائی را نشان می دهیم که سمبل مقاومت هستند و بهترین راه حرف زدن با مردم نشان دادن مصداق است.

 

کارگردان برنامه هزار دستان درباره حرف هائی که درباره شباهت این برنامه با برنامه ماه عسل زده می شود گفت: همه قصه های اجتماعی از دور شبیه هم هستند.ما نه تبلیغ داشتیم و نه هیاهو و حاشیه و فیدبک خوبی هم داشتیم.

 

فرحانی گفت: قطعا این برنامه قوی عمل کرده است که با ماه عسل مقایسه می شود و خوشحالیم از این موضوع.معتقدم اگر مدیران کمک کنند برنامه می تواند به عرض اعلا برود. زمانی گاردین برای خندوانه مطلب نوشت و این نشان از قدرت و تاثیر این برنامه داشت. مدیران ما به شدت در حوزه رسانه و تلویزیون  تاثیرگذار هستند. شبکه یک تیزرهای برنامه ما را پخش نمی کرد.

 

وی گفت: من دائم سایت های خبری را چک می کنم و همه ما دوست داریم منتقدان از ما تعریف کنندو هر کس می گوید مردم منتقد ما هستند دروغ می گوید. تعریف اهالی رسانه و منتقدان بیشتر برایشان اهمیت دارد.

 

تهیه  کننده فصل های پیشین خنداونه گفت: درتلویزیون آمار دقیقی درباره میزان مخاطبان اعلام نمی شود. مجری های ما نه پول پشت پرده می گرفتند و نه اسپانسر داشتیم که برایش بالا و پایین بپرند. شوآف نداشتیم.  

 

نوابی نژاد درباره نحوه انتخاب بازیگران برای اجرای بخش های مختلف این برنامه گفت:  روی این موضوع تحقیق و فکر می کردیم. مجری ها با داستان ها یا ربط نقشی داشتند یا ربط داستانی در زندگی خودشان.

 

وی در آخر گفت: من طی این برنامه یاد گرفتم که بعضی آدم ها با دست های خالی چه ها که نمی توانند بکنند، از ادم ها یاد گرفتم و فهمیدم کسانی که درد دارند چقدر قوی هستند.بعد از این برنامه نگاه دیدگاه و تفسیرمان عوض می شود.

کد خبر 710826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha