تقویت مشاور مذهبی در مدارس/ دانش افزایی نیروی انسانی نداریم

خبرگزاری شبستان: معاون اسبق وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر پیوند مسجد و مدرسه گفت:مشاورمذهبی در مدارس تقویت شود و دانش نیرو های انسانی بر اساس آسیب های اجتماعی به روز شود.

فرشته حشمتیان، معاون اسبق وزیر آموزش و پرورش و پژوهشگر علوم قرآن وحدیث در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت:تربیت صحیح در مدارس یک دغدغه است.

 

وی با اشاره به ضرورت پیوند مدرسه و مسجد است افزود: مدرسه با برنامه درسی خیلی وقت دانش آموزان را پُر می کند. خیلی از اولیا نیز برنامه های آموزشی طولانی برای فرزندانشان  می گذارند که این مسئله موجب می شود  تا دانش آموزان مذهبی هم گاهی اوقات در امر واجب نماز نیز سهل انگاری می کنند.

 

این پژوهشگر علوم قرآن وحدیث تصریح کرد: باید در مدارس مشاوره مذهبی را تقویت کنیم. اگر قرار است مانع یک حرکت منفی شویم، باید یک حرکت مثبت را جایگزین کنیم. باید برای فعالیت های آسیب زا جایگزین های مثبت داشته باشیم.

 

وی بیان کرد: دانش آموزان در مسیری قرار دارند که نیاز به راهنمای دلسوز دارند.معلم حکم مادری دارد، محبت توام با نظارت باید باشد.

 

حشمتیان گفت: زمانی می توانیم که موفقیت داشته باشیم میانگین تربیت دانش آموزان از 15 به 20 برسد. معدل 20 را در مدارس پذیرفتن هنر نیست و سقوط آن نیز هنر نیست.

 

رییس اسبق سازمان مدارس غیردولتی تصریح کرد: رمز موفقیت تربیت این است همانگونه که از خانواده ها تحویل می گیریم در مسیر به کمال رساندن دانش آموز گام برداریم و  به اجتماع تحویل دهیم. در غیر اینصورت باید به رسالت معلمی شک کرد.

 

حشمتیان با اشاره به ارتباط خانه و مدرسه گفت: باید همه تلاش ها حول محور دانش آموز باشد. خانواده ریشه و پایه تربیت است و مدرسه تربیت را تکمیل می کند. ما در این مرحله نه تنها نباید به اصل تربیت دانش آموزان ورود پیدا کنیم بلکه باید در مسیر کمال رسیدن دانش آموزان نیز تلاش کنیم.

 

وی به دانش افزایی نیروی انسانی و مشاوره تاکید کرد و گفت: بر اساس آسیب اجتماعی امروزه دانش افزایی یک ضرورت است. نه تنها در مدارس با  کمبود نیروی مشاور مواجه هستیم بلکه دانش افزایی هم صورت نگرفته است.

 

دبیر اسبق هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: باید اولیا را بیشتر درک کنیم. بهترین کانال برای خانواده ها و مدارس، مسجد است. اگر اقدامات ماندگار و موثر می خواهیم باید انجمن اولیا رابطه مدرسه با مسجد را افزایش دهند. خانواده ها باید در ارتباط با آیه ها و الگو گیری از ائمه مسیر زندگی فرزندانشان را تقویت کنند.

 

این پژوهشگر علوم قرآن وحدیث تصریح کرد: برخی از دانش آموزان از مسایل دینی فاصله گرفته اند. از قصه های قرآنی می توانیم درس بگیریم. اگر در زمینه قصه های قرآنی گام برداشته شود تاثیرهای بسزایی را در زندگی ها و نظام تعلیم و تربیت خواهیم دید.

 

کد خبر 710505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha