سعید سعادتی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه برنامهریزی ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور برای اوقات فراغت تابستان امسال از آبانماه 1396 و با بهرهمندی از نظرات کارشناسان خبره در این حوزه و همچنین استادان حوزه و دانشگاه آغاز شد، گفت: برنامهریزی این ستاد برای اوقات فراغت امسال در سه حوزه فرهنگی– اجتماعی، هنری- ادبی و فضای مجازی – رسانه انجام شده است.
وی کودکان، نوجوانان و جوانان را گروههای هدف برنامههای اوقات فراغت در کانونهای فرهنگی هنری مساجد عنوان کرد و ابراز داشت: هدف اصلی ما از برگزاری این برنامهها جذب حداکثری نسل جوان به مساجد است.
معاون فرهنگی هنری ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور خاطرنشان کرد: رویکرد ما در حوزه اوقات فراغت به صورت رنگینکمانی است به این معنا که میکوشیم برنامههایمان مطابق با سلایق متنوع، توانمندیهای گوناگون و ذائقههای متفاوت افراد باشد.
وی اظهار داشت: ما در برنامهریزی برای اوقات فراغت امسال به مشخصات قومی، مذهبی و محلی و همچنین خردهفرهنگهای موجود در شهرها و روستاهای کشور توجه، و از خلاقیتها، نوآوریها و ابتکارات محلی همگان بهویژه نسل جوان استفاده کردهایم.
توجه جدی به فضای مجازی در برنامههای اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری
سعادتی توجه جدی به فضای مجازی را جزو مشخصههای برنامههای اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری در تابستان امسال عنوان کرد و گفت: در دوره جدید مدیریتی ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد، توجه جدی به استفاده از فضای مجازی و تولیدات و محصولات اینترنتی با هدف جذب بیشتر مردم به مساجد داشته است.
وی ساماندهی هنرمندان مسجدی، تشکیل بانک اطلاعات هنرمندان و راهاندازی هستههای هنری را جزو برنامههای هنری کانونهای فرهنگی هنری مساجد در اوقات فراغت امسال دانست و ابراز داشت: تلاش داریم فعالیتهای هنری اهالی مسجد و اعضای کانونهای فرهنگی هنری را به شکلی مطلوب و دقیق ساماندهی کنیم.
معاون فرهنگی هنری ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: فعالان حوزه فضای مجازی در قالب شبکههای متنوع و تخصصی و از طریق سامانه جامع آمار و اطلاعات کانونهای فرهنگی هنری –سجا- ساماندهی میشوند.
اعزام 315 گروه تبلیغی در تابستان امسال
وی در ادامه گفت: ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با هماهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، فعالیتهای تبلیغی گستردهای برای اوقات فراغت مردم بهویژه نسل جوان در تابستان امسال تدارک دیده است که اعزام 315 گروه تبلیغی (8 تا 15 نفره) و 391 مبلغ از سوی کانونهای فرهنگی هنری به سراسر کشور از جمله آنهاست.
سعادتی افزود: اجرای دو هزار کلاس آموزشی طرح قرآنی 1452، برگزاری حلقههای تلاوت قرآن، آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، آموزش مفاهیم قرآن کریم و اجرای طرح حفظ جزء سیام قرآن کریم، مهمترین فعالیتهای قرآنی کانونهای فرهنگی هنری در اوقات فراغت امسال است.
وی برگزاری دورههای آموزشی در حوزه مهارتهای زندگی، مهارتهای هنری، مشاوره خانوادگی و سبک زندگی اسلامی – ایرانی را جزو برنامههای دیگر کانونهای فرهنگی هنری در تابستان امسال دانست و خاطرنشان کرد: فعالسازی گروههای سرود و تئاتر ویژهبرنامه مهم دیگر ما در اوقات فراغت امسال است.
معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه برنامههای اوقات فراغت این کانونها از اول تیرماه تا هجدهم شهریورماه برگزار میشود، ابراز داشت: پیشبینی میشود امسال حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از برنامههای 16 هزار و 230 پایگاه اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری مساجد استفاده کنند.
وی ادامه داد: ۲۰ هزار پایگاه اوقات فراغت، حدود 70 درصد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور را شامل میشود که 53 درصد آنها روستایی و 47 درصد نیز شهری هستند.
سعادتی در پایان گفت: ما همهساله پس از پایان برنامههای اوقات فراغت به ارزیابی و آسیبشناسی این برنامهها میپردازیم که بر همین اساس، استانهای اردبیل، اصفهان، تهران، آذربایجان غربی و بوشهر، پنج استان برتر کشور در حوزه اوقات فراغت در سال 1396 بودند.
نظر شما