به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قربان عباسی، رئیس ستاد پنجمین جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین در گلستان در مراسم اختتامیه این جشنواره، گفت: در برگزاری این جشنواره که طی برنامه ریزی های مدون و حساب شده اجراشد، ارگان ها و نهادهای بی شماری از جمله استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی، شورای هماهنگی و فرمانداری و ... همکاری داشتند.
وی با تشکر از حضور گرم و صمیمی مردم فرهنگ دوست این استان و استقبال بی نظیر آنها، افزود: گلستان به دلیل برخورداری از مردمی خونگرم و مهمان نواز شایسته میزبانی اقوام ایرانی است و برگزاری جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین یکی از محورهای اصلی و مدنظر مسئولان جهت رشد و توسعه صنعت گردشگری است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان خاطرنشان کرد: امسال با نگرشی تازه به جشنواره و گسترش آن در ابعاد بین المللی و همچنین قرار گرفتن این استان به عنوان اولین پایلوت گردشگری کشور، جشنواره پنجم برنامه ریزی و اجرا شد.
وی تصریح کرد: با توجه به برپایی چندین دوره موفق از جشنواره فرهنگ اقوام ایران زمین درگلستان و نظر به وجود اقوام مختلف ایرانی دراستان گلستان، این استان به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین معرفی شد و به زودی شاهد شکوفایی و رونق صنعت گردشگری در استان گلستان خواهیم بود.
عباسی از حضور هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی داخلی و خارجی، گروه های مختلف موسیقی و آئینی و غرفه های گردشگری و سوغات استان ها در این جشنواره که از آن به عنوان جشنواره ای لبریز از وقار وکرامت یاد کرد، تقدیر و تشکر کرد.
وی یادآور شد: در مراسم اختتامیه این جشنواره گروه های موسیقی گیل اوخان از گیلان، موسیقی طبری از مازندران و زاگرسیان از استان لرستان، گروه موسیقی خوزستان و خراسان جنوبی و همچنین گروه های موسیقی وآئینی سمنانی و قزاق به اجرای برنامه پرداختند.
گفتنی است، این جشنواره از (5 مهر) به مدت چهار روز در محورهای مختلف نمایشگاه صنایع دستی و جاذبه های گردشگری، معرفی و نمایش آداب و سنن و شیوه های زندگی اقوام، مراسم آیینی و موسیقی اقوام و برنامه تورگردانی و بازدید سفرا و مهمانان خارجی از جاذبه های استان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما