محمود دیناری نژاد، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان کهنوج به خبرنگار شبستان گفت: 25 درصد مدارس شهرستان کهنوج، قدیمی، غیر مقاوم و در لیست تخریب هستند اما متاسفانه به دلیل کمبود فضاهای آموزشی، همچنان فعالند و از فضای آنها استفاده می شود.
وی با اشاره به خدمات دولت نهم و دهم در بحث مدرسه سازی، اظهار داشت: اگر امروز را با پنج سال قبل مقایسه کنم ساخت و ساز فضاهای آموزشی، 400 درصد رشد داشته است و در طول این مدت، مدارس کپری حذف و مدارس بسیاری به همت سازمان نوسازی و خیرین مدرسه ساز ساخته شده است.
دیناری در رابطه با تمهیدات این نهاد، برای ساخت فضاهای جدید و حذف مدارس 2 شیفت، اظهار داشت: بودجه ساخت پنج مدرسه شامل 43 کلاس درس از محل اعتبارات نوسازی مدارس تامین شده است و به زودی کلنگ ساخت این مدارس زده می شود و طبق تعهدات و قرار های مشخص باید این کلاس های درس، ظرف مدت یک سال ساخته و تحویل آموزش شوند.
دیناری با اشاره به اینکه آموزش در بعدازظهر، کیفیت لازم را ندارد و دانش آموزان با کسلی، خستگی و خواب آلودگی در کلاس درس حاضر می شوند، اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید سعی کردیم با تجمیع مدارس، مشکل مدارس دو شیفت راحل کنیم اما هنوز هم 21 مدرسه گردشی داریم.
دیناری در مورد کمبود معلم در این شهرستان، گفت: کمبود معلم در مقطع ابتدایی و راهنمایی را با استفاده از معلمان حق التدریس تعیین تکلیف شده حل کرده ایم، اما در مقطع دبیرستان و دروس تخصصی فعلا مشکل داریم.
پایان پیام/
نظر شما