حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، به بیان نیازها و ضرورت های برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز پرداخت و با اشاره به برپایی نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز، به خبرنگار شبستان گفت: این نمایشگاه به عنوان یک تغذیه کننده معنوی و فرهنگی برای مردم کتاب دوست مطرح است و می تواند اثرات قابل توجهی در حوزه فرهنگ و ادب و نیز ارتقای فرهنگی شهر و استان از خود به جا بگذارد.
وی با بیان اینکه برپایی دوره های موفق نمایشگاه کتاب در تبریز نشانگر سطح فرهنگی و علاقه مندی مردم این خطه به کتاب است، گفت: ناشران برتر و بزرگ کشور و جهان نیز با درک این استقبال برای برپایی غرفه در نمایشگاه اقدام می کنند.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، تاکید کرد: متاسفانه عده ای از فعالان فروش کتاب نسبت به برپایی نمایشگاه کتاب معترض هستند در حالی که این عزیزان از پیامدهای بلندمدت فرهنگی این نمایشگاه ها در زمیه ارتقای سطح کتابخوانی غفلت می کنند.
وی تصریح کرد: در چند دوره برپایی نمایشگاه کتاب هم در تهران و هم در تبریز شاهد حضور انبوه دانشجویان و دانش آموزان برای خرید کتاب درسی بوده ایم که این آمار را باید از فرایند گرایش مردم به کتابخوانی جدا کرد.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، موضوع بازدید کنندگان سرگردان را از معظلات دائمی نمایشگاه ها دانست و گفت: متاسفانه این امر در نمایشگاه کتاب به اوج خود می رسد.
رحمانپرست، تاکید کرد: البته از جمله معضلات دیگر فرا رو در این نمایشگاه ترافیک شدید است که لزوم برنامه ریزی مسئولان شهری را در ایجاد محیط کم تنش در اطراف نمایشگاه ایجاب می کند.
پایان پیام/
نظر شما