سیدرضا اکرمی، رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد دلایل تداوم انقلاب پس از 40 سال و ویژگی های رهبری امام (ره) گفت: در طول سال فرصت های ارزشمندی وجود دارد که بتوانیم در مورد امام (ره)، دستاوردهای انقلاب، مقاومت در برابر دشمنان انقلاب صحبت کنیم و مسایل را به صورت شفاف برای مردم و دنیا یادآور شویم.
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: تمام کارشناسان منصف در دنیا به این نتیجه رسیده اند تمام حوادثی که دشمن برای انقلاب به وجود می آورد و موانعی که برای انقلاب ایجاد می کنند اگر برای هر کشوری غیر از ایران رخ داده بود حتما از انقلاب و جمهوری اسلامی در آن خبری نبود اما انقلاب اسلامی ایران توانسته است با عبور از تمام موانع و مصائب از جمله جنگ هشت ساله، تحریم بین المللی و امثال آن توانسته است مقاومت کند و حیات خود را به چهل سالگی برساند.
عضو جامعه روحانیت مبارز در مورد علل گوناگون تداوم انقلاب اظهار کرد: در انقلاب اسلامی ایران یک بانی به نام روح الله موسوی الخمینی، میدان دار شد زیرا تمام وجودش متوجه خدا بود و همواره به اهل بیت توجه و توسل می کرد.
حجت الاسلام اکرمی تصریح کرد: امام (ره) زیباترین زندگی خدایی، عرفانی و اهل بیتی را به مردم نشان داد و به همین جهت مردم به ایشان دل بستند و همه شاهد بودیم که در 12 بهمن 57 وقتی امام وارد میهن شد از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا مردم از ایشان استقبال کردند و در 16 خرداد 68 هم مصلی تهران تا بهشت زهرا امام را بدرقه کردند که این جمعیت چندین برابر جمعیت استقبال کننده در سال 57 بودند.
وی افزود: این امر نشان می دهد که امام بر دل و جان مردم حکومت کرد و در دل های آنها جا داشت و مردم نیز با تمام وجود ایشان را پذیرفتند.
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری مردمی بودن و خدایی بودن امام را از جمله ویژگی های بارز امام خمینی (ره) عنوان کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان امام (ره) با تمام گرفتاری هایی که داشتند کارهای بیرون را به حداقل می رساندند و فقط اطاعت و بندگی خدا می پرداخت، این امر باعث شد تا امام فتح القلوب کند و بر دل ها حاکم شود.
حجت الاسلام اکرمی در مورد تداوم راه امام و رسالت ما در جامعه کنونی اظهار کرد: باید امام را در تمام امور الگو قرار دهیم، امام (ره) در ساده زیستی نمونه بودند و همه در این مورد اذعان دارند. زندگی امام بسیار شفاف بوده و دور از اشرافی گری و تجمل بود. اگر زندگی روزمره امام را برای مردم محروم و توده مردم تعریف کنیم شاید باورکردنی نباشد که امام چگونه در لباس، خوراک و سایر امور زندگی ساده زیست بودند.
وی افزود: باید قدری وقت بگذاریم و کتاب هایی که در مورد امام نگاشته شده است، مطالعه کنیم؛ فرهنگیان و دانشجویان و علما حداقل در سالگرد امام وصیت نامه 29 صفحه ای امام (ره) را مرور کنند، این وصیت نامه فردی نیست بلکه منشور مملکت داری است و ما را به یاد عهدنامه امام علی (ع) به مالک اشتر می اندازد. علما و مبلغان این وصیت نامه را مطالعه کنند تا با بینش و نگرش امام آشنا شوند.
وی اظهار کرد: عرصه های بسیاری برای معرفی امام وجود دارد، باید وقت بگذاریم امروز 29 سال از ارتحال امام و 40 سال از پیروزی انقلاب می گذرد باید مطالعه کنیم و این عرصه ها را برای همگان تبیین کنیم.
حجت الاسلام اکرمی اظهار کرد: امام (ره) توانستند با اخلاص و اعتماد به مردم انقلاب را به پیروزی برسانند تا جایی که مردم جوانان نازنین خود را به خاطر انقلاب فدا کردند، ما باید این موضوع را برای نسل جوان تبیین کنیم، چگونه شد مردمی که حاضر نبودند جوانان خود را به سربازی بفرستند چگونه به قربانگاه فرستادند.
نظر شما