به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، مرتضی موصلی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)، در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته اکرام ایتام، اظهار کرد: در سال گذشته مجموع کمکهای مردمی که در اختیار کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان قرار گرفت حدود ۱۰۸ میلیارد تومان بود.
وی با بیان اینکه این رقم نسبت به سال قبل رشدی ۳۰ درصدی داشته است، افزود: حدود ۲۱ میلیارد تومان از کمکهای مردمی سال گذشته در حوزه زکات بود که رشدی ۴۵ درصدی نشان میدهد.
موصلی اذعان داشت: از مجموع کمکهای مردمی در سال گذشته، ۱۶ میلیارد تومان از سرفصل صدقات، ۲۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از طرح اکرام ایتام و حدود ۴۳ میلیارد تومان در مناسبتها، جشنها و برنامههای ماه مبارک رمضان جمعآوری شد.
وی با بیان اینکه رشد ۳۰ درصدی کمکهای مردم با این وضعیت اقتصادی نشان از تلاش در حوزه فرهنگسازی و سخاوت مردم خوزستان دارد، خاطر نشان کرد: مهمترین راهبرد کمیته امداد امام خمینی (ره) در سراسر کشور تلاش در راستای توانمند کردن جامعه هدف این نهاد است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان همچنین از ایجاد هفت هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی برای جامعه هدف کمیته امداد خبر داد و بیان کرد: در این راستا ۹۶ میلیارد تومان از تسهیلات بانکی استان به کمیته امداد اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه توجه به کسب و کارهای خرد و توانمند سازی فکری، فرهنگی و اجتماعی مدد جویان در دستور کار قرار گرفته، اظهار کرد: با همکاری مرکز فنی و حرفه ای استان آموزش ۱۱ هزار نفر در دستور کار قرار گرفت همچنین برای ۶۸۰ نفر با همکاری شرکتها و صنایع کاریابی صورت گرفت.
موصلی به برنامههای اشتغالزایی این نهاد در سال جاری اشاره کرد و گفت: به دنبال این هستیم که هشت هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف ایجاد شود که برای تحقق این هدف ۱۲۰ میلیارد تومان از منابع بانکی پیشبینی و کاریابی برای ۸۰۰ نفر در شرکتها و صنایع هدفگذاری شده است.
وی رویکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه اشتغال را حرکت به سمت طرحهای نوین، دانشبنیان و طرحهای با ارزش افزوده بالا دانست و بیان کرد: در این راستا تفاهم نامههایی با دانشگاه چمران اهواز و پارک علم و فناوری خوزستان منعقد شد تا طرحهای اشتغالزایی در سال جاری دانش بنیان و دارای مزیت بیشتری برای جامعه باشند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان در ادامه سخنان خود به فعالیتهای انجام شده حوزه مسکن نیازمندان اشاره کرد و بیان داشت: در سال گذشته با همکاری بنیاد مسکن، اداره راه و شهرسازی، سپاه حضرت ولیعصر و قرارگاه منطقهای کربلا در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ خدمت در بخش مسکن به خانوادههای تحت حمایت ارائه شد.
وی با اشاره به وجود ۶ هزار خانواده نیازمند فاقد مسکن در استان خوزستان ادامه داد: تامین سه هزار و ۵۰۰ خدمت در حوزه مسکن نیازمندان در سال جاری پیشبینی شده و تلاشمان بر این است که رشد بیش از ۱۰۰ درصدی در بخش اعتباری این حوزه داشته باشیم.
موصلی خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در بخش مسکن نیازمندان هزینه شد که ۱۶ میلیارد تومان از این مبلغ از محل کمکهای مردمی بوده و امسال برای احداث دو هزار واحد مسکونی توافق نامهای با استانداری خوزستان منعقد شد که امیدواریم در بازه زمانی دو ساله حداقل یکسوم نیازمندان صاحب مسکن شوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان در بخش دیگر سخنان خود به هفته اکرام ایتام و برنامههای این هفته اشاره کرد و اظهار داشت: هفته اکرام ایتام واطعام نیازمندان از ۱۵ تا ۲۱ رمضان است و تلاشهای کمیته امداد امام خمینی (ره) در این هفته بر محورهای توسعه طرح ارزشمند اکرام ایتام و اطعام نیازمندان استوار است.
وی افزود: در استان خوزستان ۳۵ هزار نفر به عنوان حامی در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین ثبت نام کردند و برای ماه مبارک رمضان نیز ۱۲ هزار حامی جدید هدفگذاری شده که در ۱۰ روز اول ماه رمضان سه هزار حامی ثبت نام شده و امیدواریم این هدفگذاری تا پایان ماه رمضان محقق شود.
موصلی موصلی، محور دوم برنامههای هفته اکرام را اطعام و دادن افطاری به روزه داران نیازمند عنوان کرد و بیان داشت: سال گذشته در مجموع ۸.۵ میلیارد تومان برای اطعام نیازمندان از سوی مردم استان تامین شد و امسال در تلاش هستیم حدود ۱۰ میلیارد تومان مجموع سبد غذایی از سوی شرکت ها، صنایع و مردم برای نیازمندان تأمین شود.
وی همچنین به برنامه های کمیته امداد امام خمینی (ره) در بخش زکات فطریه اشاره کرد و گفت: سال گذشته مردم خوزستان بیش از 3 میلیارد تومان زکات فطریه پرداخت کردند، و امسال برنامهریزی شده با همکاری مساجد زکات فطریه در اختیار نیازمندان همان منطقه قرار داده شود که هدفگذاری ما در این خصوص 6 میلیارد تومان است.
موصلی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۴ هزار یتیم و فرزند محسنین در سطح استان تحت حمایت کمیته امداد هستند، اذعان داشت: برای همه ایتام حامی وجود دارد اما تلاش بر این است که سرانه ایتام افزایش یابد زیرا در حال حاضر سرانه دریافتی هر یتیم از یک حامی ۱۶۰ هزار تومان است.
وی به ثبت ۳۰۰ مؤسسه خیریه در خوزستان و انعقاد تفاهمنامه های همکاری با تعدادی از آنها اشاره کرد و افزود: در سطح استان ۴۳ مرکز نیکوکاری فعال داشتیم که این تعداد امسال به ۸۰ مرکز نیکوکاری افزایش پیدا می کند.
نظر شما