به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بیرجند، محمدرضا مروی مقدم امروز ( 8 خرداد) در کارگروه استاندارد سازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات استان اظهار کرد: انجام آزمونها و بررسی های ادواری برای آسانسورهای برقی پس از هر تغییر عمده نظیر تعویض قطعات اصلی و یا بعد از هر حادثه الزامی است و زمان این آزمونهای دورهای حداقل یکسال است.
وی افزود: متاسفانه عدم جود ضمانتهای اجرایی و محدودیتهای موجود در ورود به حریم خصوصی استفادهکنندگان از آسانسور از یک سو و عدم وجود فرهنگ بازرسی ادواری در سطح جامعه از دیگر سو، منجر به تحقق نیافتن اجرای بازرسیهای ادواری شده است.
مدیرکل استاندار خراسان جنوبی به عدم تطابق عمده مشکلات مشاهده شده در آسانسورهای بازرسی شده اشاره کرد و گفت: عدم تامین شرایط ایمنی در دسترسی به موتورخانه، عدم تامین شرایط ایمنی در چاه و چاهک، عدم تامین شرایط ایمنی در کابین و عدم تامین شرایط استاندارد در طراحی آسانسور از جمله این موارد بوده است.
مروی مقدم با بیان اینکه در سال گذشته 490 مورد درخواست بازرسی آسانسور به اداره کل استاندارد واصل شده است، ادامه داد: در مجموع تعداد یک هزار و 470 مورد بازرسی انجام شده که نسبت به سال قبل از آن تعداد بازرسیها 160 درصد رشد داشته است.
وی با تاکید بر اینکه سال گذشته آسانسورهای 47 دستگاه اجرایی استان مورد بازرسی قرار گرفته، عنوان کرد: از این تعداد 17 دستگاه در حال رفع نقص بودند و پنج دستگاه اجرایی برای رفع نقص هیچ همکاری و اقدامی انجام ندادند.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تجهیزات زمینهای بازی مستقر در پارکها و مدارس باید استاندارد باشد و افزود: در سال گذشته از وسایل تفریحی 75 مهدکودک و 27 زمین بازی استان بازدید شده است.
مروی مقدم با بیان اینکه عدم ایمنی فضای داخلی مهدکودکهای مورد بارزسی قرار گرفته 73 درصد بوده است، ادامه داد: همچنین عدم انطباقهای مربوط به تعمیر و نگهداری مهدکودکها 41 درصد بوده و عدم انطباق نصب وسایل گازسوز 13 درصد بوده است.
وی درخواست کرد ادارات کل بهزیستی و آموزش و پرورش استان به عنوان یک دستور سازمانی مهدکودکها را ملزم به استانداردسازی تجهیزات زمین بازی موجود در مهدکودک کنند.
نظر شما