تبیین وقایع دفاع مقدس نباید به روایتگری احساسات خلاصه شود

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) گفت: اگر در مورد دفاع مقدس بدون ادله صحبت کنیم و فقط روایتگر احساسات باشیم قطع یقین نسل های آینده گفته های ما را ناقص خواهد خواند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سردار خسرو عروج امروز (7 خرداد) در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر که در سالن اجتماعات دانشکده آینده پژوهی دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: اگر در مورد انقلاب و دفاع مقدس بدون ادله صحبت کنیم و فقط روایتگر احساسات باشیم قطع یقین نسل های آینده گفته های ما را ناقص خواهد خواند.

 

وی افزود: فتوحاتی که در جنگ تحمیلی نصیب رزمندگان اسلام شده بود از نگاه تحلیلگران جهان مورد توجه و تحلیل قرار گرفته است و در این تحلیل ها موضوعی که به وضوح مطرح شده این است که این پیروزی ها از شعور انسانی فراتر است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) عنوان کرد: در جنگ تحمیلی، جمع بندی عراقی ها این بود که ما هزار به یک به ایران حمله کردیم اما موفق نشدیم آنها را شکست دهیم، یک هزار و 200 متر از مرز ایران به شکل زمینی، دریایی و هوایی درگیر جنگ بود و دشمن در این میان به دنبال عدم موفقیت خود بود.

 

وی تأکید کرد: دشمن با صراحت اعلام کرد که شعوری بالاتر از شعور انسانی ملت ایران را اداره می کند؛ وقتی از چشم، گوش، زبان و قلب خود مراقبت کنیم به معصومیت نسبی رسیده و این چیزی بود که بالاتر از شعور انسانی خوانده می شود.

 

سردار عروج توضیح داد: وقتی به احوال عرفا می نگریم، مشاهده می شود که به جایی می رسند که طی الزمان می کنند که بسیار بالاتر از طی الارض است، در میان رزمندگان اسلام هم کسانی بودند که در مکاشفات خود تا آخر زمان را دیده بودند.

 

وی اعلام کرد: ستاد کل نیروهای مسلح کتابی را با عنوان «امام در آیینه ساواک» به چاپ رسانده که برگرفته از نظرات بازجویان ساواک است که طی بازجویی های متعدد برداشت شخصی خود را در مورد شخصیت امام خمینی (ره) در پایان هر گزارش می نوشتند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) خاطر نشان کرد: امام (ره) ۱۰ سال در جماران زندگی کردند و حتی یکبار هم از این مکان بیرون نرفتند سوال کردیم از ایشان و فرمودند که بیرون رفتن خلاف شرع نیست اما خلاف مروت است در حالی که این همه شهید، جانباز و خانواده های شهدا داریم همین که در جماران هستیم، هم زیاد است.

 

وی یادآور شد: اینکه همه را بهتر از خود می دانیم و به هیچ عنوان دچار غرور و تکبر نمی شویم، این به معنای خودسازی است.

 

کد خبر 708134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha