به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( ۶ خرداد) در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، اظهار داشت: دستگاه های متولی باید برنامه و سیاست های الگوی مدیریتی و بهره وری آب استان را برای کشاورزان تدوین و ارائه و در این خصوص ترویج و مشاوره های لازم را نیز انجام دهند.
وی گفت: جهاد کشاورزی در خصوص محصولات باغی، کلزا و حبوبات، زنجیره از فرآوری به منظور ارزش افزوده و اشتغال ارائه دهد تا جلوی خام فروشی گرفته شده و محصولات استان برای فرآوری به استان های دیگر صادر نشوند.
احمدی با تاکید بر اینکه، هر دستگاه اجرایی در مورد برنامه های اقتصاد مقاومتی چهار اقدام اساسی ارائه دهد، اضافه کرد: عملکرد دستگاه های اجرایی در مورد برنامه ها و سیاست های اقتصادی مقاومتی باید روشن و قابل ارزیابی باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، واگذاری طرح های عمرانی نيمه تمام در راستای اقتصاد مقاومتی به بخش خصوصی برای دولت بسیار مهم است، تاکید کرد: در همه بخش ها این واگذاری ها با طی روند قانونی باید شتاب گیرند.
وی با بیان اینکه، دولت در واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی به منظور تسریع در روند اجرا، تکمیل و بهره مند شدن مردم از مزایای آنهاست، ادامه داد: قانون به ما این اجازه را داده و مسئولین به این موضوع باید نگاهی نو و ویژه داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به موضوع تامین گوشت مرغ در استان تاکید کرد و اضافه کرد: این استان با داشتن تمام شرایط می تواند یکی از قطب های تولید مرغ گوشتی باشد، اما با این حال صادراتی که ندارد هیچ تنها ۵۰ درصد مصرف داخلی خود را تامین می کند.
وی تاکید کرد: برنامه ریزی برای کسب مجوز جهت ایجاد و توسعه مرغداری های جدید در استان انجام و در این خصوص اقدامات لازم از سوی متولیان به عمل آورده شود.
شایان ذکر است، در این جلسه همچنین نحوه واگذاری طرح های عمرانی نیمه تمام و یا تکمیل شده در بخش گردشگری، ورزش و جوانان و آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نظرات و دیدگاه های مختلف ارائه شد.
نظر شما