تقویت فرهنگ جهادی بستراحیای امر به معروف و نهی از منکر است

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، احیای فرهنگ امر به معروف را جهت تقویت فرهنگ عمومی جامعه ضروری دانست و افزود: ترویج فرهنگ جهادی می تواند زیر ساختی مهم در این حوزه باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، کوروش ساکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، امروز(6 خرداد) در جلسه‌ سیاست‌گذاری شورای امربه‌معروف و نهی از منكر دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نقش مهمی در تقویت فرهنگ عمومی جامعه دارند.

 

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه ها در احیای این فرهنگ غنی، افزود:  مدیران و مسئولان هم در این زمینه تکلیفی بزرگ به عهده دارند.

 

ساکی، با اشاره به اهمیت نهادینه سازی فرهنگ جهادی، اظهار داشت: ترویج فرهنگ جهادی می تواند گامی مهم در راستای احیای فرهنگ غنی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: نهادینه سازی فرهنگ جهای در همه زمینه ها بویژه اقتصادی و اجتماعی می تواند بستر رشد و توسعه و مقابله با توطئه های دشمنان باشد.

 

وی تصریح کرد: القای دیدگاه جهادی در جامعه همچنین می تواند بستری برای کاهش اسراف و بهره برداری بهینه از ظرفیت ها و توانمند ها در راستای رشد و توسعه باشد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، قانون مداری را از دیگر اصولی دانست که باید مورد توجه جدی عموم باشد، اذعان داشت: باید به جایی برسیم که قوانین نقش اصلی را در اجرای برنامه‌ها ایفا كنند.

 

وی هر مسئولیت را توفیقی برای خدمت به مردم دانست و افزود: در نظام اسلامی مسئولان خادمان مردم هستند و باید در راستای رفع مشکلات و دغدغه های مردم تلاش کنند.

 

ساکی، تکریم ارباب رجوع را حق مسلم مردم دانست و ابراز کرد: مسئولان به عنوان خادمان مردم باید همواره در راستای تکریم ارباب رجوع تلاش کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، میزخدمت ادارات و نهادها را گامی مناسب برای تکریم ارباب رجوع دانست و اظهار کرد: کارکنان  عرصه میز خدمت و باید دارای سابقه لازم و توانمندی باشند تا در جهت خدمت به مردم موفق باشند.

کد خبر 707862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha