ریشه های آسیب های اجتماعی به صورت جدی مورد پیگیری قرار بگیرد

خبرگزاری شبستان: امام جمعه ساوه گفت: ریشه های آسیب های اجتماعی به صورت جدی تر و هماهنگ تر مورد دستور و پیگیری قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی، امام جمعه ساوه در جلسه شورای فرهنگ عمومی ساوه گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید منطبق بر مبانی دینی باشد تا کار پیشگیری در حوزه آسیب‌های اجتماعی موثر واقع شود.

 

وی در ادامه آموزش، ارتباطات بین سازمانی و مداخلات اجتماعی را موثرترین راهکار برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: به هر میزان که در راستای تقویت بنیه دینی مردم قدم برداریم به همان میزان از بروز آسیب های اجتماعی جلوگیری کرده ایم.

 

امام جمعه ساوه با بیان اینکه ریشه های آسیب های اجتماعی به صورت جدی تر و هماهنگ تر مورد دستور و پیگیری قرار بگیرد، تصریح کرد: تعامل و همدلی و سیاستگذاری مناسب بین دستگاه های اجرایی و فرهنگی برای استفاده از ظرفیت های مردمی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی امری ضروری است.

 

حجت الاسلام حسینی ضمن تاکید بر تقویت فضای نشاط و تفریح در جامعه ادامه داد: اجرای طرح تحکیم مبانی خانواده از ضروریات است و باید با مداخله تمامی دستگاههای اجرایی به صورت جدی پرداخته شود.

 

وی در ادامه به بازدیدهای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از ادارات برای احیای این فریضه شد و گفت: در بازدیدهایی که صورت می‌گیرد نقاط ضعف بررسی و راهکار مناسب برای برون رفت از کمبودها و تقویت نقاط قوت اتخاذ می‌شود.

 

در ادامه این جلسه محمد بهاروند، فرماندار ساوه نیز گفت:‌ ستاد بزرگداشت مناسبت‌های ماه خرداد تشکیل و فعالیت‌های این ستاد منشأ برگزاری فعالیت‌های متعدد و متنوع در سطح شهرستان است.

 

بهاروند در ادامه به دستور جلسه در خصوص علل و عوامل و راههای مهار و‌ مقابله با آسیب‌های اجتماعی نظیر اعتیاد و خودکشی اشاره کرد و افزود: باید زمینه مشارکت همه دستگاه‌ها و متولیان فرهنگی برای پیشگیری و کاهش میزان آسیب ها فراهم شود و با تقسیم کار و مشخص کردن وظایف هر دستگاه در راستای کاهش جرایم و پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی بطور جدی عمل خواهیم کرد.

 

در ادامه زهرا امینی مدیر کل بهزیستی استان مرکزی، گفت: استان مرکزی استان سالمندی است و نباید صرفا برای قشر نوجوان و جوان برنامه‌ریزی کرد بلکه باید نگاه کلان و عمیق به برنامه‌های پیشگیری داشت تا آحاد مختلف جامعه از برنامه‌هایی که منجر به بهبود سلامت روانی آنان می‌شود استفاده کنند.

 

امینی خواستار ارایه راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت برای کنترل آسیب‌های اجتماعی شد که از اهمیت خاصی برخوردار است.

 

در این جلسه کارشناسان و برخی مسئولان به ویژه کارشناسان حوزه سلامت و جامعه دانشگاهی به بیان نقطه‌نظرات و راهکارهای موثر در راستای کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی پرداختند و روسای دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه ناصرخسرو ساوه نیز به ظرفیت های دانشگاهی در حوزه کاهش پیشگیری از این آسیب ها پرداختند.

 

تنظیم شیوه‌نامه و سند فرهنگی برای تعیین تکلیف وظایف دستگاه‌های اجرایی، همخوانی نخبگان و روحانیت با کارشناسان برای حضور موثر در بین مردم با تاکید بر تقویت بنیه اعتقادی مردم، آموزش برای همه جامعه از سنین دانش آموزی تا میانسالی، تجهیز بخش روانپزشکی حوزه سلامت و فراهم کردن شرایط مناسب برای درمان بیماران و آموزش، توسعه فضاهای تفریحی و سرگرمی، ارایه آموزش‌های حرفه‌ای قبل از ازدواج و احیای مربیان پرورشی در مدارس، تقویت تجهیزات مرکز 123بهزیستی برای ارایه مشاوره و آموزش مطلوب، تقویت معنوی و اعتقادی درمان افسردگی برگزاری کارگاه‌های آموزشی، بیکاری، مشکلات اقتصادی، و افسردگی از دلایل اصلی بروز آسیب‌هاست و اولویت اول نبود سلامت روانی در بین مردم است و متولی اصلی در پیشگیری از خودکشی حوزه سلامت روان وزارت بهداشت است.

 

 

کد خبر 707563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha