به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، دکترعلی داووی، معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز (29اردیبهشت) در نخستین مجمع سلامت شهرستان صومعهسرا که در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: برقراری سلامت جامعه در گرو امنیت است.
وی با اشاره به طرح ملی مجمع سلامت، افزود: تا کنون یه نظام سلامت برای اینکه نقش مردم در سلامتیشان طراحی شود، آنطور که باید پرداخته نشده است.
معاونت اجتماعی علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه باید در این طرح نقش حمایتی همه سازمانها را داشته باشیم، گفت: طرح تحول سلامت هدیه مقام معظم رهبری است که در دولت تدبیر و امید اجرایی میشود.
داوودی با بیان اینکه نظام برای طرح تحول سلامت هزینههای زیادی پرداخت میکند، تصریح کرد: مردم در راستای سلامتی خود اطلاعات زیادی ندارند و کانال های غیررسمی سلامتی را دنبال می کنند.
وی با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم با کانونهای سلامت محله ارتباط برقرار کنیم، خاطرنشان کرد: به ازای هر چهار هزار نفر جمعیت شهری در قالب 10 کارگروه اختصاصی با آنها ارتباط برقرار می کنیم.
معاونت اجتماعی علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه 13.2درصد مردم گیلان سنشان بالای 60 سال است، اظهار کرد: این آمار نشان دهنده این است که دسترسی مردم به درمانگاهها آسان و امید زندگی در این استان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.
داوودی با بیان اینکه بر خلاف آنچه که دیگران میگویند در استان گیلان سونامی سرطان وجود ندارد، افزود: میانگین آمار سرطان در استان گیلان نسبت به آمار کشور کمتر است.
وی با تاکید بر اینکه باید پیشگیری را به مردم آموزش دهیم، گفت: در سطح شهر مردم هنگام بیماری خود به پزشک و درمانگاه مراجعه می کنند اما در طرح ملی سلامت ما در بین مردم حضور پیدا خواهیم کرد و آموزشهای پیگشیری را ارائه می دهیم.
معاونت اجتماعی علوم پزشکی گیلان با ابراز خرسندی از ششمین عمل پیوند کبد در گیلان در هفته گذشته، تصریح کرد: تکنولوژی به اندازه کافی پیشرفته شده است ولی ما نباید بگذاریم مردم از سلامتی خود ناآگاه باشند.
داوودی با بیان اینکه یک عمل سرطان روده 274میلیون تومان هزینه دارد، خاطرنشان کرد: وقتی ما آموزش های لازم برای پیشگیری از سرطان را به مردم دهیم آنها با یک آزمایش ساده و هزینه کم میتوانند جلوی بیماری و اینقدر هزینه را بگیرند.
وی با تاکید بر لزوم افزایش سطح سواد سلامت مردم، اظهار کرد: در شهرستان صومعهسرا همچون دیگر شهرستانهای استان کانون سلامت محله راه اندازی می شود.
معاونت اجتماعی علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در این کانونها پرونده الکترونیکی سلامت برای مردم ایجاد می شود، افزود: باید دنبال حمایت طلبی مردم باشیم تا از خود مراقبت کنند.
داوودی با اشاره به اینکه برای اجتماعی شدن باید مشارکت سازماندهی شده تمام افراد جامعه را داشته باشیم، گفت: همکاری و همراهی همه بخشها در اجرای طرحهای سلامت مهم است.
نظر شما