به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست تشریح بازسازی موزه هنرهای معاصر تهران پیش از ظهر امروز سه شنبه 25 اردیبهشت با حضور علی محمد زارع، رییس موزه هنرهای معاصر، مجید ملانوروزی مدیر کل دفتر تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسعود معمار رییس اداره نظارت بر طرح های عمران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد طالبی نژاد، مشاور طرح، محسن عقابی، مجری طرح در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.
در این نشست علی محمد زارع، رییس موزه هنرهای معاصر گفت: پس از سال ها که نوید تعمیر موزه هنرهای معاصر را داده بودیم بالاخره این مهم به سرانجام رسید؛ این بازسازی پس از 40 سال برای موزه هنرهای معاصر نیاز فوری بود؛ پس از پیگیری های جدی دولتمردان و مسئولان دولت دوازدهم این امر را بر عهده گرفت و پیمانکاران خوبی را برای موزه در نظر گرفت.
وی افزود: با این بازسازی ظرفیت گنجینه که بین 600 تا 1000 اثر بود به 4000 هزار اثر خواهد رسید؛ ما نیاز به بازسازی نور، رطوبت و دما و سقف موزه را به دفتر طرح های عمرانی ارشاد اعلام کردیم و امروز این درخواست به نتیجه رسیده است.
علی محمد زارع درباه اعلام زمان بازسازی موزه هنرهای معاصر اظهار کرد: ما بر روی سایت موزه اول اردیبهشت ماه را برای بازسازی اعلام کردیم؛ در همین راستا کارهای پژوهشی نیز باید انجام می شد و باید همه جمع می شدند و نظرات کارشناسی می دادند، نمایشگاه آقای صادقی نیز در موزه برپا بود و باید به اتمام می رسید.
رییس موزه هنرهای معاصر خاطر نشان کرد: دولتمردان سعی کردند مرمت موزه هنرای معاصر یک بار انجام شود و محدودیتی برای بودجه آن ابلاغ نکرده اند و تمام تلاش مشاور و دفتر طرح های عمرانی زارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که بهترین متریال داخلی را استفاده کنند؛ مسئله مهم برای ما گنجینه موزه و ریل ها و نورها که متعلق به 40 سال پیش است، اینها و سیتم اطفای حریق قدیمی هستند و همه باید جدید شود و همانند موزه های روز دنیا بود.
وی تاکید کرد: هیچ خستی در بازسازی موزه هنرهای معاصر وجود ندارد و با دست و دلبازی کار می کنیم.
علی محمد زارع درباره مرمت آثار موزه های هنرهای معاصر گفت: مرمت آثار موزه در این پروژه نیست، در این پروژه تنها بحث بازسازی کالبدی موزه است.
نظر شما