به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، نشست فرهنگي با عنوان بحران آب با حضور مهندس قاسمي، معاونت امور مشتركين آب و فاضلاب استان اصفهان در مدرسه علميه خواهران النجيبيه کوشک برگزار شد.
قاسمي در اين جلسه با توجه به بحران آب كشور گفت: چاه هاي آبي كه براي بحران آب در نظر گرفته شده است، اكثراً خشك شده اند و قابل برداشت نيستند، در شرايط فعلي دو اقدام بايد انجام بگيرد و وظايف شركت آب و فاضلاب و وظايف مشتركين و مصرف كنندگان باید بدرستی انجام شود.
وی ابراز داشت: شركت آب و فاضلاب در اين زمينه اقدام به پايش مشتركين پرمصرف كرده اند، هفت هزار مشترك پرمصرف شناسايي شده اند. مشترك پر مصرف كسي است كه سرانه مصرف ايشان بيشتر از حد مي باشد.
کارشناس سازمان آب تصریح کرد: يكي از وظايف شركت آب و فضلاب، پايش كردن كارواش ها، رستوران ها، پاركها، مجتمع هاي غير مسكوني مي باشد، اين اماكن اگر پرمصرف بودند با آن ها برخورد مي شود. از ديگر اقدامات دعوت از مشتركين پرمصرف است با مذاكره چهره به چهره به آن ها تذكر داده شده و به آنها راهكار داده شود.
وی ادامه داد: همچنين مشتركيني كه پمپ نصب كرده اند شناسايي شده و به آنها تذكر داده مي شود. يكي ديگر از پايش ها باغ هاي شهر كوشك و اصغر آباد است كه از آب شهري استفاده نكنند.
کارشناس آب در ادامه راهكارهاي براي صرفه جويي آب مواردي را بيان كرد: با آب لوله كشي ماشين نشوييد و اين كار را به كارواش بسپاريد، شستن حياط با شيلنگ آب مجاز نيست، ابتدا حياط را جارو كنيد و بعد كمي آب بپاشيد، با لباسشويي لباس بشوييد كه مصرف 5برابر كمتر نياز است، براي مسواك زدن آب را باز نگذاريد.
قاسمي در ادامه يكي از وظايف مشتركين خصوصاً طلاب را امر به معروف دانست و گفت: اكثر افرادي كه پرمصرف بوده اند كساني هستند كه به وسواس دچارند و نياز به امر به معروف و آگاهي دادن دارند.
وی گفت: در زمينه بحران آب سخن ما به مبلغين و طلاب اين است كه با بيان آيات و روايات در خصوص مصرف آب و دوري از اسراف ما را ياري رسانند، هر فرد طلبه و مبلغ در منزل و بين اطرافيان خود وظيفه دارد كم آبي و بحران آن را به اطلاع ديگران برساند.
نظر شما