لزوم چاره اندیشی برای نخبه پروری در آینده/ استفاده از تکنولوژی اطلاعات برای معرفی میراث ها

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از نسل های موجود تلاش دارند در کوتاه ترین زمان به اطلاعات دست یابند، گفت: باید معرفی میراث ها برای نسل های آینده با روش های جدید انجام شود که تکنولوژی اطلاعات یکی از این روش هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد مهدی مروج الشریعه امروز (20 اردیبهشت) در مراسم ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ(ویژه خاندان راشد محصل) اظهار کرد: خاندان راشد محصل وارث بزرگ میراث تاریخی در دیار علم و ایمان هستند.

 

وی با اشاره به اینکه باید برای برگزاری مراسم نکوداشت ها و احیای سنن گرامیداشت بزرگان به اقتضای شرایط زمان توجه کنیم، افزود: باید معرفی میراث ها برای نسل های آینده با روش های جدید انجام شود تا با پایداری بالاتری در همه افکار نسل جوان باقی بماند؛ تکنولوژی اطلاعات یکی از این روش ها است.

 

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیاری از نسل های موجود تلاش دارند در کوتاه ترین زمان به اطلاعات دست یابند، ادامه داد: باید علاوه بر برگزاری اینگونه همایش های سنتی از علم اطلاع رسانی روز برای مخاطبان استفاده کرد.

 

مروج الشریعه با تاکید بر اهمیت الگوبرداری و الگوسازی برای جوانان، افزود: باید برای نخبه پروری آینده چاره اندیشی شود.

 

به گفته وی امیدواریم با نمادهایی همچون خاندان راشد محصل مسیری برای تداوم این نسل و نخبه پروری توفیقات روزافزون و با ارزشی داشته باشیم.

 

احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند هم در این مراسم اظهار کرد: راه ایجاد فرهنگ و پیشرفت کشور از مسیر تربیت انسان و شکل گیری شخصیت ها است.

 

وی افزود: علت همه آسیب های اجتماعی در الگوها است و متاسفانه ما نتوانستیم نمونه ها و الگوهای خوبی برای فرزندان و جامعه خود باشیم.

 

رئیس دانشگاه بیرجند با تاکید بر اینکه اگر الگوهای خوبی باشیم قطعا آسیب های اجتماعی کاهش می یابد، گفت: مشکل ما پول نیست بلکه نبود الگوی خوب و عدم معرفی آنان به جوانان و نوجوانان است.

 

به گفته وی پاسداشت خادمان علم و فرهنگ و بویژه خاندان راشد محصل از استان خراسان جنوبی در واقع پاسداشت امید و تلاش برای رفع مشکلات کشور است.

 

 

 

 

کد خبر 704442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha