به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، شکرالله حسن بیگی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران امروز در حاشیه پانزدهمین ستاد فرهنگی اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی در جمع خبرنگاران گفت: این دومین جلسه مشترک کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان تهران و همچنین ستاد مقابله با آسیب های اجتماعی است.
وی بیان کرد: در این جلسه بنا بود که با توجه به تقسیم کار ملی سازمان بهزیستی و اداره کل بهزیستی استان تهران ،گزارش عملکرد خود را در رابطه با طلاق ارایه دهد اما به دلیل تغییراتی که دیروز در این حوزه رخ داد نمایندگان مربوطه آمادگی لازم را برای ارایه این گزارش نداشتند.
وی با اشاره به تشکیل هیئت اندیشه ورز استان خاطرنشان کرد: این هیئت با حضور اساتید دانشگاه و فعالین در حوزه اجتماعی تشکیل شده است به این صورت که مسایل اجتماعی توسط اساتید در هیئت اندیشه ورز استان مطرح و کاملاً کارشناسانه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و راهکارهای لازم نیز ارایه می شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران اظهار کرد: در جلسه امروز به دستگاههای عضو کارگروه اجتماعی پیشنهاد دادیم که هر دستگاهی به تناسب خودشان، اساتید و کارشناسانی را دعوت کنند تا تصمیماتی که در حوزه آسیبهای اجتماعی اتخاذ می شود براساس مبنای کار کارشناسی انجام پذیرد.
وی با اشاره به طلاق به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی روز تصریح کرد: در جلسه امروز یکی از سمن های فعال در حوزه طلاق ،گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه داد و همچنین گلایه هایی نیز از صداوسیما داشتند ، تقاضا کردند که رسانه ملی همکاری بیشتری جهت ارایه برنامه های آسیبهای اجتماعی با آنها داشته باشند.
حسن بیگی با اشاره به راه اندازی هفته های فرهنگی تصریح کرد: ما سندی تحت عنوان ستاد فرهنگی تدوین کرده ایم که برگزاری هفته های فرهنگی در کلیه شهرستانها یکی از بندهای مهم این سند می باشد لذا مقرر شد اداره کل وزارت ارشاد اسلامی و دفتر امور اجتماعی استانداری تهران بررسیهای لازم را انجام دهند تا در جلسات آینده مطرح کنیم و حداقل هر ماه در یکی از شهرستانهای استان تهران هفته های فرهنگی برگزار کنیم.
رئیس کارگروه اجتماعی فرهنگی استان افزود:در هفته فرهنگي قرار است همه فعاليت هاي دستگاه هاي اجتماعي بر موضوعات فرهنگي متمركز شود و تفاهم نامه هاي دستگاهي در اين هفته در محورهاي مختلف اجتماعي منعقد مي شود.
وی گفت:دستگاه هاي متولي در امور اجتماعي و عضو ستاد ساماندهي آسيب هاي اجتماعي موضوعات كارشناسي خود را با تمركز بر تبيين وضع موجود،معرفي آسيب مورد نظر،راهكارهاي مقابله با آن آسيب و اقدامات انجام شده تاكنون را مورد توجه قرار دهند.
و همچنین در این جلسه سلیمانی پور فرماندار بهارستان نیز با انتقاد از اینکه در جلسات رسیدگی به آسیبهای اجتماعی کمتر علت یابی شده و بیشترین توجه معطوف به معلول است گفت: نباید به آسیبهای اجتماعی نگاه سیاسی داشته باشیم و فقط دولت مسئول رسیدگی و حل آسیبها بدانیم همه دستگاهها و نهادها در این بخش مسئول هستند.
وی با بیان اینکه باید یک نگاه جامع نسبت به آسیبهای اجتماعی داشته باشیم تصریح کرد: حدود 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد ولی هنوز مشکل موسیقی در جامعه ما حل نشده است ،جامعه نیاز به شادی و نشاط دارد ،جامعه ای که شاد نباشد آسیبهای اجتماعی نیز در آن افزایش می یابد.
وی بر لزوم استفاده از تجربیات کشورهای خارجی در حل آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و گفت: ما می توانیم تجربیات کشورهای خارجی را بومی و اسلامی کنیم و در راستای حل آسیبهای اجتماعی آنها را ارایه دهیم.
وی با بیان اینکه موازی کاری در آسیبهای اجتماعی باعث عدم حل این مشکلات در جامعه شده است افزود: ما محافل انس با قرآن را تشکیل دادیم و کارگاههای کودکان را راه اندازی کردیم ولی همچنان آسیبهای اجتماعی در جامعه ما در حال افزایش است.
وی با بیان اینکه بیشتر گزارش های ارایه شده در حوزه آسیبهای اجتماعی کمی می باشد در حالیکه در کنار کمی سازی باید به کیفی سازی هم توجه کنیم.
نظر شما