به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محسن آشوری، رایزن فرهنگی ایران در اتیوپی با بیان این مطلب که پرداختن به جنبههای مختلف گردشگری دینی را ضروری خوانده و اظهار داشت: مفهوم عام گردشگری دینی جنبههای گوناگون تفریحی، سیاحتی، اوقات فراغت، فرهنگی و دینی را شامل میشود که به برنامهریزی و سازماندهی مناسب و همچنین تبیین تفکر گردشگری دینی در مرحلهی نخست نیازمند است تا از این رهگذر خانوادههای مسلمان و بهویژه شیعیان با حوزههای فرهنگی گردشگری مذهبی آشنا شوند.
وی آشنایی با فرهنگ گردشگری دینی را منوط به برنامهریزی با پشتوانهی فکری قوی دانسته و اظهار داشت: سازماندهی عرصههای گردشگری و صرف هزینههای متناسب با عرصههای فرهنگی مرحلهی دیگری از برنامهریزی در این راستااست.
آشوری گفت: برنامهریزی برای توسعهی امکانات و تسهیلات گردشگری در شهر زمینه زمینه حضور آسان و با فراغت بال زائران و بهرهمندی آنان از غنای فرهنگی زیارتی ماندگار از بارگاه منور حضرت رضا(ع) را فراهم میسازد.
وی در تعریف نوع دوم گردشگری دینی اذعان داشت: تبیین دیگر از گردشگری دینی، طراحی برنامههای فرهنگی در اماکن سیاحتی است که در راستای تدوین فرهنگ دینی و مذهبی از قبیل اردوها و حلقههای تبیینی و معرفتی شکل میگیرد که غنای محتوایی و فرهنگی عظیمی را شامل میشود.
آشوری آموزههای دینی را در حوزههای وسیع سیاسی لازم و ضروری خواند و افزود: تلاش برای هموار ساختن زمینههای مناسب گردشگری رسالت مسئولین مربوط است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، رایزن فرهنگی ایران در اتیوپی بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و مشهدالرضا را نگین کشور جمهوری اسلامی ایران خوانده و ابراز داشت: برگزاری همایش بینالمللی گردشگری دینی و توسعهی فرهنگ زیارت در شهر زیارتی مشهد گام مفیدی در راستای توسعهی گردشگری مذهبی است که در ادامهی آن کاربردی شدن آراء و نظرات و عهدهدار شدن مراحل اجرایی توسط دستگاههای مختلف مسئول، نقش تعیین کنندهای را در به ثمر رسیدن این تفکر ایفا می کنند.
وی ارائه زیرساختها را در گرو تفکر، برنامهریزی و سازماندهی تسهیلات گردشگری دانسته و افزود: ترسیم گردشگری دینی برای مسلمانان جهان، وظیفهی رسانههای جمعی است که رسالتی خطیر در حوزهی آگاهیرسانی به اهل فن میباشد و در خصوص مدیریت این جریان آستان قدس رضوی با تجربه و امکاناتی که در دست دارد، در اولویت قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما