راه اندازی  ۵۹ صندوق قرض الحسنه روستایی/ مجمع خیرین اشتغال تشکیل می شود

خبرگزاری شبستان: رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: برای شش ماهه نخست امسال ۵۹ روستا برای تشکیل صندوق قرض الحسنه روستایی پیش بینی شده و در این راستا تسهیل گرانی دوره های آموزش دیدند تا کار عملیاتی را آغاز کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدی هنری امروز (16 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: محورهای فعالیت بسیج سازندگی بحث گروه های جهادی، پروژه های عمرانی و محرومیت زدایی و آموزش و توانمندسازی است.

 

وی با بیان اینکه گروه های جهادی استان سطح بندی و شناسنامه دار شدند، افزود: در حال حاضر 227 گروه جهادی استان سطح بندی شدند که از این تعداد 180 گروه عادی، 46 گروه فعال و یک گروه ویژه هستند.

 

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: برای هر گروه جهادی منطقه جغرافیای خاصی تعیین شده تا بر اساس آن بعد از شناسایی اطلاعات برنامه عملیاتی خود برای 3 تا 5 سال را تدوین کنند.

 

هنری با اشاره به اینکه در طول سال گذشته 14 هزار نفر در قالب 920 گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام شدند، ادامه داد: از این تعداد 880 نفر در قالب 22 گروه جهادی مهمان سال گذشته وارد استان شدند و خدمات مختلف فرهنگی، بهداشتی، آموزشی و عمرانی را به مناطق محروم خراسان جنوبی ارائه دادند.

 

به گفته وی همچنین در ایام نوروز امسال نیز یک هزار و 300 نفر در قالب 73 گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام شدند که از این تعداد 430 نفر در قالب 6 گروه جهادی مهمان بودند و پیش بینی می شود در طول سال جاری حدود 18 هزار نفر در قالب گروه های جهادی به مناطق محروم استان اعزام شوند.

 

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در سال گذشته 15 میلیارد تومان تفاهم نامه محرومیت زدایی برای اجرای 233 پروژه عمرانی داشتیم، افزود: تاکنون 121 پروژه با اعتبار 5 میلیارد تومان تکمیل شده و مابقی پروژه ها نیز با پیشرفت فیزیکی 50 درصد در حال انجام است.

 

هنری با تاکید بر اینکه اولویت پروژه های بسیج سازندگی در سال جاری اجرای پروژه های آبخیزداری است چرا که مردم در این زمینه بسیار درخواست دارند، عنوان کرد: در اجرای پروژه ها تلاش می شود تا مردم پای کار بیایند؛ امسال مجمع خیرین اشتغال و محرومیت زدایی تشکیل می شود تا از ظرفیت خیران در این حوزه استفاده شود.

 

وی به موضوع اشتغال و توانمندسازی اشاره کرد و گفت: در این زمینه مدل بسیج سازندگی این است که از بازار شروع و به بازار ختم شود و تلاش داریم بر اساس نیاز بازار محصولات را تولید کنیم.

 

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه در راستای سلامت سازی مواد غذایی و ایحاد اشتغال هر خانواده شهری به یک خانواده روستایی متصل می شود که به صورت پایلوت در حال اجرا است، افزود: در حوزه اشتغال سال گذشته با اعطای 4 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان 435 کارگاه کمک اشتغال روستایی راه اندازی شده است.

 

هنری با تاکید بر اینکه بسیج سازندگی در حوزه اشتغال نقش تسهیل گری ایفا می کند، یادآور شد: تکمیل زنجیره ارزش شترمرغ در شهرستان سربیشه با همکاری آستان قدس رضوی در دستور کار است که 12 میلیارد تومان برآورد اعتباری اجرای کامل طرح است.

 

وی به تشکیل صندوق های قرض الحسنه مردمی و تشویق به کارگروهی اشاره کرد و گفت: برای شش ماهه نخست امسال 59 روستا برای تشکیل صندوق قرض الحسنه روستایی پیش بینی شده و در این راستا تسهیل گرانی دوره های آموزش دیدند تا کار عملیاتی را آغاز کنند.

 

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: در بحث حاشیه شهرها و مناطق آسیب پذیر به لحاظ کاهش معضلات اجتماعی ورود پیدا کردیم و 4 میلیارد تومان پروژه برای این مناطق استان پیش بینی شده است.

 

هنری با بیان اینکه در راستای آموزش نیز سال گذشته 4 هزار و 800 نفر در قالب کارگاه های مهارت افزایی و توانمندسازی آموزش دیدند، افزود: همزمان با هفته بسیج سازندگی مراسم رسم هجرت با حضور 400 جهادگر در روز پنج شنبه 20 اردیبهشت در محل سالن غدیر برگزار می شود.

 

به گفته وی همچنین به مناسبت هفته بسیج سازندگی 10 پروژه عمرانی که با همکاری آستان قدس رضوی احداث شده است به بهره برداری خواهد رسید.

 

 

کد خبر 703585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha